Blir neste kampsak for den amerikanske homobevegelsen pedofile ekteskap?

Kikk: Pedofili ble ansett som en del av de såkalte homorettighetene av det amerikanske LGBT samfunnet på 1970 tallet. Vil pedofili være den neste “rettigheten” homokreftene i USA vil kjempe for å få rett til?  “Ja” svarer den konservative You Tube røsten Caiden Cowger i sitt siste show. Det er bare et spørsmål om tid før dette blir et tema:

4 tanker om “Blir neste kampsak for den amerikanske homobevegelsen pedofile ekteskap?

 1. Siden slusene fra avgrunnen er åpnet tror jeg det er mer sannsynlig at Caiden Cowger’s spørsmål vil kunne få relevans enn din problemstilling Torodd. En viktig kampsak på 1970 tallet for norske kristne var abortsaken, jeg syntes ikke å huske at slaveri og Apartheid staten var en kampsak i Norge. Men når Herren overgir mennesker til deres lyster, går de stadig videre i ondskap og perversjon, og det er det vi ser tydeligere og tydeligere nå. Dersom vi bruker de israelske konger i GT som eksempler så er det lett å oppdage at jo dypere synden får rot i en nasjon, desto ondere ble det. I GTs kongebøker leser man om mange konger som gjorde det som var ondt i Herrens øyne, men de gikk stadig videre og endte opp i Akab, Omris sønn, gjorde hvad ondt var i Herrens øine, mere enn nogen av dem som hadde vært før ham. (1 Kong 16,30 )
  Derfor skulle det ikke forundre meg om Caiden får rett. Men det er hans reaksjon på det hele, ikke nødvendigvis min.

 2. Ja, vi skal alltid lytte til bibeltro kristne når de snakker om pedofili da det ikke er noen andre på denne jord som har mer pedofil erfaring. Fengslene er fulle av pedofile bibeltro kristne. Men det finnes mange flere pedofile igjen i frikirker og menigheter. Og de lever ut sin legning helt uten fare for å bli oppdaget.

  Vi finner ikke mange pedofile blandt homofile da pedofile er mer tiltrukket av miljøer som aksepterer dem. Det vil si; hos dere.

  • TP. Det finnes dessverre tilfeller om overgrep i kristne sammenhenger, inklusiv pedofili. Det en skamplett og slike overgrep må det slås hardt ned på i menighetssammenheng. Ethvert tilfelle må politianmeldes, den skyldige få sin straff og det er viktig at kirker/menigheter/organisasjoner gjør alt som er mulig for å stoppe slikt.
   Samtidig er ikke det saken her. Caiden Cowgers ytring er en ytring på lik linje med andre ytringer, som Søkelys fant det verd å skrive noen linjer om.

 3. Hørte en debatt på radio der en ‘sakkyndig’ (fikk ikke med navnet) sa at pedofile forgrep seg mindre på barn når de hadde egne blader og tegneserier for pedofile. Visstnok prøvd ut et sted.
  Ting har kommet ut av kontroll når det foreslås å normalisere slike abnorme lyster. Snart blir Sodoma og Gomorra bare speidere i forhold til vårt samfunn.

Det er stengt for kommentarer.