Blir neste kampsak for den amerikanske homobevegelsen pedofile ekteskap?

Kikk: Pedofili ble ansett som en del av de såkalte homorettighetene av det amerikanske LGBT samfunnet på 1970 tallet. Vil pedofili være den neste “rettigheten” homokreftene i USA vil kjempe for å få rett til?  “Ja” svarer den konservative You Tube røsten Caiden Cowger i sitt siste show. Det er bare et spørsmål om tid før dette blir et tema:

4 tanker om “Blir neste kampsak for den amerikanske homobevegelsen pedofile ekteskap?

 1. Ja, vi skal alltid lytte til bibeltro kristne når de snakker om pedofili da det ikke er noen andre på denne jord som har mer pedofil erfaring. Fengslene er fulle av pedofile bibeltro kristne. Men det finnes mange flere pedofile igjen i frikirker og menigheter. Og de lever ut sin legning helt uten fare for å bli oppdaget.

  Vi finner ikke mange pedofile blandt homofile da pedofile er mer tiltrukket av miljøer som aksepterer dem. Det vil si; hos dere.

  • TP. Det finnes dessverre tilfeller om overgrep i kristne sammenhenger, inklusiv pedofili. Det en skamplett og slike overgrep må det slås hardt ned på i menighetssammenheng. Ethvert tilfelle må politianmeldes, den skyldige få sin straff og det er viktig at kirker/menigheter/organisasjoner gjør alt som er mulig for å stoppe slikt.
   Samtidig er ikke det saken her. Caiden Cowgers ytring er en ytring på lik linje med andre ytringer, som Søkelys fant det verd å skrive noen linjer om.

 2. Hørte en debatt på radio der en ‘sakkyndig’ (fikk ikke med navnet) sa at pedofile forgrep seg mindre på barn når de hadde egne blader og tegneserier for pedofile. Visstnok prøvd ut et sted.
  Ting har kommet ut av kontroll når det foreslås å normalisere slike abnorme lyster. Snart blir Sodoma og Gomorra bare speidere i forhold til vårt samfunn.

Det er stengt for kommentarer.