Ble han varslet om mulig krigsutbrudd? April Could Shake The World – Pastor Jim Bakker

I begynnelsen av mars 2018 publiserte Jim Bakker Show en video hvor Jim Bakker i et program den 2 mars delte at Gud hadde gitt ham en drøm om at “april kan komme til å ryste verden”. “Gud vakte meg opp, noe vil skje i april dette året. I følge Bakker talte Gud til ham med ordene “det er lengre ut på natt enn folk tror,” Og det vil skje plutselig,” sier Bakker og mange tror at Jim Bakker (80)  her talte profetisk.

Kan det være utbruddet av en stor krig i Midtøsten, en tredje verdenskrig som Jim Bakker her ble varslet om? Se klippet og si gjerne din mening,

Originalklippet fra Jim Bakker show den 2 mars 2018 her

3 tanker om “Ble han varslet om mulig krigsutbrudd? April Could Shake The World – Pastor Jim Bakker

 1. Det er ihvertfall ikke dette angrepet mot Syria. Det var varslet og forutsigbart. Viss det skal være noe som kommer plutselig må det være noe helt annet. Men så med mange andre såkalte profetier slår denne også feil vil jeg tro.

 2. Det står skrevet: Forakt ikke profetordet.
  Videre står det også skrevet: Prøv alt.
  Så står det: Hold fast på det gode.

  1Tes 5:19-22

  Dette betyr at vi skal ikke se ned på profetordet med forakt, men hvis profetordet ikke holder mål, så skal vi kaste det fra oss, men holde fast på det som vi opplever som godt ved ordet, slik som formaning, trøst, kjærlighet og tro osv.

  Nå er et hvert profetord slik at det må testes over tid, det betyr at vi må være tålmodige. Og tålmodighet er kanskje ikke vår sterksete side.

  Mvh RJ

 3. Ja verden har ikke blitt rystet enda, men det er to uker igjen av april så mye kan skje.
  Sansynligvis skjer det det ikke noe som verden blir rystet av.
  Vi har hørt den leksa før….

Det er stengt for kommentarer.