Videoer: Black Lives Matter tåler ikke ideen om at “All Lives Matter”

Black Lives Matter bevegelsen har fått omfattende og bred kritikk av Søkelys. Allerede tidlig under BLM uroen ble det klart at denne bevegelsens ideologi var noe Søkelys ikke kunne støtte eller sympatisere med, fordi at bevegelsen er bygd på sosialisme og i tillegg er talerør for LGBT samfunnet som fremmer en livstil i strid med Guds ord. Som kristne er vi forpliktet på Guds ord, som lærer at alle liv er like mye verd. Jesus døde for syndere av alle hudfarger og etnisk opphav. Enten man har sort hud, hvit hud, gul hud eller rød/brun hud er vi alle like mye verd og vi alle stiller likt. Vår verdi som menneske avhengiger ikke av hudfarge eller om vi er født eller ufødt.

Et menneskeliv er ukrenkelig og derfor står vi samlet under parolen “All Lives Matter” og beklageligvis er dette noe som ikke Black Lives Matter bevegelsen kan stille seg under. Dette fordi denne bevegelsen støtter retten til å drepe barna i mors liv, og søker å løfte frem en bestemt hudfarge fremfor en annen. Siden vi tror og mener at alt liv betyr noe og har verdi, er vi også tvunget til å ta avstand fra en bevegelse som i liv og lære undergraver det menneskeverdet de hevder å jobbe for. Når en enkel plakat som sier “All Lives Matter” trigger sinne og hat i BLM aktivistene er det grunn til å spørre om ikke det er denne bevegelsen som er rasistiske. Black Lives Matter har ikke plass til dem som vil fremheve at “all lives matter” da et slikt utsagn ikke setter sorte liv i en særstilling. Både sorte, hvite, gule, brune og ufødte liv er inkludert i “All Lives Matter” og det er nok dette som trigger raseriet blant tilhengerne av BLM ideologien. Dette fikk Armen Rezz erfare da han møtte opp med en “All lives Matter” plakat i en BLM demonstrasjon. Hvordan det gikk kan du sjekke under. Og la oss si det igjen. For Guds folk er det “All Lives Matter” som gjelder, og dette “alle” inkluderer sorte som hvite.

Fornuftens formørkelse -BLM aktivst vil knivstikke dem som sier All Lives Matter

Et sosialt eksperiment med Black Lives Matter eller All Lives Matter plakat

BLM troll sprer hat mot sørgende

#AllLivesMatter /Tiktok Compilation

Facebook Comments

4 tanker om “Videoer: Black Lives Matter tåler ikke ideen om at “All Lives Matter”

 1. 27/07/2020, kl. 10:10 sa Fri Pinsevenn:

  Ved hjelp av en korrupt presse og korrupte Demokrater forsøker de å sette fyr på landet og lede USA inn i borgerkrig.
  Imidlertid vil Donald Trump vinne valget og sette en stopper for galskapen.

  sa en gjest:

  De har alt satt fyr på landet. Og problemet er at de har en stor del av befolkningen i ryggen. I tillegg annsatte Obama loyale tilhengere i de fleste statlige lederstillinger. De styrer nesten alt. Og det de ikke kontrollerer prøver de å sabotere med alle midler. Det er ingen selvfølge at Trump skal lykkes. Jeg ville ikke bli overrasket om en sentralt plassert person alt står klar til å likvidere ham på et passende tidspunkt.

  27/07/2020, kl. 10:10 sa Fri Pinsevenn:

  Kristne står for at alle liv betyr noe, dette er noe vi ser i form av et verdensomspennende kristent nødhjelpsarbeid og her i Søkelys hvor det er et sterkt engasjement for selve livet.

  sier en gjest:

  Jeg frykter at vestlig mainstream-kristendom preges av så mye verdslighet at den åndelige påvirkningskraften er liten. Utviklingen de siste tiårene er så åpenbar at ingen kan benekte den.

  Kanskje det kan stå frem noen fra de ganske få bibeltroende kristene som fremdeles finnes, kanskje en ny Finney, Wesley eller Evan Roberts. Men spørsmålet er om begrepet “vekkelse” er relevant lenger. Sannsynligvis vil en slik person få lite oppmerksomhet blandt vanlige folk og bli upoppulær i de etablerte menighetene.

  Personlig tror jeg at det vil bli en veldig vanskelig oppgave å få de etablerte menighetsmiljøene til å innse hvorfor kristendommen har vært på vikende front i mange tiår.

  Det finnes mange eksempler på at slike som f. eks H.N.Hauge har snudd utviklingen i mange nasjoner. Men vi glemmer lett alle eksemplene på det motsatte. Nord Korea gikk faktisk for å være et slags sentrum for kristendommen i asia like før kommunistene tok makten. For ikke å snakke om alle de stedene hvor kristendommen etablerte seg i begynnelsen. De har alle blitt underkuet av islam gjennom århundrer.

  Som mange har sagt. Det absolutt eneste kristne bør fokusere på er hvorfor kristendommen går i oppløsning innenifra. Årsakene er åpenbare for de som leser Bibelen. Men Bibelen har blitt en bok hvor noen bare blar i for å finne noe som klør i øret. Nesten alle som reiser rundt og preker er livredde for å si noe som gjør dem upoppulære. Og de som har faste stillinger i menigheter er livredde for å miste medlemmer og inntektsgrunnlag. Hadde Jesus fulgt en slik praksis så hadde ingen visst hvem han var idag.

  • Du har helt rett Fri Pinsevenn.
   Ett hvert anstendig menneske tar avstand fra den rasisme som preger BLM bevegelsen. Vi får bare akseptere at uanstendige mennesker som Ole misbruker Bibelen etter eget forgåttbefinnende.
   Bibelen taler rett at det i de siste tider skal komme spottere.
   Disse er kontrollert av religiøse demoner, og siterer gjerne bibelvers som Ole gjør. Han finner noe han syntes passer fra det gamle testamentet og bruker det uten å forstå hva Bibelen sier.
   Disse religiøse åndsmaktene er noe et menneske kan bli løst fra i Jesu navn. Ole burde finne seg et skikkelig møte og bli frelst og løst.

 2. Det er vel ikke noen her inne som er overrasket over at Black Lives Matter ikke går med på “All lives matter” plakater og All lives matter holdninger.
  At alle liv betyr noe er fullstendig i strid med alt BLM bevegelsen står for.
  BLM er for LGBT ideologien, BLM vil ha en kommunistisk revolusjon i USA.
  BLM vil at folk fritt skal kunne myrde det ufødte liv.
  BLM forakter og angriper både hvite og sin egne.
  BLM er en maexitisk rasist-organisasjon som forsøker å egge opp en hatsk stemning i USA. Ved hjelp av en korrupt presse og korrupte Demokrater forsøker de å sette fyr på landet og lede USA inn i borgerkrig.
  Imidlertid vil Donald Trump vinne valget og sette en stopper for galskapen.
  Kristne står for at alle liv betyr noe, dette er noe vi ser i form av et verdensomspennende kristent nødhjelpsarbeid og her i Søkelys hvor det er et sterkt engasjement for selve livet.
  Disse angrepene fra enkelte mot Søkelys følger et bestemt mønster.
  Vi har sett det tidligere og gjenkjenner signaturen som står bak.
  Stå på Kjell. Mange ber for deg fordi vi vet at dette er en kamp, ikke mot kjøtt og blod, men mot åndelige makter og demoner i åndeverdenen.

  • Enig!

   De sorte er annerledes enn de hvite!

   Heldigvis henter Jesus oss i høst!

   De syndige sorte er Satans sønner.

   Gud sier vi må prioritere oss selv:

   3 Mosebok 25:44-46

   “Vil du få deg en slave eller en slavekvinne, skal dere kjøpe dem av folkeslagene som bor rundt omkring dere. Dere kan også kjøpe slaver av de fremmede som holder til hos dere, og av etterkommerne deres som bor hos dere og er født i landet. Dere kan eie dem, og dere kan la dem gå i arv til barna deres etter dere, så de kan eie dem for alltid. Dere kan bruke dem som slaver. Men blant dine brødre israelittene må ingen være som en hard hersker mot andre.”

   Efeserbrevet 6, 5-7:

   “Råd til slaver

   Dere som er slaver skal være lydige mot deres jordiske herrer. Vis ærlig og oppriktig respekt, på samme måten som dere ærer og er lydige mot Kristus. Pass på at dere alltid gjør jobben dere skal, også når ingen ser dere. Vær tjenere for Kristus, slik at dere gjør Guds vilje av et helt hjerte. Arbeid hardt og med godt humør, som om dere gjorde det for Herren Jesus og ikke for mennesker.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *