Black Lives Matter -og dets frukter er et opprør mot Guds ordning

Black Lives Matter og terrororganisasjonen Antifa er så langt skyld i at minst 10 amerikanere har dødd siden venstresiden startet sitt Black Lives Matter opprør i et forsøk på å velte president Trump. Disse anarkistiske gruppene som begge har mange fellestrekk med ekstreme religiøse kulter, har så langt skapt kaos, vold, splittelse, plyndringer og ødeleggelse både i Amerika og Europa. Det vi har sett skje i de siste ukene er et utslag av at Jesabel ånden og andre demoniske krefter har hisset folk opp til opprør og lovløshet, og det finnes attpåtil “kristne” som faktisk støtter en bevegelse som lever og ånder for å skape ytterligere splittelse. Alt oppadgående og oppdaterte kristne kan gjøre i den situasjonen, er å stille seg sammen med de røster som kaller for lov og orden, og under bønn holder frem Ordets sverd mot de ødeleggende og forførende krefter som er sluppet løs.

Black Lives Matter og Antifa som begge er to grupper som rent politisk har sitt utspring i venstresiden og sosialismen er helt klart bevegelser som befinner seg i opprør mot Guds ordninger. Mens kristne mennesker støtter opp om president Trumps utsagn om “lov og orden” støtter Antifa og BLM bevegelsen opp om lovløshet og anarki. Dette manifesterer seg helt tydelig i form av opptøyer, ildspåsettelse, plyndringer og voldshandlinger begått av tilhengere av de to anarkistiske gruppene. Begge disse bevegelsene uttrykker seg rent retorisk med typiske sosialistiske termer og er av natur i opposisjon til termer som lov og orden. Disse bevegelsene trives best i opprørt vann og tar i bruk rent kultiske metoder for å fremme sin propaganda. Disse gruppene er vår tids revolusjonære og de appellerer spesielt til unge mennesker på ytterste venstresiden. Imidlertid er de voldelige og opprørske av natur og språkbruken er militant og fruktene er opptøyer, plyndring, vold og lovløshet. Siden politiet representerer ideen om å opprettholde lov og orden, er politiet selvfølgelig er selvsagt mål for de militante bevegelsene.

På flere måter må man anse Black Lives Matter bevegelsen og Antifa som et typisk endetidstegn. Jesus selv sa at “lovløsheten vil ta overhånd” i de siste dager og i sin store endetidstale forutsa Jesus at opprør og folk mot folk. Dette er det vi ser skje når pøbelen går amokk i gatene og man skulle nesten tro at Black Lives Matter og Antifa har gjort bysentrum om til krigssoner. Bibelen er veldig tydelig på at det er synd og støtte eller ta del i mørkets gjerninger. Rom 13,12 Det lider med natten, og det stunder til dag; la oss derfor avlegge mørkets gjerninger, men iklæ oss lysets våben!
Ef 5,11 og ha intet å gjøre med mørkets ufruktbare gjerninger, men refs dem heller!  Det er kristenfolkets helt klare plikt å refse de handlinger som skjer i regi av Antifa og Black Lives Matter. Også handlingen (politidrapet på George Floyd) er noe vi som troende skal refse, men likevel kan vi ikke stille oss bak eller støtte Black Lives Matter fordi en støtte til disse indikerer støtte til den onde og sosialistiske agenda som ligger til grunn for denne bevegelsen. De kristne som uttrykker støtte til BLM bevegelsen eller Antifa er mildt sagt på ville veier og risikerer å befinne seg i opprør mot Gud selv.

 I følge Romerbrevet Rom 13,1-5 er det ikke rett å stå i mot lov og ordensmakten slik Black Lives Matter tydelig gjør gjennom sine demonstrasjoner og opptøyer: “Hver sjel være lydig mot de foresatte øvrigheter! for det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som er, de er innsatt av Gud, så at den som setter sig imot øvrigheten, står Guds ordning imot; men de som står imot, skal få sin dom. For de styrende er ikke til redsel for den gode gjerning, men for den onde. Men vil du slippe å frykte for øvrigheten? Gjør det som godt er, så skal du ha ros av den; for den er Guds tjener, dig til gode. Men gjør du det som ondt er, da frykt! for den bærer ikke sverdet for intet; for den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det som ondt er. Derfor er det nødvendig å være lydig mot den, ikke bare for straffens skyld, men også for samvittighetens.” Derfor kan vi på ingen måte støtte eller stille oss bak Black Lives Matter bevegelsen eller Antifa og vi vil advare troende mot å ta del i eller støtte arrangement eller demonstrasjoner i regi av disse to bevegelsene da de i realiteten representerer et opprør mot Gud og hans ordninger.

 3,785 total views,  1 views today

Facebook Comments

22 tanker om “Black Lives Matter -og dets frukter er et opprør mot Guds ordning

 1. Når hvite mennesker, aktivster på venstresiden og religiøse kneler og bøyer seg for negere, har vi nådd bunnen i samfunnet. Den vestlige kultur står for fall og anarki og lovløshet tar overhånd.
  Jesus advarte oss om at det vil skje, men det er også her vi vil kunne skille klinten fra hveten i Guds menighet.
  De verdslige frafalne kristne, navnekristne vil bli de som presser frem lovløshet i Guds menighet og når forfølgelsen vil tilta i styrke, vil disse falske navnekristne som gjerne er å finne i forsamlinger som har erstattet forkynnelsen av den levende Guds ord med motivasjonstalere, vil komme til å være blant forfølgerne.

 2. Knut lignet på Hanvold her (uten sammenligning for øvrig) da Hanvold dikter opp en dårlig mental helse til en Sigmund Voll Ådnøy som han burde lytte litt til. Det blir litt stakkarslig dette Knut 🙂

  Du tar også deg selv svært høytidelig da du ikke har muskler til å svare Hannah. For din egen skyld råder jeg deg til mer høflighet og respekt. Du røper deg litt for mye 😉

  • Det er noe veldig stakkarslig over Knut. Mannen er ikke helt i vater for å si det slik. Han trekker stadig rasisme kortet etter eget forgodtbefinnende uten et eneste bevis bortsett fra sin påstand.
   Han tror tydeligvis at alt han sier blir sant dersom han sier det mange ganger nok. I virkelighetens verden er han nok bare et smålig menneske ute etter å kritisere, noe ala Jan Hanvolds gjerrige går til helvete.
   Han er nedlatende og et eksempel på hvordan man blir etter å utelukkende å hente informasjon fra MSN og andre korrupte medier.
   Tror alltid at de har rett og gjentar det samme som en braindead papegøye.
   Det blir faktisk litt komisk å se på, det samme gjelder disse forskjellige “navn” som minner om et annet nettroll som stadig roper om satire. I stedet for å diskutere sak forsøker disse individene ett av to alternativ. Enten personangrep eller forsøk på å latterliggjøre.
   Det er lett gjenkjennelig for venstrevridde nettroll fra venstresiden som bruker samme banale oppskrift hver gang.

  • Man blir bare trist av å se kristendomshatet som florerer blant enkelte som legger igjen kommentarer her.
   Vi ser hvordan Søkelys har trukket på noen religiøse og politisk korrekte liktår og derfor kommer angrepene i form av spydighet eller personangrep. Disse individene vil høste det de sår. Så enkelt er det bare.

  • Dagens bibelord: Disiplene blir sendt ut:
   Mark 6,12
   Så gikk de ut og forkynte for folket at de skulle vende om.
   13 De drev ut mange onde ånder og salvet mange syke med olje og helbredet dem.
   Manshaus blir dømt i dag med lovens strengeste straff.
   Han mente han måtte agere på grunn av at rasekrigen er brutt ut.
   Det er gått troll i ord.
   Nå er det krig rase mot rase. De forlanger rettferdighet og offer med nedriving av historien (statuer).
   Det er fullstendig ukristelige handlinger.
   Jesus var offeret og med denne handlingen tok på seg alle synder.
   På samme måte som disiplene skal vi gå ut å kaste ut urene ånder.
   Disse urene åndene er så sterke at det er i ferd med utslette vår sivilisasjon.

 3. Så et av mine innlegg ble utsatt for sensur nå av redaktøren som mener seg selv utsatt for sensur av alle andre.
  Ærlighet er ikke noe man kan forvente av rasist-ytterste høyre og jeg er ikke overrasket og heller ikke det minste lei meg.
  Jeg har tydeligvis ikke lov til å nevne A navnet. Men jeg kan nevne D ordet. D for Don Quixote navnet her. Og det er godt beskrivende for redaktøren.

  1
  10
  • Du har fremmet tilsvarende påstander tidligere uten å kunne dokumentere, og dine beskyldninger og meninger er så absurde at slike vil bli slettet så lenge du ikke kan dokumentere dine påstander. Det er vel knapt noen som tar deg seriøst. Dine løgner blir mer og mer patetiske Knut. Jeg føler meg ikke utsatt for sensur noe mer enn andre avislesere i Fake News media blir.
   Din avsindige påstand var så absurd og falsk og grov at den burde slettes.
   Ditt kristenhat finner ikke grenser..

   9
   3
  • Her tar du nok feil, redaktør.
   Mine påstander mot andre er av en mild art sammenlignet med de påstander du selv kommer mot andre.
   Dessuten var ikke det jeg skrev kristenhat da Søkelys ikke er et kristent forum.
   Men jeg respekterer redaktøren sitt ønske om å leve i en alternativ virkelighet. Noe som alle mennesker med utdannelse og normal mental helse som besøker dette forumet innser at det er.
   God sommer ønskes redaktøren og hans kristenhat og hat mot resten av verden.

   2
   9
  • Selvsagt er ikke dette et kristent forum når redaktøren, når konfrontert med sine løgner, sier at han ikke bryr seg om dette og at ingen skal fortelle han at han ikke skal lyve. Her sier han rett ut at han ikke anerkjenner Bibelen som sitt moralske kompass.

   Jeg har over litt tid fulgt med hva redaktøren skriver og det er lett å gjette seg til bakgrunnen for det han skriver.
   Ut fra psykologisk profilering, som i andre lignende tilfeller har vist seg å være rett, er redaktøren boende hjemme hos sin mor, har en bil med mye hestekrefter som er hans maskulinitet og som skal bevise ovenfor omverden at han slettes ikke er homofil. Redaktøren er en skap-homofil som bruker dette forumet for å overbevise seg selv og andre om at han ikke er dette.

   Dette er så tydelig når man leser hans macho poster. Men det får være hans private liv. Jeg tror ikke det er noen homofile og alminnelige mennesker som ikke ser at redatøren er nettopp dette.
   Dette er da en privat sak slik alle seksuelle legninger er, med unntak av pedofili der kjemisk kastraksjon må brukes.
   Redaktøren må selvsagt benekte dette. Men han kan ikke lure seg selv stort lenger. Men for alt jeg vet er han ute av skapet allerede men ikke i dette forumet. Det er ikke min sak.

   Men jeg kan ikke se at dette er et kristent forum da redaktøren har forkastet de ti bud og det meste av Bibelen.

   2
   9
  • Takk skal du ha Torodd Fuglesteg eller Ågot som du kaller deg akkurat nå..
   Det er kun deg jeg har informert om at jeg har fungert som sykepleier for min syke mor en stund og om min bmw…
   Dermed er du avslørt, tross proxy IP og nytt nick. Det blir vel mye hat fra deg nå.
   Jeg skjønner Torstein Langesæter godt nå..

 4. Herlighet, søkelys er sannelig et mørkt ormebol? Ledet av de samme onde kreftene som den gudeløse Trump.

  1
  10
  • Her ser vi Trump derangement syndrome i fri utfoldelse. Et menneske ledet av onde krefter som gir seg utslag i et hysterisk Trump hat som postes der de har muligheter.
   Religiøse Trump hatere er de verste.
   Disse religiøse åndsmaktene angriper kristne der de kan, mens menneskene de anvender selv sliter med nerver og forstyrrelser..
   https://www.youtube.com/watch?v=klygfDhB7QA

   7
   1
 5. Det er selvsagt ingen ved sine fulle fem som tror at Søkelys er noe annet enn ren satire. Det finnes ingen mennesker som er så til de grader hjernedød at dette kan være noe annet enn satire.

  Smyrna Menighet og Søkelys er de to beste satire sidene i Norge.

  3
  13
 6. Jeg syns faktisk dette er altfor alvorlig til å lage satire av, søkelys.

  3
  11
  • Hva du syntes Birger S er oss knekkende likegyldig. Kristne lytter først og fremst til Guds ord i Bibelen, og Søkelys har her avlevert gode Bibelske grunner for irettesette dem som støtter opp om lovløshet.

   12
   2
 7. Det er det ekstreme feministvenstre, kommunist sosialister og kulturmarxister som hater vestlige verdier som kjører dette politihatet. De vil helst avvikle landet, politiet og alt som har med patriotisme å gjøre. Lov og orden skal opphøre. Landegrenser skal opphøre. Det er tidens ånd. Lovløshet og oppløsning av tradisjonelle familieverdier. De representerer nedbryting av den kristne kulturarv vesten er bygd på. Får de gjennomslag, vil det vestlige samfunnet ende opp i lovløshet og anarki

  17
  2
  • Tiltredes helt Z. Og takk til Søkelys for å bringe frem nyheter om det som skjer som mainstream media ikke vil snakke om. Dersom Satan lykkes med å forføre amerikanerne til å stemme mot Trump, så er USA dømt. Kristne amerikanere bør rømme landet for å unngå at deres barn blir dradd ned i avgrunnen sammen med venstrevridde og blodtørstig sosialister.

   9
   1
  • Trump hatet og hatet mot kristne verdier sitter så dypt her i Norge og nasjonens mennesker ser ut til å være rammet av en kollektiv Trump derangement syndrome.
   Det er fint lite å gjøre med slike, siden den lidelsen som vi ser “Truls”, Oddbjørg og Birger S lide av er uhelbredelig fordi de er styrt av venstrevridd propaganda.

   9
   1
  • De (BLM -sympatisørene) står helt klart Guds ordning i mot. Evangeliske kristne kan på ingen måte støtte disse bevegelsene som befinner seg langt ut på venstresiden.
   Dessverre har litt for mange “troende” lenge vært rammet av Trump derangement syndrome, og det kommer til uttrykk blant enkelte også her.
   Disse har faret vill fordi de ikke kjenner Guds ord og Guds kraft i sine liv, og i stedet for å fylle seg med Guds ord har de fylt seg med propaganda fra politisk korrekte medier. Resultatet ser vi i form av opprør mot Gud og den hånlige ånd de representerer.

   10
   1
  • Dette innlegget er slettet av moderator da det fremsetter grove og ubegrunnede påstander.

   1
   6

Det er stengt for kommentarer.