Bitt av åndelig drukkenskap, arrestert for å ha planlagt massedrap i sin egen menighet

nick-amrineOmtales som en karismatiker med terrorplaner Nicholas Amrine som ble omtalt i Søkelys i en artikkel 14 juni som en av dem som hadde latt seg besnære av åndelig drukkenskap ala det vi finner i Bethel Church og hos menn som Bill Johnson  og John Crowder har gjennom tre år publisert videoer hvor han lovpriser det å være “Drunk With The Spirit” eller full ved Ånden. I forrige måned ble han pågrepet av politiet etter en rekke trusler skrevet på egen Facebookside. I følge Daily News planla 19 åringen å gjennomføre en massakre etter mønster fra  Columbine massakren i 1999 som krevde livet av 12 studenter samt en lærer. Nicholas Amrine skrev tidlig i juni en rekke foruroligende innlegg på Facebook og han kalte også Columbine drapsmennene for sine egne helter. 19 åringen var medlem av Convergence Church og det var også der han hadde planlagt å gjennomføre massedrapene

I følge de urovekkende meldingene på hans Facebook side skal ønske om hevn være nick-amrine 2grunnen til at han ønsket å gjennomføre en massakre mot ungdommene som samles i kirken. “Alle disse ungdommene som har glemt meg skal få hva de fortjener,” skrev Amrine på Facebook 3 juni. “Jeg har vært nølende tidligere, men neste gang dere ser meg vil jeg nøle over noe. Det vil være over på et blunk, det vil være over med en smell, dere vil se mitt ansikt og deretter vil dere aldri noensinne se noe mer,” skrev tenåringen som samtidig postet et bilde av seg selv med en sort rifle foran brystet. I følge politiet var målet  Convergence Church i Fort Worth. 19 åringen var der med i menighetens ungdomsopplegg inntil menighetens ledere nektet han å delta på grunn av hans ustabile og truende adferd. Det var en pastor i menigheten som kontaktet politiet om de truende meldingene på Facebook samt en oppdatering som advarte hans Facebook kontakter mot ta del i en ungdoms-event på en spesiell dato.

Les også: “Å være i fulle i ånden” – falske ånder invaderer Guds menighet

I følge politiet er det funnet en liste med 13 forskjellige initialer som skal være forkortelsen på de 13 ungdommene han ønsket å drepe. I følge en ikkenavngitt kvinne skal 19 åringen ha fortalt henne at han planla en masseskyting av 13 personer ala det skjedde den 22 juli under Columbine massakren, sier en politikilde. Mens han på You Tube gjennom tre år presenterte videoer hvor han fortalte alle hvor herlig det var å være “drunk i Den Hellige Ånd” la han på sin egen Facebookside ut bilder av massemorderne  Dylan Klebold og Eric Harris, som massakrerte mer enn et dusin mennesker i 1999 inne på Columbine High School i en av de mest dødelige skolemassakre i USAs historie. “Mine helter” hadde han skrevet under bildene av de to drapsmennene. Nicholas Amrine ble pågrepet og satt i varetekt den 4 juni og ble i slutten av måneden innlagt på et sykehus. Etter endt evaluering på et sykehus ble han igjen pågrepet av politiet, men er nå løslatt mot kausjon. I etterkant har han beklaget sine trusler og hevdet han var under påvirkning av negativ musikk og krefter som gjorde at han ikke han viste helt hva han gjorde. I følge han selv var han dypt ensom og dette skal ha innvirket på hans mentale psyke. 19 åringen vil nå bli tiltalt for å ha fremsatt terrortrusler og risikerer lengre fengselsstraff.

Under avhør med etterforskere skal han tilstått sine planer og trusler. 19 åringen postet i juni sin siste video på You Tube som hadde tittelen “Done With Life”  19 åringen som gjennom tre år har vært aktiv med å poste videoer med titler som “What is the ecstasy of God like” “Too drunk to move” og “Jesus gets me so high” “Trances, Love, and Drunk” og “Be Drunk With The Spirit” som er tittelen på videoen nedenfor vil bli tiltalt for å ha planlagt en terrorhandling. Hans brukernavn på You Tube var opprinnelig “Radical4HolySpirit” -men mye har gått galt i hans liv etter å ha blitt influert av kundalini ånden som presenteres i endel ekstreme karismatiske retninger. Her er et klipp med Nick fra før han ble arrestert for terrorplaner mot sin tidligere kirke.

https://www.youtube.com/watch?v=LZSkmp8EVzk

 

 

 

 

 

Én tanke om “Bitt av åndelig drukkenskap, arrestert for å ha planlagt massedrap i sin egen menighet

  1. KUNNE denne ungdommen kommet fra en norsk menighet? (jeg tenker på alt det som kommer ut av munnen hans (!) og ikke drapsplanene hans)
    Jeg lar være si hva jeg tror.

    Kjære visse menigheter, skjønner dere ikke snart at det er på tide å gjøre om galehuset deres til be hus? (bedehus)

    Og hvor farlig er det ikke å ikke inkludere andre? Dette skal ikke skje i Guds Hus, men det skjer. Bare den som er utenfor vet hvordan et slikt liv er. Vi har alle en oppgave. “Den som intet er” setter Gud høyt. Vi skal stå til rette for alt.

Det er stengt for kommentarer.