Billy Grahams død: Vil Benny Hinns profeterte “massevekkelse” komme?

Onsdag 21 februar skulle bli den siste dagen i Billy Grahams 99 år lange liv. Som rapportert tidligere onsdag ble predikant Billy Graham i dag forfremmet til herligheten. Billy Graham var kanskje det forrige århundrets mest respekterte predikant, og den berømte predikanten klarte i likhet med David Wilkerson å kjøre klar av de store skandaler som preget en rekke større predikantskikkelser i USA på 1980 og 1990 tallet. Flere større predikanter, deriblant Jimmy Swaggart og Jim Bakker måtte tåle både latter og spott når de gjennom sine seksuelle eventyr brakte skam både på seg selv og Guds navn. Bare Gud selv vet hvor mange mennesker som ble vunnet for evigheten gjennom Billy Grahams virksomhet, men at vi snakker om titusener på titusener -er det neppe noen tvil om. En som kanskje har gjort seg noen tanker, i dag etter at Billy Graham nå er gått hjem til Gud, er tele-evangelisten Benny Hinn, som skal profetert en massevekkelse etter Billy Grahams død

Den amerikanske forkynneren Benny Hinn teller nå ned dagene til en historisk kjempevekkelse. I følge en profeti fremsatt av Benny Hinn, – vil Billy Grahams død være startskuddet på en gigantisk vekkelse som innebærer en historisk manifestasjon av makt og kraft.

Onsdag 21 februar 2018 vil gå over i historien som den dagen da Billy Graham gikk hjem til Gud. Søkelys har tidligere omtalt en profeti fremsatt av Benny Hinn fra noen år tilbake, vil Billy Grahams død være startskuddet til “en gigantisk vekkelse som innebærer en historisk manifestasjon av Guds makt og kraft.” At verden og også vi som Guds folk trenger vekkelse er det ikke tvil om, og derfor må vi be og håpe at den nådefulle og omsorgsfulle Gud -igjen vil strekke ut sin hånd og la skarer av mennesker finne veien tilbake til Gud. Hvis det er noe vår tids mennesker trenger, så er det å finne omvendelse og frelse i Kristus Jesus. Samtidig når dette er sagt, er det likevel ting som skurrer med Benny Hinns profeti om en gigantisk massevekkelse. Og det er nettopp de vers i Bibelen som peker på frafall og forfall i disse siste dager. Bibelen er og forblir Guds evige Ord, og mens menneskers profetier og spådommer er noe som kan komme til å skje, er de bibelske løfter og profetier absolutte -fordi de er bakket opp av Gud selv.

Fra Søkelys 4/12-13:  Spådommer som ikke slo til

hinn-tbnBenny Hinns spådom eller profeti om en gigantvekkelse etter Billy Grahams død har kanskje skapt nye håp for paniske tros-forkynnere som gjentatte ganger har spådd vekkelse og gode tider for Amerika. Benny Hinn som en rekke ganger har forsøkt seg som profet med vekslende hell har tidligere «spådd» at Jesus skulle dukke opp på plattformen i ett av hans møter. Den 19 oktober 1999 spådde han at i stedet for å begrave de døde mennesker rundt om i verden, skulle man stille kister rundt fjernsynsapparater, plassere hendene til de døde på fjernsynsapparatet og dermed vil deres kjære våkne opp igjen. Flere ikke-innfridde Benny Hinn profetier kan du lese på denne siden. (Kan du ikke engelsk bruk google oversetter)

Spådommen om gigantvekkelsen 

Mr Hinn’s famøse spådom om vekkelsen etter Billy Grahams død stemmer rett og slett ikke med det bibelske frelsesbudskapet. Bibelen som er Guds Ord forteller at de siste tider vil være preget av frafall, avkristning og moralsk oppløsning og det er intet i Guds Ord som ber oss tolke en predikant’s dødsfall som et tegn fra Gud om en kommende vekkelse. Dette smaker mer av magi enn av bibelsk kristendom, og sett på bakgrunn av Benny Hinn’s mange feilslåtte profetier og lære som er påvirket av gnostisisme velger vi heller å forholde oss til Bibelens ord fremfor til det som hostes opp av diverse tros-profeter. Paulus som vi holder for en sann apostel sier følgende: » For det skal komme en tid da de ikke skal tåle den sunde lære, men efter sine egne lyster ta sig selv lærere i hopetall, fordi det klør dem i øret,» 2 Tim 4,3, – og det er nettopp en slik  «klø i øre profeti» vi tror Benny Hinn framsatte i 2010. Vi håper og ber om vekkelse både i Europa, USA og Norden, men denne må være basert på Bibelens Ord og ikke de eventyr man får høre av pengegriske og grådige velstands-profeter. «Tilbake til Guds Ord» bør være mottoet for Guds folk.

5 tanker om “Billy Grahams død: Vil Benny Hinns profeterte “massevekkelse” komme?

 1. Off topic: Slik er det når en sosiopat skal møte ofrene fra skoleskytingen i Florida:
  https://www.aftenposten.no/

  Er helt sikker på at Graham var svært glad for at Trump ble den eneste presidenten etter Truman, han ikke møtte!

  1
  1
 2. Crooked and wicked Trump needs a writenn reminder from his staff, to show his “compassion” with gunwictims in Florida. Sad!

 3. Nå har ikke Benny Hinn noen særlig høy stjerne på himmelen hos deltakerne til søkelys. Da blir det vel noe søkt å anta at Benny skal komme med en sann profeti om vekkelse etter Billy Graham?

  Benny Hinn har vært med å frelse flere mennesker enn Billy Graham, takket være TV og internett. Men der stopper også mitt positive inntrykk.

  Så noen sann profeti om vekkelse etter Graham er lite trolig.

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.