Bidens Amerika: Tenåring arrestert av politiet for å lese bibelen offentlig

Marcus på 19 ble arrestert for å lese Bibelen offentlig på gata. Forfølgelse og trengselstiden: Vi ser det skje stadig mer. Vi så det under Covid og vi ser det igjen og igjen. Uniformert politi settes inn mot kristne som blir arrestert fordi de leser bibelen åpenlyst, er for nærme abortklinikker eller velger å komme sammen i strid med hva myndighetene har besluttet. Uten annen grunn at de praktiserer sin tros og ytringsfrihet -blir de pågrepet, trakassert, fengslet og ting begynner å minne om forfølgelsen som kristne opplevde i det gamle Sovjet. Kristendomsforfølgelsen kommer også til oss. Våre hoder står i fare. I de gamle tider da Kristus ble forkynt tydelig og klart, risikerte kristne og få hodene kuttet av. De risikerte å bli brent levende på bålet (som Polykarp) og de ble kastet levende til løvene og revet i stykker. Inn i Guds rike kom de, uten armer og ben, uten hode, med brukne bein og armer.

Marcus Schroeder (19) ble pågrepet av politiet fordi han leste Bibelen offentlig. Han ble truet med straff dersom han gjør det samme igjen.

Stefanus ble steinet til døde. Peter ble korsfestet opp ned. Andre ble kokt i brennende gryter. Martyrenes blod ble kristendommens sæd. “For dette kors skal du dø,” sa Herren til Bruce Olson. Vi er ikke kommet dit ennå i den vestlige verden. Men vi er på vei dit. Samfunnet blir stadig mer avkristnet. Stadig mer likt Sodoma og Gomorra og Guds sannheter blir stadig verre å svelge for sannheten. I takt med at trengselstidens mørke senker seg over verden, vil kristne bli mer og mer forfulgt. Mer og mer trakassert. Lidelsens tid er på vei. For mange kristne er den allerede kommet. De sanne kristne er Antipas i verden. De vil bli det foraktede folk -selv om “sju-fjells teologien” hevder at kristne skal befeste og ta over “de sju bærende fjell i samfunnet”. Den forkynnelsen er løgn. Er “kingdom now”, er “himmelen på forskudd”. Virkeligheten er at vi skal utenfor leiren å bære Kristi vanære der. Vi vil bli hånet, latterliggjort, spottet, gjort narr av, løyet på og behandlet som avskum og utskudd i verden. Men Herren Gud skal engang gjengjelde og holde sin dom. Hans øyne våker over hver eneste en av oss. Ikke en spurv faller til jorden uten at Han ser. Han har tellet hvert eneste hår på vårt hue. Han vet. Bli ikke forvirret og fortvilet når alt syntes å gå galt. Når lidelsene hoper seg opp og alt ser svart og mørkt ut. Da er det tid for å rette seg opp. Vår forløsning nærmer seg.

 

Hendelsen Youtube profilen Veteran Bikers her kommenterer og viser klipp fra skjedde i Wisconsin. The attack on Christians has been happening and now the TEEN arrested with a BIBLE confirms it. Den åndelige krigen pågår på gatene i Amerika og banker også på våre dører….

https://www.youtube.com/watch?v=OG-Jk5A5XiA

 

3 tanker om “Bidens Amerika: Tenåring arrestert av politiet for å lese bibelen offentlig

 1. Jeg merker godt at tidene forandrer seg her jeg bor. Vi har hatt to lokalaviser i Nordhordland i svært mange år . Først hadde jeg egen spalte i en av disse avisene og senere ble jeg tilbudt egen spalte i den andre avisen. Opp gjennom tidene har jeg skrevet mye om kristendommen i disse lokalavisene og alt jeg skrev fikk jeg på trykk . I fjor prøvde jeg å få inn et kristent innlegg i en av disse lokalavisene ; men de nektet å ta det inn.
  Jeg merker også sterk motstand blant enkelte innbyggere i min kommune – de behandler meg dårlig. For noen år siden var jeg på et stort møte i en forening som jeg var medlem i – der var mer enn 100 personer til stede . Jeg ba om ordet , men formannen nektet meg dette – helt uten noen grunn. Jeg tok ordet likevel og han satt og vridde seg .
  Det er viktig at vi gjør som Skriften sier : Vi må be for våre fiender . Det gjorde jeg senere . Videre må vi ikke hevne oss – hevnen hører Herren til .
  Min erfaring er at Herren tar seg av slike saker : Først ble denne mannen stygt skadet i en ulykke og senere fikk han en meget alvorlig sykdom som tok livet av ham i løpet av noen måneder. I dødsannonsen fantes intet kors.
  Enkelte ganger tar jeg for meg alle mine fiender og alle som har gjort meg vondt . Jeg ber for dem og ber om at jeg tilgir dem alle – både døde og levende.

  12
  4
  • Så flott! Nå begynner det å smake av fugl hva endetiden angår. “Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”, sier Skriften og legger til: “Om ikke de dager blir forkortet vil intet kjød overleve”.

   Så til sanne kristne: Våk og be så skal dere bli stående på Jehovahs store dag!

   3
   7
 2. Trist at Ture Andersen opplever personlig fiendeskap.

  Jeg kjenner ikke sakene han viser til, men forutsetter at han har vært etterrettelig og hensynsfull i sitt engasjement.

  Jeg forstår likevel at fornuftige problemløsere prøver å dempe de som isteden monomant og aggressivt sprer overtro og konspirasjonsteorier på en lite konstruktiv måte. Hatefulle svovelpredikanter og endetidsprofeter som sprer skrekkpropaganda uten å hjelpe til, har det vært nok av. Slik for eksempel JV dessverre gjør.

  JVs teologiske menneskeforakt kan ikke bevises og belegges i virkeligheten. Og hans skremmende skadefro dommedagsromantikk hjelper ingen. Vel, bortsett fra hans eget selvbilde.

  Tilgivelse er en øvelse som først og fremst er mentalhygiene for den som tilgir. Vi trenger alle å slippe tak i sårede følelser for å orke nye utfordringer og gå videre i livet og hverdagen.

  Rettferdig harme kan lede til nødvendig handling, til opprør og oppvask. Men ofte kan ting ikke gjøres om, uansett gode viljer og voldsomme anstrengelser. Og når problemer likevel ikke kan løses, er det bedre å fortsette dagene med fred i hjertet enn krig. Selv når uretten har vært stor, vi er blitt urettferdig forfordelt eller direkte skadet.

  Jeg sier derfor unnskyld til alle jeg har kan ha såret med min påpeking av overtro og hat.

  😘

  7
  3

Det er stengt for kommentarer.