Bibelskole elev ved Bildøy alvorlig skadd etter en drukningsulykke under klassetur til Israel

En bibelskoleelev ved Bildøy bibelskole skal være alvorlig skadd etter en ulykke i forbindelse med bading. “Hendelsen fant sted i den sørlige delen av Galilea, ved Gan HaShlosha nasjonalpark, også kjent med det arabiske navnet Sakhne. På det nåværende tidspunkt har vi ikke anledning til å gå i detalj om selve hendelsesforløpet, men for å unngå spekulasjoner ønsker vi å formidle at ingen andre personer har vært involvert i hendelsen,” skriver Bildøy bibelskole i en pressemelding. Skolen vil av hensyn til pårørende og elver ikke gå ut med flere detaljer omkring ulykken.

“Pårørende er nå på vei til Israel og vil bli møtt av stedlige representanter. Rektor ved Bildøy Bibelskole er også til stede og vil gi dem nødvendig støtte. Den norske ambassaden er orientert om situasjonen. De har ingen aktiv rolle i oppfølgingen. I Norge er bedriftshelsetjeneste koblet inn for å bistå skolen i å ivareta elever og ansatte. Det per onsdag formiddag ingen endring i elevens tilstand. Eleven følges tett opp av profesjonelt helsepersonell. Vi takker for pressens forståelse om at vi ønsker å skjerme studentene. Utover dette er det per nå ingen nye opplysninger. Vi vil gi oppdaterte opplysninger dersom og når det foreligger,” skriver rektor Gunnar Ferstad i en pressemelding lagt ut på bibelskolens nettside. Bibelskole-studenten skal være alvorlig skadd og pårørende skal være på vei til Israel. Søkelys ønsker å oppfordre til forbønn for bibelskoleeleven, hans familie og de andre bibelskoleelevene som er involvert i ulykken.

4 tanker om “Bibelskole elev ved Bildøy alvorlig skadd etter en drukningsulykke under klassetur til Israel

  • Det lyder pussig at religiøse som tror de kommer til himmelen når de dør synes det er vondt at det skjer. Skulle de ikke juble da? Dette viser hvilket megahykleri disse løgnhistoriene er spunnet rundt for å berike “pavene”.

   4
   2
  • Tror ikke jeg skjønner helt Arthur. Ja, det er vondt at det skjer. En ulykke har skjedd og jeg føler med dem.
   (kanskje jeg misforsto, forklar gjerne)

   1
   2
 1. Arthur, hva mener du med “synes det er vondt at det skjer”?
  Ulykken eller at kristne dør?

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.