Bergen innfører Corona-restriksjoner igjen

Bergen innfører nå nye restriksjoner for å dempe Corona-smitten i kommunen. Samtidig fortsetter indoktrineringen om å ta vaksinen som ikke demper smitten. Dermed fortsetter Corona-galskapen i Norge, og vi er bare helt i begynnelsen av høsten og vinteren med nedstengninger og restriksjoner. Også i fullvaksinerte Israel vurderes det nå å innføre restriksjoner for å få bukt med Delta viruset. I vårt naboland Sverige ser ikke smittevern-sjefen bort fra at det også vil bli restriksjoner til jul.

13 tanker om “Bergen innfører Corona-restriksjoner igjen

 1. “….. indoktrineringen om å ta vaksinen som ikke demper smitten.”

  “Stopper koronavaksinene smittespredning?”
  “En vaksine kan redusere sannsynligheten for at en person blir smittet i utgangspunktet. Da blir sjansen mindre for at smitten bringes videre i samfunnet. I tillegg kan vaksiner også beskytte mot smittespredning ved at personene som er vaksinerte, men som likevel får en infeksjon, er smittsomme i en kortere periode, eller er mindre smittsomme enn de som får sykdommen uten å være vaksinert.”
  https://www.faktisk.no/artikler/z2qn2/stopper-koronavaksinene-smittespredning

  “Koronavaksine: Selv om ikke alle får full beskyttelse…”
  https://www.fhi.no/nyheter/2021/koronavaksine-selv-om-ikke-alle-far-full-beskyttelse-er-det-viktig-at-mange/

  Dersom vaksinen ikke demper smitten hadde det vært fint å få det dokumentert.

  2
  6
 2. Det er ikke en sykdomspandemi lenger. Men en pandemi uten syke. Frisk mennesker må i isolasjon. Myndigheter forsetter fordi de styres av psykopater. De fleste land styres av onde psykopater. De har hatt fine dager siste halvannet året, der de kan herse med folk uhemmet. De er inntatt av satan selv og fruktene ser vi når politimenn slår forsvarsløse barn og kvinner slik de gjøre i islamske og kommunistiske djevelstater. Jeg er forberedt på å gå i fengsel for å gjøre motstand mot coronaregler. Har til denne dag ikke brukt munnbind.

  5
  1
  • Dette er galskap.
   Vi har en “pandemi” hvor du må ta en fake PCR test for å finne ut om du er smittet, og er du påvist smittet, er sannsynligheten stor for at du aldri merker noe som helst.
   Denne “DELTA” varianten kom samtidig som folk ble kvasinert. Mistenkelig!
   Vi skal se at det er vaksinen som gir folk “Delta”.
   Denne djevelske og forføreriske giften kommer ikke inn i min kropp.
   Ikke søren.
   Se bare på disse som er kvaksinerte, de er psykelig besatt av å forsvare og angripe konstant.
   Ta Qanon. Han er enten en statlig betalt propagandist som besøker ulike antikvaksine-nettsider for å spre sine propaganda, ellers har vaksinen gjort noe med ham mentalt.
   Han er uansett et brennende medlem av Covid-19 sekten som vokste frem i kjølvannet av en mediaskapt panikk og redselsvekkelse.
   Best å holde seg til Jesus og Guds ord og ikke være for snar med å ta i mot viruset de nå gir folk i form av 2-25 doser “kvaksine”

   4
   1
  • til “Corona er fremdeles svindel”

   “Denne “DELTA” varianten kom samtidig som folk ble kvasinert. Mistenkelig!”
   Dessverre er nok det en misforståelse. Deltavarianten ble første gang oppdaget i India i oktober 2020, den ble satt på overvåkingslisten (VOI) i 04.04.2021, og på “bekymringslisten” (VOC) den 11.05.2021.
   https://www.who.int/en/activities/tracking-SARS-CoV-2-variants/

   “Ta Qanon. Han er enten en statlig betalt propagandist som besøker ulike antikvaksine-nettsider for å spre sine propaganda, ellers har vaksinen gjort noe med ham mentalt.”
   Ingen av delene stemmer. Jeg får ikke betalt en krone fra noen. Jeg er en av dem som mener det skal være frivillig å vaksinere seg, men jeg mener ikke det er riktig å spre usannheter eller direkte løgn for å skremme folk.
   ANg det mentale: Det er umulig for meg å vurdere meg selv mentalt, men jeg tror de rundt meg heller vil si at jeg mislikte løgn og usannheter så sterkt at jeg ikke gikk av veien for en diskusjon også lenge før pandemien.

   “brennende medlem av Covid-19 sekten”
   Det bør ikke være noen hemmelighet at jeg er positiv til Covid-vaksinering, men jeg kan gjerne forsvare de som vegrer seg. Vi lever i et fritt land, og selv om jeg er bekymret for at min uvaksinerte svigermor skal bli veldig syk dersom hun blir smittet, er det helt OK for meg at hun er redd for vaksinen.

   Nå skal det sies at på Søkelys ikke “går etter” antivaksineargumenter. Mitt mål er å peke på, og be om eller komme med utfyllende informasjon om usannheter, udokumenterte påstander og regelrett løgn.
   Min hovedregel er å synse minst mulig og heller vise til kilder som kanskje sier noe annet enn en påstand jeg mener er feil. På den måten kan du gjøre deg opp din egen mening. Men du er velkommen til å gjøre det samme. Vis meg kilder som støtter dine argumenter. Tar jeg feil skal jeg selvfølgelig innrømme at jeg har misforstått.

   “Best å holde seg til Jesus og Guds ord”
   Det er vi i allefall enige om 🙂

  • Qanon, sannhetene er at ingen vet med sikkerhet hvilke livsfarlige bivirkninger vaksinen kan ha , det i seg selv er mer en god nok grunn til å lavere å ta den , ellers er det mange andre grunner som er nevnt i bøttevis og spann her inne på Søkelys og som er godt dokumenterbare.
   Uansett Qanon dette nekter du å ta inn over deg og det er greit de har du lov til , men for meg er du en Hitler følger.

   IKKE TA VAKSINEN !

  • Til Rune Lye:

   Jeg har aldri lagt skjul på at det finnes bivirkninger av vaksinen. Jeg har også, gjentatte ganger, referert til at noen til og med dør av disse bivirkningene. Det er godt dokumentert og ikke noe poeng i å prøve å benekte.
   Men min påstand har hele tiden vært at risikoen for å dø eller bli alvorlig syk er så liten i forhold til fordelene at jeg velger å ta vaksinen.

   Jeg er muligens en Hitler-følger for deg.
   For meg er du en gründer som er bekymret for hva vaksinen kan gjøre med deg.
   Jeg heier på gründere og støtter ditt vaksinevalg.

   1
   1
 3. De skal nå stenge sykehjem i Bergen. Her er det brist i logikken : Alle beboere og ansatte på disse sykehjemmene ER VAKSINERTE mot corona. Da skulle det absolutt ikke være nødvendig å stenge ned sykehjem ??

  • Bergen styres av kommunistiske psykopater i likhet med mange andre. De fleste har tråkket over lik for å komme på toppen av maktpyramiden. Nå har de fått uinnskrenket makt til å omgjøre vårt frie samfunn til et helvete, et fengsel der du har å adlyde, eller skal du dø. Dette er forløperen til dyrets merke der døden er siste stasjon for de som ikke vil underkaste seg satan.

   3
   1
  • Bergen er bare begynnelsen. Etterhvert vil stadig flere byer måtte innføre restriksjoner.
   Til jul er vi igjen i lockdown, nektes å gå på gudstjenester og så kan vi ha fem gjester til jul. Myndighetene vil selvfølgelig holde stengt ned til og med påske. Det viktige er å åpne til muslimenes ID feiring og Gay Pride som er den nye virkelige helligdagen i Norge.
   Disse som styrer landet er gale psykopater som vil ødelegge landet.
   De hylles av forskremte sektmedlemmer som det er mange av her inne dessverre.
   Disse burde stenges ute

   7
   1
  • “ansatte på disse sykehjemmene ER VAKSINERTE mot corona”

   “– Det som er viktig er at disse beboerne er fullvaksinerte og ikke ser ut til å bli alvorlig syke. Blant de ansatte er det mer varierende, der er det yngre personer som er smittet. De er delvis vaksinerte og delvis uvaksinerte.” https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/08/04/195777374/47-nye-smittede-i-bergen-ni-sykehjem-rammet-av-coronasmitte

   Husk at veldig mange som bor på sykehjem som har (mange) underliggende sykdommer og som knapt tåler en vanlig influensa. Det er disse man prøver å beskytte.

   4
   3
 4. I dag mandag 9. august kl 1200 melder NRK : 11 beboere på Siljuslåtten aldershjem i Bergen er smittet av corona-viruset. Alle disse er fullvaksinert. Tja : Hva er da vitsen med å vaksinere seg ? Denne institusjonen blir nå stengt for besøkende.

  • Nå er svaret på det spørsmålet gitt så veldig mange ganger etterhvert at jeg er usikker på om det er vits i å gjenta det.
   Grunnen til at det er vits i å vaksinere seg er blant annet at alt tyder på at vaksinerte får et mindre alvorlig sykdomsforløp.
   For beboerne på et sykehjem (den betegnelsen beskriver grunnen til hvorfor beboerne bor der) er det en vesentlig faktor. Man prøver å gjøre alt man kan for å unngå at de gamle, syke skal dø.

   Og jeg kan poengtere: man prøver!
   Covid-19 er fremdeles upløyd mark. Det eneste som er sikkert er at mye fremdeles er usikkert.

  • I tillegg er det selvfølgelig et poeng at dersom man slipper inn besøkende kan disse bli smittet av de 11 beboerne som allerede er smittet.

Det er stengt for kommentarer.