Bergen i tøff Corona-lockdown -bergensere til soning i minst 14 dager

Sterkt inngripende tiltak settes i verk i Bergen av frykt for videre Covid-19 smitte. De inngripende tiltakene rammer mange etter at mer enn 100 personer skal være smittet siste døgn. Dermed fortsetter Coronaviruset og dra uf med seier og til seier på bekostning av borgeres frihet. Det er sterke personlige inngripen bergensere nå må leve med i minst to uker. Etter at regjeringen åpnet for import og eksport av turisme i sommer betaler nå befolkningen prisen

Her er tiltakende bergenserne nå skal straffes med

Disse tiltakene blir nå innført i Bergen:

 • Treningssentre, idrettshaller, svømmehaller og lokaler for tilsvarende aktiviteter skal holdes stengt. Bestemmelsen omfatter ikke individuell fysisk trening. Bestemmelsen for idrettshaller og svømmehaller gjelder ikke for organisert trening for barn og unge eller undervisning til barn og unge under 20 år.
 • Treninger for barn og ungdom under 20 år kan gjennomføres, men arrangementer som kamper, cuper, turneringer og lignende tillates ikke.
 • Bingohaller, museer og lignende tilbud skal holde stengt.
 • Biblioteker stenges for aktiviteter og opphold, men det blir adgang til utlån og innlevering.
 • Arrangement på offentlig sted skal ha faste sitteplasser og det er ikke lov med flere enn 20 deltager til stede. Dette gjelder både private og offentlige arrangement på offentlig sted. Begravelser er unntatt denne regelen. Der kan en være inntil 50 personer. Arrangement uten fast sitteplass blir forbudt.

– Det er viktig nå, i likhet med andre tiltak, at vi skal ha lite mobilitet og reise mindre. De neste ukene må vi holde oss hjemme og begrense hvem vi har kontakt med. Tenk gjennom hva slags planer vi har og begrens hvem vi møter, sier byrådsleder Roger Valhammer.

I går, torsdag, ble det også innført nye tiltak. De vil gjelde fra lørdag 7. november:

 • Antallet som kan delta på private sammenkomster, reduseres fra 10 til 5 personer inklusiv de som bor i husstanden. Unntak for familier som bor flere sammen enn fem, samt unntak for kohorter for barn i barnehage og barneskole.
 • Påbud om hjemmekontor for alle som kan ha hjemmekontor.
 • Påbud om digital undervisning på høyskole- og universitet.
 • Rødt nivå og hjemmeskole på offentlige videregående skoler og friskoler.
 • Breddeidrett for voksne over 20 år, stenges. På samme måte vil det ikke bli tillatt med andre fritidsaktiviteter for voksne, som for eksempel kor og korpsøving.

Facebook Comments

4 tanker om “Bergen i tøff Corona-lockdown -bergensere til soning i minst 14 dager

 1. Noen bestemmer at ting skal stenges og jeg er ikke enig.
  Hvilket liv har bergenserne nå? Det er ikke noe liv. Det er et fengsel.

  Erna & co har ingen rett til å bestemme over meg.
  Jeg skal selv bestemme når jeg vil sitte på en kirkebenk og synge av full hals. Benk skrudd fast i gulvet eller ikke, jeg tror det må ha klikket for dem!

  Jeg vil handle uten å sprite meg. Og spise sammen ute, med mange rundt bordet. Det finnes ingen farlig covid 19 for meg. “Men du må tenke på de som er spesielt utsatt.” Ja, det har jeg gjort i 8 mnd. Jeg kjenner ingen spesielt utsatt som har fått corona.

  Jeg skal liksom leve. Ikke bare eksistere. Og det går som regel fint med de eldre også. Desverre er noen uheldige.

  Helt til nå har jeg kunnet si “jeg kjenner ingen som har corona og heller ingen som kjenner noen som har corona”. Nå vet jeg om 1. Og om 2-300 kjente som har testet seg hvor ingen hadde corona.

  Noen som fremdeles ikke har tenkt at “coronaen” er planlagt? Den “kom” da forkjølelser vanligvis pågår. Selvfølgelig var vi friskere på sommeren. Da okt./nov. kom og (det er vanlig med forkjølelser o.a.) får vi høre om 2.bølgen som kommer. Nå er det alvor får vi høre, og ting som munnbind o.a. kan testes ut på folk som ligner en saueflokk. Og i februar -21 er folk mer forkjølet og da passer det fint med en vaksine midt i snørrtiden 🙂 Hør tekst ved 1min 8 sek. i sang om Corona fra 2013.
  https://youtu.be/5P77bUdE4p4?t=45

  1
  1
 2. Til : Kjell Andersen , Søkelys

  Den 09.11.2016 offentliggjorde din nettside et innlegg jeg hadde skrevet. Dette innlegget skildret en opplevelse jeg hadde natten til den 10.april 2016 kl. 0500 . Mange har gjort narr av dette – også på denne nettsiden. Kan hende var det sannhet jeg fikk vite denne natten med de fire ord som brått vekket meg : ” Donald Trump er Antikrist “.
  Jeg er ikke synsk. Men det vil ikke forundre meg om USA må bruke makt for å få fjernet Donald Trump – gjerne før 20. januar 2021.
  Jeg håper at du vil ta inn mitt innlegg fra 09.11.2016 påny på din nettside.

  Med hilsen
  Ture Andersen

  • Innlegget ditt ligger i arkivet dersom du søker på ditt navn.
   Jeg krysset av på det så det blir promotert og liggende noen dager på forsiden.

  • Jeg takker for at du tok inn mitt innlegg fra 09.11.2016 på nytt. Opplevelsen jeg hadde denne natten var helt reell – men jeg visste selvsagt ikke hvem som var avsenderen – kunne være Satan eller en av hans medhjelpere. Ting tyder nå på at opplysningene inneholdt sannhet og kom fra vår Allmektige Gud – Jahve.
   I dag har jeg fått telefon fra folk som takker meg for at dette ble publisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *