Ber studentene holde seg hjemme, ingen fysisk undervisning før 18 januar

Covid-19 nedstengninger rammer studenter.  Det blir ikke fysisk undervisning på studiestedene før 18. januar, har regjeringen bestemt lørdag. De ber studenter vente med å reise tilbake fra juleferie. Vi ønsker å gi studentene et tydelig signal om at det er lurt å utsette reisen tilbake til studiestedene. Mange hadde nok planlagt å dra i morgen, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) Studenter ved universiteter, høyskoler og fagskoler må belage seg på å studere hjemmefra de neste to ukene. Regjeringen arbeider nå med å utarbeide nye Corona tiltak som vil bli presentert på en pressekonferanse søndag. Dermed må folket fortsette å bite tennene sammen og finne seg i ytterligere Covid-19 restriksjoner.

18 tanker om “Ber studentene holde seg hjemme, ingen fysisk undervisning før 18 januar

 1. Denne falske pandemien kommer aldri til å gå over da den er basert på falske PCR tester som slår ut på all slags virus som f.eks influensa og forkjølelse. Det såkalte covid 19 viruset er ikke isolert så det er ikke beviser for at den eksisterer i det hele tatt. Hele den falske pandemien er iscenesatt svindel av episke dimensjoner. Smittetallene er den største løgnen, men dødstallene er også svindel der de fleste hadde uansett dødd. De kunne like gjerne gitt en annen dødsårsak. Gamle skrøpelige som ligger på det siste, får en PCR test som slår ut positiv. Dette henger ved pasienten i opp mot 30 dager. Dør pasienten på f. eks dag 27 etter test, kommer vedkommende med i covid 19 statistikken selv om en dør av noe annet.

  8
  2
  • Denne svindelen vil fortsette i det uendelige. Noen forstår at befolkningen er utsatt for en gigantisk svindel, men slaktesau ala Bernt og Birger Nilsen vil aldri forstå. Dette fordi de har gitt sitt hjerte til denne verdens fyrste.
   Må Gud åpne opp de blindes øyne

  • Greit å vite at Z VET og har KONTROLL på ALLE, uten unntak, som har mistet livet i PANDEMIEN. Det jeg ikke skjønner, er at gjenfødte kristne mennesker har lettere for å ta imot en konspirasjonsteori, enn å ta imot SANNHETEN. Jeg forstår det bare ikke. Gjenfødte kristne skulle forstått bedre enn som så.

  • Og Birgir tyr som vanlig til sprukne og urene brønner for sin politisk korrekte informasjon. Birgir er blant de “religiøse” som tror alt fake news media formidler. Sannheten er at tross denne pandemi-svindelen var det færre nordmenn som døde i 2020 enn i 2019
   Ønsker Birgir å leve som slave av antikrist systemet resten av sitt liv, han om det.
   Guds folk står for frihet og opprør mot satans og myndighetenes makt.
   Tenk, vi trodde lenge at Birgir var en kristen, men du verden hvor feil man kan ta. Vi ser det gang etter gang, de som lar seg forføre av denne verdens løgnpresse forblir blinde.
   Z har sett lyset og forstår hvordan ting henger sammen.
   Birgir gjør det ikke..

   3
   1
  • Bare det kommer en konspirasjonsteori fra en amerikaner eller australier, er det å regne som SANNHET., mener dere. Bjørn, Rune, Z mfl er typiske slike som heller lytter ti konspirasjoner enn til sannhet.

  • Så du har ikke, lik Bjørn, Rune, Z mfl , lest Bibelen heller, EgilK. Tragisk. Vis meg bare ETT skriftsted som BEVISER din påstand.

  • Som skrevet tidligere. Birgir Hermansen kan ikke se fordi han har drukket av denne verdens sprukne brønner.
   Urent vann kan gjøre en frelst sjel om til en fariseer.

 2. DE ONDE

  En ond ånd har senket seg over hele jorden. Falne engler – demonene – har under ledelse av den falne kjeruben Satan Djevelen blitt kastet ut av den øvrige himmelen og stuet sammen i jordens nærhet. Dette skjedde under krigen i himmelen som startet 1914 og som innledet endetiden for denne verdens menneskehet.

  Demonene er nå desperate fordi de går sin ende i møte. De er ikke dummere enn at de skjønner dette. Det har fått dem til å intensivere sine bestrebelser på å totalødelegge Jehovah Guds skaperverk. Vi ser deres desperasjon gjenspeile seg i de menneskene de har besatt. Det betyr at vi er inne i siste fase av kampen mellom Jehovah Gud og Satan. ”Skal jeg måtte dø så skal jeg sannelig ødelegge hele Guds jordiske skaperverk”, tenker denne tidligere kjeruben som gjorde seg selv til Skaperens motstander nummer 1.

  Bibelen er klar på at det hele går fra ondt til verre, og at kulminasjonen snart ”vil bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”. Storparten av menneskeheten har forkastet den rustningen som troens skjold innebærer. De står derfor lagelig til for hogg og uten beskyttelse mot de ondes brennende piler.

  I går besøkte vi en tradisjonsrik, liten fjellbygd som i tidligere tider fostret reale mannfolk som eksempelvis ikke kviet seg for å stå opp mot nazistene. Når vi så dagens unge ”menn” fremstå feminint med kvinnelig fremtoning, knising, dårelokker, blomstertatoveringer og ubesudlede puselanker med håndtrykk så slappe at vi nærmest skvatt til, skjønte vi kjapt at endetiden glatt har nådd ”dalstroka innafor” med full tyngde. Jentene dominerte samtalene i bukser som like gjerne kunne vært malt på de forspiste kroppene, mens bryststellet hele tiden truet med å la resten av flesket velte ut. Akkurat slik det trolig så ut i Sodoma og Gomorrah. Alt midt oppe i kulisser av en gammel, ærverdig stavkirke omkranset av eldgamle, laftetømrede bolighus. Og oppe på gravsteinen – omgitt av krøllete sjokoladepapir – stod det en gjenglemt, halvfull colaflaske…

  Den som tror at denne verden lar seg redde av presidenter her eller ”statskvinner” der må sannelig stikke fingeren i jorden og ta en nærmere titt i det åndelige kompasset. Hele vårt samfunn er nå pyntet og klart for tidenes siste avslutningsfyrverkeri. Etter at barna gjennom tiår er dumpet av foreldrene i offentlige barnekenneler til full hjernevask av ateistiske kennel-tanter er det absolutt INTET håp om rehabilitering.

  Dette bærer mot enden i hurtigtogsfart. ”Menn” har overlatt sin gudgitte styring til kvinner og barn, og folket må selv bære fruktene av sin opposisjon mot Skaperens hensikter. Det eneste håp enkeltpersoner nå har igjen i håndbagasjen er å vende tilbake til den sanne tro. ”Få er de som går på den smale sti”, sa Jesus. Og – ”mon jeg finner troen når jeg kommer?”. Det er åpenbart snart tid for hans gjenkomst. For DEG er spørsmålet da bare:

  -Vil JEG overleve Harmageddon og komme inn på en ny og renset jord?
  Vel, døren står fortsatt åpen, men når det hele setter i gang er Guds konklusjon klar hva nye angår:

  ”Den dagen vil jeg IKKE høre bønner!”

  Derfor konkluderer Bibelen slik: ”NÅ er den beleilige tid!”

  1
  3
  • gjesp……………..
   Alle vet at vakttårnets endetidsprofetier aldri har blitt oppfylt..
   helt fra 1914 og frem til i dag.

  • Ordspråkene 24:33:

   “La meg ennu sove litt, blunde litt, folde mine hender litt og hvile..”

   2.Peter 3:4:

   ” 3 Først og fremst må dere vite at det i de siste dager skal komme folk som farer med spott og følger sine egne lyster. 4 Hånlig sier de: «Hva med løftet om hans gjenkomst? Fedrene våre er døde, men alt er som det har vært fra skapelsen av.» 5 De som sier slikt, glemmer at det fra eldgammel tid var himler og en jord som steg fram av vann og består ved vann, i kraft av Guds ord. 6 Og ved det gikk verden den gang under da den ble oversvømt av vann. 7 Men de himler og den jord som nå er, er i kraft av det samme ordet spart til ilden. De holdes oppe helt til dommens dag, da ugudelige mennesker skal gå fortapt.”

   Arne:

   “Lykke til i Harmageddon!”

   1
   1
  • Takk til “hans henrik” for at han oppfyller profetiene. Uten ham ville vi ikke kunnet være sikre på sannheten. Nå faller alle brikkene på plass. Stå på hans henrik og gi deg ikke!

   2
   6
  • Det du skriver er en blanding av sannhet og løyn. Det var den samme fremgangsmåte Satan brukte da han fikk lurt Eva til å synde.
   “Men Gud vet at den dagen dere eter av det, vil øynene deres åpnes, dere vil bli slik som Gud og kjenne godt og ondt” v 5
   “Da ble begges øyne åpnet, og de skjønte at de var nakne” v 7

   4
   1
  • Typisk Satan å angripe andre for det han i virkeligheten selv står for:

   ”1. Mosebok 3: 4 Da sa slangen til kvinnen: «Dere skal slett ikke dø! 5 Men Gud vet at den dagen dere spiser av den, vil øynene deres bli åpnet, og dere vil bli som Gud og kjenne godt og ondt.”

   Samme taktikk fra deg: Ikke hør på’n! Helt uten belegg i Skriftene.
   Heldigvis er det slik at Jehovah Gud drar de rette til seg når de får høre Hans hensikter. Og resten blir forkastet og dumpet i Harmageddon. Så med deg og meg fremover utgjør vi virkelig et adskillelsesteam. Du trekker dine interessenter til den ene siden i det himmelske, og jeg drar mine interessenter til himmelens og jordens Skaper Jehovah Gud.

   PS.
   Takk for at du holder liv i min forkynnelse.

   1
   3
 3. Ja hold dem hjemme, se å få vaksinert dem.
  Ikke la dem treffe andre, kanskje annerledestenkende på sin alder. I byene kan de sammen finne på å gjøre opprør mot FHI og Erna, det kan vi ikke ha noe av.

 4. 03/01/2021, kl. 11:06 sa Arne Gardstujordet:
  Falne engler – demonene – har under ledelse av den falne kjeruben Satan Djevelen blitt kastet ut av den øvrige himmelen og stuet sammen i jordens nærhet. Dette skjedde under krigen i himmelen som startet 1914 og som innledet endetiden for denne verdens menneskehet.

  Det er vel kjent at påstanden om at endetiden startet i 1914 var ren brannslokkning fra J. F. Rutherford for å bortforklare Russels falske endetidsprofeti. Den som skapte så mange tragedier.

  Tilhører du jehovas vitner eller er du en enslig tilhenger av Rutherfords lære?

  • ” 3 Da han satt på Oljeberget og disiplene var alene med ham, kom de og spurte: «Si oss: Når skal dette skje, og hva er tegnet på ditt KOMME og verdens ende?»

   Ordet KOMME her er IKKE apokalypsis, erkjomenon. erkjetai eller andre ord som beskriver det Jesu KOMME som vi fortsatt venter på og når alle kan se resultatet i Harmageddon. Nei det ordet som her benyttes er PAROUSIA. Dette ordet for ”KOMME” betyr at han som åndeskapning er nærværende, men usynlig for menneskeøyne. Det er derfor det står at han i denne endetiden skal ”herske midt i blant sine fiender FOR Å SKILLE FÅRENE FRA GEITENE!”. Poenget med at Jesus er usynlig for oss i endetiden er altså at han skal observere oss, gi oss ånden, og skille de onde fra de gode. Så kan apokalypsis KOMME.Der altså norsk har ett ord har gresk ogt latin adskillig flere nyanser.

   Videre heter det at: ” 7 Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød og jordskjelv mange steder.” Det skulle også komme pest og elendighet.

   Hedningenes tider skulle vare fra den siste konge – kong Zedekiah – ble bortført av babylonerne og nasjonen Israel ble liggende mer eller mindre brakk som Guds folk betraktet. Det skulle gå ”7 tider” – profetiske tider a’ 360 år – i alt 2520 år fra den siste kongen altså satt på Israels trone, til ”han kom hvem retten tilhører” (Jesus Kristus). Ettersom det ikke finnes noe år null, kun 1.fvt. rett over i 1 evt., må nødvendigvis de 2520 årene ende i 1914.

   Og akkurat i det året ble det oppfylt eksakt hva Jesus hadde fortalt disiplene om på Oljeberget. DEN FØRSTEVERDENSKRIG, etterfulgt av SPANAKESYKEN. Det var en fullstendig oppsiktsvekkende krig der soldatene ikke lenger sloss med gammeldagse våpen, men der sivilister ble innblandet og kanoner med granatkardesker, bombefly, tanks og giftgass rammet partene som allierte seg med nasjoner over hele verden. Dette var noe helt nytt. Og krigen pågikk ikke lenger bare på de tidligere slagmarkene. Rundt 11 millioner sivile døde. Rundt 10 millioner soldater døde. 21 millioner soldater ble såret av styrkene som kom opp i 68 millioner soldater.

   Dette var virkelig svaret på Jesu profeti om folkene som reiste seg mot hverandre. Tidligere kriger fortonte seg som lekekriger i forhold. Som ikke dette var nok ble profetien om pest oppfylt med spanskesyken der 500 millioner mennesker ble smittet fra 1918 til 1920. Dette var rundt en fjerdedel av jordens befolkning den gangen. En eklatant oppfyllelse av Jesu profeti.

   Som ikke dette var nok kom andre verdenskrig som følge av den første, med enda verre grusomheter og tap. Den som ikke skjønner at dette er et himmelropende svar på Jesu profeti bør trykke sin munn i støvet og be intenst om å få vettet tilbake.

   Vakttårnvitnene profeterte at dette skulle skje. Og mye av det de sa var sant, akkurat som med resten av kristenheten. Det affiserer ikke meg om paven eksempelvis bruker Jesu navn. Hva så? Skulle ikke jeg gjøre det når han gjør det? Nei, nå må du ta deg sammen. Jeg står for min tror, og den er basert på Bibelen. Lykke til med dine egne studier.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.