Bent Høye om Covid-19 situasjonen: Nå er det alvor -regjeringen vil ha nye tiltak

Smittepanikk i regjeringen  704 nye smittede siste døgn og to nye dødsfall i Norge gjør at regjeringen igjen strammer inn på Corona-tiltakene. Under dagens pressekonferanse i forbindelse med Corona-pandemien hevdet helseminister Bent Høye at nordmenn flest er for strengere og mer inngripende tiltak, for å få slått ned smitten. Regjeringen hevder at folk flest er innstilt på flre inngripende restriksjoner og helseministeren sa videre at vi ikke har tid til å avvente å se om de gjennomførte tiltak virker. Derfor varsler helseministeren nye tiltak i løpet av uka. “Vi er i en alvorlig situasjon,” understreket Kjell Ingolf Robstad som varsler målrettede tiltak. Regjeringen vil ikke at barn og unge skal rammes -og gjør at det er de voksne som skal tvinges til å stramme inn på friheter vi nå skal oppgi i den nasjonale dugnaden.

Mange mennesker må leve med begrensning i lang tid og vi får bare stålsette oss for en langvarig dugnad med tildels svært inngripende tiltak. Regjeringen vil i løpet av denne uka komme med nye tiltak -og vi må nå betale prisen for at regjeringen åpnet opp landet for import og eksport av turisme/virus i sommer. De tiltak regjeringen etter alt å dømme vil innføre går på reduksjon på hvor mange gjester du kan ha i ditt private hjem og hvor mange du må nekte adgang til bibelstudiet i hjemmet eller bibelgruppa i stua. Det er også ventet at regjeringen vil kunne redusere antallet på mennesker som kan være samlet til offentlige arrangement, eksempelvis i kultur og kirke. Belønningen vi vil kunne få -dersom smittetallet går ned, vil være at regjeringen tillater at vi får feire jul også i år. Den totalt håpløse regjeringen ser ikke ut til å ville ta ansvar for at de selv besluttet å åpne for inn og utreise fra landet i sommer. Hvorvidt de nye Covid-19 reglene som vil bli bebudet i løpet av uka vil virke, vites ikke. Helseministeren innrømmer nå at vi er inne i andre runde og at kommunene er i ferd med å miste kontrollen. I følge Høye vil tiltakene ble innført før helgen.

Facebook Comments

6 tanker om “Bent Høye om Covid-19 situasjonen: Nå er det alvor -regjeringen vil ha nye tiltak

 1. Dere i Søkelys og dere som ikke tror på korona…

  Ikke ta på dere munnbind og ikke bruk såpe. Husk å bruk mye tid sammen uten beskyttelse og ring ikke legen hvis dere får noe vondt.

  Slike som dere burde Norge utfris fra. Det vil gjøre Norge til et bedre land.

  1
  4
  • Er det godt å være så hatefull? Korona iskrem
   Forskjellen på kristne og deg er dette:
   Vi tror på Jesus og frykter Gud fremfor et ufarlig virus.
   Viruset eksisterer, som et politisk våpen og for å underkue.
   Vi forstår at viruset er et endetidstegn.
   Vi tror også at Jesus ikke er redd for dette viruset.
   Derfor frykter vi ikke. Sannheten er at folk dør med viruset og ikke av viruset. Det er hypet opp en angst og et hysteri på grunn av et virus som de fleste omtaler som en mild forkjølelse.
   Mange aner ikke at de har hatt det en gang.
   Guds kirke kan ikke la et lite farlig virus kue dem ned.
   Derfor fortsetter vi å samles i hjemmene til bønn og bibel.
   Får vi dette viruset er likevel alt i Guds hender.
   Vi behøver ikke bekymre oss.
   Uansett hvor mye du skulle bekymre deg, kan du ikke legge en alen til din livslengde. Kristne lever i Herren og dør i Herren.
   Har ikke noe å frykte. Verre er det for dere vantro. Dere har en vred hellig Gud og frykte. Det er forferdelig å falle i den levende Guds hender. Han har makt både til å ta ditt legemlige liv og deretter kaste i helvete.. Dette bør du frykte..

 2. Dette må vi ikke finne oss i. Sivil ulydighet mot dette er absolutt nødvendig.

  Her er hvorfor vi trenger ikke strenger tiltak, og istedet trenger å trosse dette i stor stil.
  Driver du bibelgruppe med 20 besøkende, fortsett som før.
  Nekter de oss å holde gudstjenester, kjør på likevel.
  Ta lærdom av John McArthur
  Dette har gått for langt. Vi må samle styrkene våre og gjøre det som er nødvendig for å stoppe dette galskapet. Kristne skal ikke følge smitteregler dersom det krenker vår frihet til å møtes, tilbe Gud og holde nattverd.
  Vi må vise at vi frykter Gud mer enn vi frykter et virus og rabiate myndigheter som er styrt av Agenda 2030 og NWO

 3. Økonomien skal strupes, det er agendaen. Først når alle bedrifter er konkurs og alle nordmenn er på trygd er Høie fornøyd. Slik slavebinder man en befolkning.
  Dette kunne ha vært unngått hadde regjeringen holdt grensene stengt.
  Men migranter fra Soria Moria er viktigere enn landets eldre og syke.

  2
  1
 4. I vår skulle det mye til for at folk fikk lov til å teste seg. Nå tester snart “alle” seg. Naboer, familie og venner. Noen er så leie av å få denne pinnen opp i nesen at de nekter snart. Prøvene viser ikke alltid riktig heller.

  Desto flere som tester seg, desto flere finner de. De fleste blir ikke syke. Men noen snufser litt og ligger på sofaen. Og noen blir verre enn det. Akkurat som alle andre forkjølelser eller influensa. Desverre er det noen som blir hardt rammet av det, det har som regel en grunn. Vi kan be til Gud for dem. Gud har kontroll og vet om alt. Han er med oss i alt. Han svikter aldri eller forlater oss når vi er hans barn. Snart er vi hjemme hos Ham.

  Halvparten i Norge har nok allerede hatt det eller får det. VG skriver ikke om alle dem som “har det” men ikke har noen plager. Hvor mange millioner er det tro?

  • I løpet av det siste halve året, så kjenner jeg ingen, som kjenner noen!! Som har corona.. Men det er fint at folk har blitt rensligere… Men nå pågår det jo også en skabbepidemi samtidig, så alt i alt så er vi vel kommet snart imål. Hoste eller klø??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *