Bensinmangel og økende inflasjon under Joe Biden -kraftigste prisstigning på 13 år

Den vanvittige pengetrykkingen har sammen med Covid-19 lockdowns og fallende produksjon gitt prisøkninger og inflasjon.

Den vanvittige amerikanske pengetrykkingen og fallende produksjon og manglende tilførsel av varer sender nå den amerikanske inflasjonen oppover. Prisøkningen amerikanerne nå opplever er den kraftigste på 13 år og verre vil det bli. Ekspertene bommet i sine prognoser med 300 prosent og MSM forsøker å spinne løgnene at dette er midlertidig. “Duh, -sier investor Greory Mannarino som lenge har advart om at dette scenariet ville komme -og at tingene også vil bli langt verre. Det amerikanske aksjemarkedet reagerte med nedgang da nyheten om de skyhøyre inflasjonstallene ble offentliggjort, men for amerikanske forbrukere kommer ikke tallene som noen overraskelse. De har gjennom flere måneder sett at prisene har økt fra måned til måned, og det er intet som tilsier at prisveksten vil avta.

Den internasjonale mangelen på varer og produkter begynner nå å få konsekvenser i folks lommebøker. Etter at Joe Biden kom til makten har prisene bykset oppover og oppover, og selv om man ikke automatisk kan gi Biden administrasjonen skylden for inflasjonen, vil det uten tvil bli Joe Biden amerikanske velgere vil klandre for økte priser og matvaremangel. Imidertid vil nok også en Trump administrasjon ha sett samme inflasjonstall siden pengepolitikken primært avgjøres av sentralbanken og ikke av det hvite hus. Gregory Mannrino forventer at inflasjonenstallene vil forverre seg i tiden som kommer og ser riktig dystert på fremtiden når det gjelder amerikansk økonomi.

Én tanke om “Bensinmangel og økende inflasjon under Joe Biden -kraftigste prisstigning på 13 år

  1. Usa er i ferd med å gå til hundene etter at de anti kristne globalistene med den lett demente biden som president, han sitter kun på nåde fra kineserne, hvis administrasjonen ikke følger Beijing vil de avsløre hvordan demokratene jukset til seg president valget.

Det er stengt for kommentarer.