Ben Shapiro: Denne kvinnen tror hun er en hund og oppfører seg også slik

Folks identitet er hva de føler inne i seg, ser ut til å være en trend i tiden. Folk i denne verden blir galere og sykere og mer pervertert av destruktive krefter. “Kjærlighet dømmer ikke” er de venstreliberales slagord i vår tid. Kjærligheten skal angivelig akseptere alt, og godkjenne alt som likeverdig. Vi lever i en tid da perverterte mennesker skal ha rett til å leve ut sine lyster og personlighet -alt ettersom det passer dem. Resultatet av denne fornuftens formørkelse er forfall og et samfunn i moralsk oppløsning. Derfor har vi nå menn som tror de er kvinner, kvinner som tror de er menn, kvinner som tror de er hunder og som også oppfører seg deretter. Gud skapte mennesket i sitt bilde, til mann og kvinne -og krefter forsøker å sykeliggjøre med å degradere seg selv til dyr.

“Galskapen ser ut til å ta over” -Ben Shapiro kommenterer den nye trenden hvor mennesker går inn i rollen som dyr, eller her som en hund

4 tanker om “Ben Shapiro: Denne kvinnen tror hun er en hund og oppfører seg også slik

  1. Galskap er det rette ord.
    Men slik er det når formørkede sinn får utfolde seg.

  2. Dette idiotiet kunne vi ha stoppet, i stedet for å oppmuntre det. Men siden fornuften er fraværende, kan vi jo føle oss til hva som helst. En kan vi jo f.eks si på skattemeldingen:

    «Jeg har egentlig tjent 500 000, men jeg føler jeg bare har tjent 1000 i år, så føler derfor ikke for å betale skatt»

Det er stengt for kommentarer.