Barack Obama skråsikker på at han ville ha vunnet en tredje periode -profeter han?

Barack Obama fortalte afrikanske ledere at han trodde han ville vinne en tredje periode obama-devil-hornhvis han ble gitt en sjanse til det. “Jeg syntes faktisk at jeg er en veldig god president -og jeg hvis jeg satset igjen, kunne jeg vinne, men jeg kan ikke. ” sa Obama. Men siden 1951 har en lov vedtatt av Kongressen forhindret at noen kan få mer en to fire-års perioder. Obama, derimot, har et langt rulleblad for å unngå Kongressen og utstede en utøvende ordre. Bare i 2015 utstedte presidenten 13 dekreter som omhandlet alt fra Nord-Korea til cybersikkerhet og militære lover. Med sommeren “Operasjon Jade Helm som er en massiv militærøvelse over hele det sør-vestlige Amerika, reises det mange spørsmål omkring  the commander in chief’s intensjoner med dette. Mange stiller også spørsmålet om han planlegger å holde fast på sin posisjon og utstede en utøvende ordre og gi seg selv makt over det amerikanske folk.

Selv Washington Post har plukket opp ryktene om Obama’s potensielle unntakstilstand og mange av teoriene om hva som egentlig ligger bak øvelsen. Ideen der var at det var en amerikansk respons til den nært forestående starten på tredje verdenskrig, siden øvelsen allerede i utgangspunktet har utplassert menn og militært materiell i forkant av en militær operasjon, skrev Washington Post’s  Philip Bump tidligere i denne måneden. Bekymrede borgere viser til slike utøvende ordrer som ble utstedt allerede i 2012 for å forsøke å lage en forbindelse mellom Obama og innføring av unntakstilstand, noe som er  Konstitusjonelt godkjent i henhold til artikkel 1, § 9 . Flere konservative kommentatorer er fortsatt skeptisk og hevder at Obama’s “Iran avtale” er en del av hans plan for å sikre seg mer tid i Det Hvite Hus.”

https://youtu.be/sTRcVwHSSUk

Hva om Obama ikke tenker på sitt ettermæle? skriver kommentatoren Alan Keyes. “Hva om trusselen om en kjernefysisk ødeleggelse som han selv bidrar til å skape gjennom Iran avtalen (et Amerika hatende Iran med atombomber) blir en trussel samtidig som det er en oppblomstring av terror på amerikansk jord? Alt dette satt i verk for å skape omstendigheter som rettferdiggjør å innføre unntakstilstand i hele USA, og dermed skape en fornuftig grunn til at Obama forblir i sin stilling inntil trusselen er fjernet? Selv om unntakstilstand kanskje høres ekstremt ut, er en potensiell tredje periode for Obama ikke helt ute av tankene på noen av hans kolleger blant demokratene. Hør bare disse ordene fra visepresident Joe Biden: “De som søker å lede nasjonen skulle beskytte, forsvare og fullføre, ja fullføre det vi har gjort og hva vi skylder å gjøre. Stå for hva vi har gjort, få anerkjennelse for hva vi har fått gjort, og bli bedømt for hva vi har utrettet. Noen sier at det vil kreve en tredje periode for presidenten. Jeg kaller det og stå i det som virker og vi skylder å gjøre det.

Opprinnelig fra Charisma Magazine http://www.charismanews.com/us/50751-obama-confident-he-could-win-a-third-term-is-he-prophesying

 

 

 

 

 

 

Én tanke om “Barack Obama skråsikker på at han ville ha vunnet en tredje periode -profeter han?

  1. Wow! Så det blir kanskje en tredje periode på Obama? Kanskje er han antikrist, slik mange har mistanke om.

Det er stengt for kommentarer.