Barack Obama la ned veto mot lov som ville tillate ofre etter 11 september terroren å saksøke Saudi-Arabia

911-terrorDet har lenge vært mistanker om at det Saudi-Arabiske kongehuset var involvert i finansieringen av terroraksjonene mot USA den 11 september 2001. Fredag nedla USAs avgående president Barack Hussein Obama veto mot et lovforslag som ville tillate etterlatte etter terrorangrepene mot New York og saksøke Saudi-Arabia, som man antar var dypt involvert i det dødelige angrepet mot tvilling tårnene i New York. Nærmere 3000 mennesker ble drept i det Saudi-finansierte terrorangrepet som rystet Amerika.
Obama_bowing“President Barack Obamas medfølelse med de etterlatte etter New-York terroren var kun krokodille tårer.” Dette var den første reaksjonen til en etterlatt etter 11 september terroren som rystet USA og verden for 15 år siden. Barack Hussein Obama’s veto kom etter at Saudi-Arabia som har USA administrasjonen i lommene truet med å selge verdipapirer og annen aktiva for  750,000,000,000  amerikanske dollar dersom loven ble vedtatt. Et slikt omfattende salg av verdipapirer ville ha ført til alvorlig turbulens i markedet. Imidlertid kan presidentens veto bli overprøvd av kongressen som stemte for lovforslaget som har satt sinnene i kok i det Saudi-Arabiske kongehus. President Obamas veto kom ikke som noen overraskelse da han er den eneste presidenten noensinne som har bøyd seg for en arabisk monark.

https://www.youtube.com/watch?v=bz9t7wOHlh8

3 tanker om “Barack Obama la ned veto mot lov som ville tillate ofre etter 11 september terroren å saksøke Saudi-Arabia

 1. Dette beviser jo bare det søkelys hele tiden har sagt; b HUSSAIN Obama er en muslim! Og nå avslører søkelys med dette, at han også beskytter de som finansierte terrorhandlingene 9/11.

  • Forresten; hvorfor skriver du ikke hva som var Obamas begrunnelse for å nedlegge veto? Passet ikke begrunnelsen så godt inn i det bildet du prøver å skape av Obama?

  • Begrunnelsen var åpenbar, Saudi-Arabia var tydelig på at dersom den loven går gjennom, vil de selge seg ut av det amerikanske obligasjonsmarkedet. Saudi-Arabia har støttekjøpt råtne gjeldspapirer i en årrekke for å holde den amerikanske økonomien flytende.
   Dersom de selger ut sine aktiva -vil det mest sannsynlig utløse et større krakk i økonomien.
   Uansett hva Obama sier i sin begrunnelse, er grunnen åpenbar. Saudi-Arabia er en viktig samarbeidspartner i koalisjonen mot Russland for å fjerne Assad fra makten. Dette sammen med den saudi-arabiske trusselen er nok til å få Obama til å legge ned veto mot lovforslaget.

Det er stengt for kommentarer.