Baptist-kirke i Sør Carolina åpner for å ordinere transpersoner og homofile til prester

-Men i afrikansk kirker kaster de ut onde ånder av homofile

Det eskalerende frafallet fra kristen tro fortsetter med full kraft i et Amerika som tar Greenville-First-Baptiststadig lengre skritt bort fra Gud. En baptist kirke som tidligere var en del av Sørstats baptistene har nå besluttet å åpne prekestolen for transpersoner og både praktiserende homofile, lesbiske og transkjønnede kan nå bli ordinert til prestetjeneste i kirken. Det er “First Baptist kirke i Greenville i Sør Carolina, som var hjemmekirken til den første sør-stats baptist konvensjonens president. I følge den tidligere kristne kirken har de gjennom dette “dristige” skrittet ved å omfavne “kompleksiteten” av kjønnsidentitet, tatt kirken et langt skritt fremoverDet jeg hørte var: “Vi må gjøre det rette, uansett hva noen tenker eller sier om oss,” forteller ledende pastor for frafallskirken til Greenville Online. “Det var noen få mennesker som sa: “Vil de i byen vår komme til å kalle oss “homo-kirken i byen?” forteller pastoren som hadde et halvt års tenketid, før han ba deres medlemmer om å bekrefte deres aksept for likekjønnede ekteskap. I følge Greenville Online har de som ikke ville bekrefte kirkens beslutning valgt å forbli i forsamlingen. Videre vil denne kirkens tjenere kunne utføre likekjønnede ekteskapsinngåelser og ordinere enhver person uansett seksuell legning og livsstil til å tjene som kirkens ledere. Greenville første baptist (kirke) valgte tidlig på 1990 tallet og bryte ut fra SBC (Konvensjonen av Sør-stats baptistene og er nå medlemskirke av “Cooperative Baptist Fellowship” som er William_Bullein_Johnsonen liberal dannelse som består av 1900 lokale forsamlinger. Før “First baptist i Greenville” forlot sitt opprinnelige kirkesamfunn var den lokale menigheten det åndelige hjemmet til William Bullein Johnson. Johnson var ikke bare prest i den lokale kirken, men han var også innvielses-president til Sør-stats baptist konvensjonen. I følge Wikipedia som fotoet er hentet fra var William Bullein Johnson født i 1782 og levde til 1862. Han var president for konvensjonen av Sør-stats baptister fra 1845 til 1851, så det er hjem-kirken til en viktig historisk skikkelse som nå har tatt et steg ut i åndelig mørke.

På kirkens Facebook side har den frafalne baptist kirken mottatt flere positive kommentarer om beslutningen: “En dag veldig snart vil Konvensjonen av Sør-Stats apostat-kirkebaptister finne seg selv strandet på en hyklerisk øy som de selv har skapt, mens hele den siviliserte verden som satser på moderne eksegering av bibelen er gått videre. Sør-Stats baptist konvensjonen har ikke planer om å følge i fotsporene til den frafalne kirken. President Ronnie Floyd uttalte til Christian Examiner at Sør-stats baptist konvensjonen står for den bibelske definisjonen av ekteskapet og at de ber for kirken i Greenville. “Vi ber om at den kirken en dag vil returnere til en bibel basert tro om ekteskap og familie istedet for å være drevet av samtids kulturen slik denne nyhets rapporten sier,” sier Ronnie Floyd.

I Afrikanske kirker kaster de ut onde ånder av homoseksuelle

homofile-settes-friMens den liberale del av den vestlige kirke nå åpner opp for homofile ekteskap, ordinerer homofile og lesbiske til tjeneste som prester og pastorer har man i afrikanske kirker, i hvert fall i noen, en litt annen tilnærming til dette spørsmålet. I stedet for å akseptere og anerkjenne de homofiles livsstil og gi dem fulle prestelige rettigheter kaster man ut onde ånder av homofile og setter dem fri fra det man mener er en demonisk makt som har tatt kontroll over individet. Se videoen fra TB Joshuas kirke her

Facebook Comments

1 tanke om “Baptist-kirke i Sør Carolina åpner for å ordinere transpersoner og homofile til prester

 1. Det er “homofile, lesbiske og transkjønna” som er “IN” no.
  Overalt skal det tolererast og pressast inn.
  Det skal aksepterast som normalt sjølv om ein i utgangspunktet føler/opplever det som perverst.
  Kristne er varsame med å uttrykkja kva Tanakh seier om desse vederstyggelighetene eller styggedomane.

  Langsamt glir det inn i kyrkja. Til og med i jødedomen vert det akseptert.

  http://www.myjewishlearning.com/article/homosexuality-in-jewish-thought/

  “The sources of Judaism’s traditional position on homosexuality and gay issues are well known. Two verses in Leviticus (18:23 and 20:13) express unequivocal condemnation of male homosexual sex … According to Leviticus 20:13: “If a man lies with a man as one lies with a woman, both of them have committed an abomination; they shall surely be PUT TO DEATH; their blood shall be upon them.”

  I dommen som kjem no etter 6000 år (år 2028) vil Gud gjera det Han seier.
  Det er ikkje noko mellomting her.

  http://www.richardhyland.net/wpimages/wpfd8fbbbc_06.png

  “Men vil du ikkje lyda Herren din Gud, legg du ikkje vinn på å leva etter alle boda og føresegnene hans, som eg gjev deg i dag, skal alle desse forbanningane koma over deg og nå deg:
  16 Forbanna vere du i byen Kva du så tek deg føre, skal Herren senda forbanning, rådløyse og trugsmål over deg, til du vert utrudd og brått går til grunne, fordi du bar deg så ille åt at du gjekk bort frå meg……
  Herren skal ikkje la pesten sleppa taket på deg før han har rudt deg ut or det landet du no går inn i og legg under deg. Med tæring og verk skal han slå deg, med kulsing og feber, med turk og kornbrann og rust….. Du tente ikkje Herren din Gud med glede og av hjartans lyst då du hadde rikeleg av alt. 48 Difor skal du, svolten, tyrst og kledelaus, ja snau for alt, træla under dei fiendane Herren sender imot deg. Han skal leggja eit jernåk på nakken din, heilt til han har rudt deg ut.
  49 Herren vil senda mot deg eit folk langt bortanfrå, frå verdsens ende. Dei kjem flygande som ørnar, og du skjønar ikkje språket deira. 50 Det er eit folk med harde andlet; dei tek ikkje omsyn til dei gamle og er ikkje milde mot dei unge. 51 Dei et opp det du får av buskapen, og det du dyrkar på jorda, til det er ute med deg……”

  Tel Aviv er i dag å rekna som ein av dei fremste HOMO-byane.
  Korleis trur de Gud ser på dette?

  http://i.ytimg.com/vi/DXYaIxxx9KY/hqdefault.jpg

  Gud er heilt tydeleg i Tanakh.

  “Du skal ikkje gje nokon av borna dine til Molok; du skal ikkje vanhelga namnet åt din Gud. Eg er Herren. Du skal ikkje liggja med ein mann som ein ligg med ei kvinne. Det er ein styggedom. Du skal aldri ha omgang med dyr; for då vert du urein. Heller ikkje skal ei kvinne by seg fram til eit dyr og para seg med det. Det er stygg åtferd.
  Gjer dykk ikkje ureine med noko slikt! For med alt dette har dei gjort seg ureine, dei folkeslaga som eg vil driva ut for dykk. Landet har vorte ureint, og eg vil straffa det for synda, så det spyr ut dei som bur der. Men de, anten de er fødde i landet eller er innflyttarar der, skal halda føresegnene og lovene mine og ikkje gjera noka av desse avskyelege gjerningane ” 3 Mosebok 18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *