Baptist-kirke i Sør Carolina åpner for å ordinere transpersoner og homofile til prester

-Men i afrikansk kirker kaster de ut onde ånder av homofile

Det eskalerende frafallet fra kristen tro fortsetter med full kraft i et Amerika som tar Greenville-First-Baptiststadig lengre skritt bort fra Gud. En baptist kirke som tidligere var en del av Sørstats baptistene har nå besluttet å åpne prekestolen for transpersoner og både praktiserende homofile, lesbiske og transkjønnede kan nå bli ordinert til prestetjeneste i kirken. Det er “First Baptist kirke i Greenville i Sør Carolina, som var hjemmekirken til den første sør-stats baptist konvensjonens president. I følge den tidligere kristne kirken har de gjennom dette “dristige” skrittet ved å omfavne “kompleksiteten” av kjønnsidentitet, tatt kirken et langt skritt fremoverDet jeg hørte var: “Vi må gjøre det rette, uansett hva noen tenker eller sier om oss,” forteller ledende pastor for frafallskirken til Greenville Online. “Det var noen få mennesker som sa: “Vil de i byen vår komme til å kalle oss “homo-kirken i byen?” forteller pastoren som hadde et halvt års tenketid, før han ba deres medlemmer om å bekrefte deres aksept for likekjønnede ekteskap. I følge Greenville Online har de som ikke ville bekrefte kirkens beslutning valgt å forbli i forsamlingen. Videre vil denne kirkens tjenere kunne utføre likekjønnede ekteskapsinngåelser og ordinere enhver person uansett seksuell legning og livsstil til å tjene som kirkens ledere. Greenville første baptist (kirke) valgte tidlig på 1990 tallet og bryte ut fra SBC (Konvensjonen av Sør-stats baptistene og er nå medlemskirke av “Cooperative Baptist Fellowship” som er William_Bullein_Johnsonen liberal dannelse som består av 1900 lokale forsamlinger. Før “First baptist i Greenville” forlot sitt opprinnelige kirkesamfunn var den lokale menigheten det åndelige hjemmet til William Bullein Johnson. Johnson var ikke bare prest i den lokale kirken, men han var også innvielses-president til Sør-stats baptist konvensjonen. I følge Wikipedia som fotoet er hentet fra var William Bullein Johnson født i 1782 og levde til 1862. Han var president for konvensjonen av Sør-stats baptister fra 1845 til 1851, så det er hjem-kirken til en viktig historisk skikkelse som nå har tatt et steg ut i åndelig mørke.

På kirkens Facebook side har den frafalne baptist kirken mottatt flere positive kommentarer om beslutningen: “En dag veldig snart vil Konvensjonen av Sør-Stats apostat-kirkebaptister finne seg selv strandet på en hyklerisk øy som de selv har skapt, mens hele den siviliserte verden som satser på moderne eksegering av bibelen er gått videre. Sør-Stats baptist konvensjonen har ikke planer om å følge i fotsporene til den frafalne kirken. President Ronnie Floyd uttalte til Christian Examiner at Sør-stats baptist konvensjonen står for den bibelske definisjonen av ekteskapet og at de ber for kirken i Greenville. “Vi ber om at den kirken en dag vil returnere til en bibel basert tro om ekteskap og familie istedet for å være drevet av samtids kulturen slik denne nyhets rapporten sier,” sier Ronnie Floyd.

I Afrikanske kirker kaster de ut onde ånder av homoseksuelle

homofile-settes-friMens den liberale del av den vestlige kirke nå åpner opp for homofile ekteskap, ordinerer homofile og lesbiske til tjeneste som prester og pastorer har man i afrikanske kirker, i hvert fall i noen, en litt annen tilnærming til dette spørsmålet. I stedet for å akseptere og anerkjenne de homofiles livsstil og gi dem fulle prestelige rettigheter kaster man ut onde ånder av homofile og setter dem fri fra det man mener er en demonisk makt som har tatt kontroll over individet. Se videoen fra TB Joshuas kirke her