Bakhmut står for fall -flere tusen ukrainske soldater i ferd med å bli omringet

Det russiske nettet er i ferd med å knytte seg rundt byen Bakhmut hvor mellom 7000 og 10 000 ukrainske soldater nå er i ferd med å bli omringet. I følge russiske kilder er det bare snakk om dager før russerne har fått kontroll på de strategisk viktige områdene som Ukraina har ofret titusener av liv på og holde. Den russiske kjøttkvernen har langsomt og gradvis tatt over områder som tidligere var viktige ukrainske befestninger. Det ukrainske regimet har ofret et enormt antall menneskeliv på å holde området. “Slaget om Bakhmut er nå på slutten av sluttfasen og det finnes nå bare en vei ut eller inn for de ukrainske styrkene og når byen nå faller, er det et stort militært nederlag for både NATO og regimet til Zelensky. Imidlertid fortsetter regimet å sende forsterkninger til Bakhmut som er i en håpløs situasjon rent militært

Situasjonen i Bakhmut eller Artyomovsk er langt verre enn den ukrainske propagandaen og msm i vesten rapporterer. Hvor mange tusen mennesker Zelensky og hans regime har ofret på å holde det mange mener er “strategisk lite betydningsfulle områder” er uklart. Ladninger etter ladninger av ukrainske menn er blitt busset til Bakhmut fronten hvor gjennomsnittlige levetid for disse er fire timer. Kvinner og menn som ankommer Bakhmut må forberede seg på å bli drept eller midlertidig tatt ut i løpet av få timer. Bakhmut er blitt ei blodig kjøttkvern for ukrainske menn har oberst Douglas MacGregor mange ganger slått fast. Zelensky har frem til nå beordret sine styrker til å holde Bakhmut for enhver pris og Kiev fortsetter å sende forsterkninger til området. Ved fronten kjemper ukrainske soldater side om side med radikale islamistiske terrorister fra Al Qaeda (Al-Nusra).”Dozens of radical Islamist terrorists from Al Qaeda (Al-Nusra) from the Syrian province of Idlib, who are internationally wanted by Interpol, were sighted in the #Donbass in #Artemovsk (#Bakhmut) in the ranks of the Ukrainian Kiev regime”, delte Patrick Moore for kort tid siden på Twitter. Det har lenge vært kjent at islamske jihadister og terrorister fra Midtøsten har vært hyret til å kjempe mot russerne for vestlige skattebetaleres regning.

En amerikansk leiesoldat som hoppet av fra Kiev regimets styrker forteller i klippet under den sjokkerende sannhet om at de ukrainske nynazistene begår alvorlige forbrytelser mot menneskeheten i Donbass. Den unge mannens vitnesbyrd bekrefter de historier vi har hørt så mange ganger fra de russisk-språklige i Donbass som har utkjempet en nå ni år lang krig med regimet i Kiev.

I videoen under drøfter Alex Christoforou og sjefsredaktør Alexander Mercouris det som er sluttspillet i kampene om det strategisk betydningsfulle Bakhmut.

3 tanker om “Bakhmut står for fall -flere tusen ukrainske soldater i ferd med å bli omringet

 1. Den unge amerikaneren som avslørte ukrainsk nazisme og forstod hva som har skjedd av krigsforbrytelser mot de russisk språklige burde bli nominert til Nobels fredspris. En sann fredsvenn og antifascist.
  Alle dottene som støtter Ukraina her i Norge burde i sannhet gå i seg selv.
  En støtte til Zelensky og Ukraina er i realiteten en støtte til nazisme
  Dere burde skamme dere.

  2
  4
  • “Alle dottene som støtter Ukraina her i Norge burde i sannhet gå i seg selv. En støtte til Zelensky og Ukraina er i realiteten en støtte til nazisme. Dere burde skamme dere.”

   Eller omformulert: “Alle dottene som støtter Russlands angrepskrig her i Norge burde i sannhet gå i seg selv. En støtte til Putin og Russland i realiteten en støtte til facisme.Dere burde skamme dere.”

   Ukraina er ikke, og har aldri vært, noen søndagsskole. De har korrupte politikere, der finnes facister og der finnes nazister. Ukrainske soldater begår krigsforbrytelser.
   Men det er akkurat likt på Russisk side. Å fremstille Russland, som har gått til angrepskrig på Ukraina, som et land uten korrupsjon, facisme eller nazisme er helt feil. Å underslå at russiske soldater gjør grove krigsforbrytelser er å fornekte sannheten.
   Krigsforbrytelser forgår på begge sider og de skyldige bør straffeforfølges. Alle som en.

   At Søkelys, som et pro-russisk nettsted, kun slår opp slike uttalelser fra “fredspriskandidater” som uttaler seg negativt om Ukraina er ikke unaturlig. De har jo en agenda. Vi har jo sett lignende “fredspriskandidater” som sier det samme om de russiske styrkene. Så hvem som bør skamme seg er noe ikke så svart/hvitt som Haakon vil ha det til.
   Russland har angrepet et selvstendig land. Ukraina forsvarer seg med alle midler. På begge sider finnes redde, frustrert og skrekkslagne unge menn som i desperasjon og panikk utfører grusomme krigsforbrytelser. Slik er det alltid i krig.

   5
   1
 2. Sa dere ikke nøyaktig det samme, endog at Bakhmut allerede har falt, og at påstander om noe annet var Ukrainsk propaganda, allerede for over en måned siden?

  Hvis det ikke var sant da, hvorfor skal vi tro på det nå?

  3
  2

Det er stengt for kommentarer.