Babylon den store skjøges fall? Første del: Tegn fra Gud på USAs ødeleggelse

The Fall of Babylon the Great, Part 1: A Sign from God of America’s Destruction er tittelen på den første av videoene i en serie om dommen over Babylon den store skjøge som er omtalt i åpenbaringsboken. Den velkjente pastoren fra Time Square Church, David Wilkerson skrev i sin bok “den siste basun” at han trodde at USA var det moderne Babylon den store på grunn av nasjonens mangfold og ikke minst det faktum at USA og New York er verdens viktigste handelssentrum. Mange har trodd og tror at Skjøgen i Johannes Åpenbaring skulle være den katolske kirke, dette på tross av at teksten i åpenbaringsboken heller peker i retning av at det dreier seg om et stort handelssentrum som får kjøpmennene på jorden og skipsfolket på jorden til å gråte siden ingen kjøper produkter mer.

Drept av Black Lives Matter og Antifa

Se første del av videoserien The Fall of Babylon the Great, Part 1 hvor personene bak videoen tror at det som skjer er Guds varsel om den kommende dom over Amerika. Et Amerika som bør lese tidens  tegn og omvende seg til Gud og angre sine synder. Teksten i Skriften som forteller om dommen over Babylon den store lyder slik: ” derfor skal hennes plager komme på én dag: død og sorg og sult; og hun skal bli opbrent med ild; for sterk er Gud Herren, som dømte henne.  Og kongene på jorden, som har drevet hor og levd i vellevnet med henne, skal gråte og jamre sig over henne når de ser røken av hennes brand,  mens de står langt borte av frykt for hennes pine, og de skal si: Ve, ve, du store by Babylon, du sterke by, at din dom er kommet i en time!  Og kjøbmennene på jorden skal gråte og sørge over henne, fordi ingen mere kjøper deres skibsladninger,  skibsladninger av gull og sølv og edelstener og perler og fint lin og purpur og silke og skarlagen, og allslags velluktende tre og allslags kar av elfenben og allslags kar av kostelig tre og av kobber og jern og marmor,  og kanel og hårsalve og røkelse og myrra og virak og vin og olje og fint mel og hvete og storfe og får og hester og vogner og træler og menneskesjeler.  Og den frukt som din sjel hadde lyst til, er blitt borte for dig, og alt det fete og glimrende er blitt borte for dig, og aldri mere skal nogen finne det igjen. De som handler med slikt, de som er blitt rike ved henne, skal stå langt borte av frykt for hennes pine og gråte og sørge og si:  Ve, ve den store by, som var klædd i fint lin og purpur og skarlagen og lyste av gull og edelstener og perler, at så stor en rikdom er ødelagt i én time! Og hver styrmann og hver skibsfører og alle sjøfolk og alle de som ferdes på havet, stod langt borte og ropte da de så røken av hennes brand, og sa: Hvem er lik den store by?  Og de kastet støv på sine hoder og ropte med gråt og sorg og sa: Ve, ve den store by, hvor alle som har skib i sjøen, er blitt rike av dens kostbarheter, at den er lagt øde i en time.” (Åp 18,8-19)  Passer den teksten best på det moderne Amerika eller på den katolske kirke? Riktignok er Vatikanet en selvstendig stat, men Vatikanets undergang vil neppe forårsake slike tårer og sorg blant verdens kjøpmenn som det teksten beskriver. Sjekk ut del 1 av serien omkring dommen over Babylon den store som i følge endel troende er det moderne USA

13 tanker om “Babylon den store skjøges fall? Første del: Tegn fra Gud på USAs ødeleggelse

 1. Trump er den siste Trompet for å få folk til å vende om. Etter 2024 når Trump sin tid er omme, vil muligens mørke krefter senke seg over USA og verden, da de ikke ville vende om. Man ser nå hatet som har åpenbart seg etter at Trump ble satt inn i verdens mektigste embede. Ateister, ugudelige, vantro og såkalte kristne, karismatiske som liberale statskirkegjengere, øser ut sin forakt og sitt hat mot Trump. Et tegn på at undergangen nærmer seg dag for dag. Gud gav dem muligheten men de forkastet den. Gud bruker en rik mann fra eliten da han ser til hjerter. Det er Gud som tillater å sette inn konger og avsette konger. Hitler kom til makten og Gud tillot dette. Idag høster han straffen i evig ild for sin ufattelige ondskap. Alle mennesker skal dø og stå innenfor dommen. Men Gud bruker konger og avsetter konger for å få folket til å vende om. Men de vil ikke høre. Dommen vil komme og det er ikke utenkelig at USA er den stor skjøge. De har produsert synd i en skala verden aldri har sett. Hollywood og Porno. USA er verdens største og sterkeste stat som noensinne har eksistert på jorden. De ble dannet i Gudsfrykt, men endre sine dager i avguderi og synder. Trump viser opp en bibel utenfor en kirke som de satte fyr på og ville brenne ned. Verden raser over Guds ord som han holder opp.. Ateister som kristne. Kjærligheten skal bli kald hos de fleste sa Jesus. Dette ser vi går i oppfyllelse foran våre øyner. Den blir erstattet med falsk løgnaktig kjærlighet som dyrker mennesket som sin egen avgud. De fleste kristne sover og skjønner ikke hva som er i ferd med å skje.

  • La meg si det slik: USA vil i november avgjøre sin egen skjebne. Dersom de stemmer på Trump vil mulighetens vindu forbli åpen en stund til.
   Dersom de stemmer på demokratene og Joe Biden vil mørket komme til å senke seg fortere enn noen aner.
   Jeg deler det synspunktet at Gud har latt Trump bli president fordi Trump har representert et slags håndbrekk på den ødeleggende kursen USA har vært på i mange tiår. Vi får håpe at Gud i sin nåde gir USA ytterligere nådetid og at det amerikanske folk stemmer riktig i november.
   Det har vært en begivenhetsrik periode med Corona virus, børskrasj, et kraftig fall i sysselsettingen og et fall i produksjonen og en kraftig vekst av gjelden samt denne siste uroen etter at George Floyd ble drept.
   Jeg ser ikke bort fra at bestemte krefter (og ikke minst åndsmakter) forsøker å trekke i trådene og styre utviklingen slik at det skal gå galt for Trump.
   Om de lykkes gjenstår å se. Alt er i Guds hender, Han har kontroll, men jeg tror ikke vi kan komme unna at Guds dom snart vil ramme USA for alt de har gjort av synd og urett. Alt vi kan håpe på er en forlenget nådetid med Trump i sjefsstolen.

  • «Dommen vil komme og det er ikke utenkelig at USA er den stor skjøge.»

   Som Z skrever så er det ikke utenkelig dette, nei.

   Men hvis USA er den store skjøgen, hvem er da skjøgen mor til?

   Åp 17:5 På hennes panne stod skrevet et navn med skjult mening: «Babylon den store, mor til skjøgene og all styggedom på jorden.

   Disse som kalles skjøgedøtrene.

   Mvh RJ

  • Mulig svaret er at hun er mor til alle som aksepterer kapitalismen som økonomisk system eller en annen tanke er at hun kan være mor til den europeiske union. De forente stater, et forent Europa..
   Det er bare en tanke.
   Når man leser selve teksten i åpenbaringsboken passer nok tekstens innhold mer på et handelssentrum enn på den katolske kirke som har vært manges tolkning av dette med skjøgen.

 2. Hvordan kan det da stå i Joh.åp. 18 kap.: Dra bort fra henne, mitt folk, så dere ikke har del i hennes synder og ikke rammes av hennes plager. Jeg har lest mange forklaringer og ender med at jeg tror det er den katolske kirke med paven i spissen. Om vi hører på undervisning i dag om den nye verdensorden, planen som ble skrevet under i 2015, så er paven i fronten og svært aktiv. Lars Enarson underviser om Agenda 2030. Jeg har funnet en annen svensk forkynner, Per Arne Imsen, som er en bibeltro og klar forkynner for tiden vi lever i.

 3. I Joh. Åp. 17 står det at skjøgen Babylon sitter på et dyr som er den 8. konge til like med en av de syv konger (dyrets syv hoder) som har vært. Det vil også være 10 andre konger (dyrets 10 horn) som sammen med den 8. kongen skal hate skjøgen og gjøre henne naken og øde.
  Får ikke dette til å stemme med at skjøgen Babylon er USA i dag. Hvis det som skjer i USA i dag er skjøgen Babylons fall, hvem er da de 10 kongene og hvem er den 8. kongen, som forårsaker det som skjer i USA i dag? Det er jo disse kongene som skal hate skjøgen Babylon og tilintetgjøre henne. Kan ikke se denne sammenhengen med det som skjer i USA i dag.

 4. Amir Tsarfati tror det som skjer i USA nå, enten er den siste rystelsen USA opplever før Jesu gjenkomst, eller at dette er game over for nasjonen. Han mener det blir katastrofalt om Biden vinner valget til høsten, og ser ikke bort fra at opprykkelsen skjer rett før valget om så skjer. Han mener valget står mellom lov og orden (Trump) eller kaos og samfunnsoppløsning (Biden). Han ser heller ikke bort fra at Biden velger Michelle Obama som VP, og dermed gir grønt lys for et Obama- comeback. Det blir uansett en ekstremt spennende høst, og jeg vil anbefale alle gjenfødte kristne å sørge for olje på lampene.

  https://youtu.be/JesIUdTYAhw

 5. Ja , Torstein : Ingen nemner visepresident Mike Pence som ny president i USA. Kan henda er det han som må rydda opp etter Donald Trump – altså redda stumpane i Trengselstida. Om eg har rett ; så startar det verkeleg fælslege i 2021. Slikt har eg skrive om sidan april 2016 – og tilmed teikna diagram over det som vil skje dei næraste sju åra.

 6. Torstein, du kan og vi kan tro og mene mye. Du vet ikke om det er 8 år igjen av 6000. Det kan være slik, men bortrykkelsen kan skje i natt. Og da setter Jesus sine føtter på Oljeberget om 7år.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.