Azov-bataljonen i Azovstal har overgitt seg -Mariupol er nå tapt for Ukraina

De ukrianske soldatene fra Azov-bataljonen som holdt ut i 82 dager har nå overgitt seg til russerne. I vestlige media har man brukt ord som “evakuering” eller “redning” som kamuflasje for å forsøke å skjule at de nå har overgitt seg eller kapitulert til russiske styrker. Å lytte til Zelensky`s tale om Ukrainas nederlag i Mariupol er som å lytte til komiske Ali under krigen mot Irak og Saddam Hussein. Den ukrainske “komiske Ali” brukte aldri ordet “overgivelse” eller kapitulasjon når han fortalte nasjonen at styrkene i Azovstal overgav seg og de sårede sendt til sykehus i områder kontrollert av folkerepublikken Donetsk.

Også de norske MSM mediene bruker ord som “evakuere” for å unngå å fortelle sine lesere om at de ukrainske styrkene i Azovstal nå har overgitt seg til russerne. Både VG, Aftenposten, ABC-nyheter, Dagbladet, NRK og TV2 brukte ordet “evakuere” for å skjule det faktum at styrkene nå har overgitt seg. De beleirede ukrainske “heltene” i Azovstal -som ble reddet/evakuert er ført til områder kontrollert av folkerepublikken Donetsk og vil på et senere tidspunkt kunne bli byttet mot russiske krigsfanger som blir holdt av Ukraina. YouTube personligheten I Earl Grey kommenterer i sin videooppdatering vestlige mediers pinlige kamuflering av virkeligheten med å bruke ord som “evakuere” for å dekke over at det er en overgivelse.

2 tanker om “Azov-bataljonen i Azovstal har overgitt seg -Mariupol er nå tapt for Ukraina

 1. Det er slik fake news opererer. De forvrir og forvrenger virkeligheten.
  “Evakuering” er ord som brukes for å lure befolkningen til å tro noe annet enn virkeligheten. De ukrainske nazistene overgav seg til russerne.
  Det kalles å kapitulere. Noe de skulle ha gjort for mer enn to måneder siden.
  Patetisk av fake news mediene. De lurer de hjernedøde, men oppvakte folk ser gjennom bedraget. De oppvakte så gjennom Covidbedraget også, og det skulle ikke forundre meg om de som kjøper fake news medienes vinkling -er de samme som lydig gikk og tok giftsprøytene.

  5
  1
  • Selvsagt vil brorparten bedras. Menneskeheten vil ikke engang påkalle Gud Fader Jehovahs egennavn – hvilket i Bibelen er knyttet til den individuelles frelse. Derfor konkluderer Skriften: “Det blir ikke mange mennesker tilbake” – etter Harmageddon. Lykke til med DITT valg!

   5
   2

Det er stengt for kommentarer.