Avviser at Russland har forlenget kornavtalen

Peskov benektet medieoppslag om Moskvas avtale om å forlenge kornavtalen
Peskov sa at det ikke var noen uttalelser fra Russland om forlengelsen av kornavtalen.  Tidligere begynte det å dukke opp rapporter i media som siterte Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan om at hans russiske motpart Putin angivelig gikk med på å forlenge kornavtalen. Det er det statskontrollerte russiske mediet RIA Novosti som skriver dette fredag. Peskov er president Vladimir Putins pressesekretær. Russland avviser dermed ryktene spredd av den tyrkiske lederen om dette. Imidlertid pågår det nok forhandlinger om dette og det endelige svar kommer når den nåværende avtalen utløper.

Én tanke om “Avviser at Russland har forlenget kornavtalen

 1. Valdres profetien refererer til Johannes Åpenbaring kapittel 6 og utover for å bevise at det er en syn gitt av Gud .

  Nå ser jeg at mange tviler på denne profetien , spesielt siden utviklingen av 3 verdens krig går så sakte , og sant nok Valdres profetien sier 3 verdens krig blir en kort krig , da må en huske at vi er under utviklingen til 3 verdens krig , og jeg tror ikke vi har en fullt utbryt verdens krig før Kina er med aktivt og det vil være Kina som vil ha makt til å ta freden bort fra jorden, dvs jeg tror Kina er den røde hesten , fordi de har ett ekstremt stort krigs maskineri og deres farge er blodrøde ( se de kinesiske flag og den røde stjerne) og som verden ser ut I dag , så er det lett å forstå at Kina besitter en enorm makt og innflytelse på verden , Kina kan ikke tillatte Russland å tape for vesten og de vil på ett tidspunkt bli tvunget til å ta ett initiativ til å delta i krigen som leder opp mot 3 verdens krig , som Valdres profetien sier 3 verdens krig starter som en liten ubetydelig konflikt , men den stopper ikke og til slutt brer den om seg og snart blir Kina tvunget til å gå inn i den , da bryter alvoret løs og 3 verdens krig er ett faktum , dette blir i følge Valdres profetien en kort krig og det stemmer om vi leser Johannes Åpenbaring, der Babylons fall blir beskrevet , som jeg tror er USA . Det vil si at den eller dem som sitter med makten i Kina er rytteren på den røde Hest .

  Så vil jeg gå litt bak over i tid, tilbake til når corona gikk sin seiers gang fra land til land i verden, ved hjep av helse myndighetene i verdensland , leger og annet helsepersonell som har hvit som sun farge. Det står at rytteren på den hvite hest skal ri ut med seier for å seire .
  Hva var det egentlig som skjede under corona tiden ? Jo land etter land ble beseiret og tatt over av helsemyndighetene, som igjen fikk sine råd og diktat fra WHO, men mest interessant er hva som skjedde i etterkant av covid narrativet, for det banet veien for at WHO har sikkret seg ett rent verdens herre dømme ved neste pandemi narrativ eller nødstider som er en trussel for menneskeheten, derfor var det helt nødvendig at rytteren på den hvite hest red ut først , hvem er så rytteren på den hvite hest ? Jo det er den eller dem som kontrollerer WHO og dens makt over verdens helsemyndigheter , som er den hvite hesten.

  Etter rytteren på den røde hest kommer rytteren på den sorte hest og her blir bla mangel på mat beskrevet, som kan relateres til denne artikkelen, men hvem er egentlig den sorte hesten ? og hvem er rytteren, vel ikke helt godt og si , som jeg ser det nå , men det anner meg at den kan relateres til en blackout i strømnett og kommunikasjon ( Internett m.m.) som følge av 3 verdens krig , noe mer klarer jeg ikke å se enda når det gjelder den sorte hest.

  Den Gul bleke hest forklarer seg selv den representerer døden , og det er forståelig etter rytteren på den røde hest og rytteren på den sorte hest har fått herje, og her kommer vi tilbake til rytteren på den hvite hest , fordi seieren den sikkret seg , dvs seieren til at WHO sikkret seg til å få total og diktatorisk makt over verden pga corona narrativet, den vil WHO bruke nå og her er det antikrist vil åpenbare seg og tvinge alle til å ta en vaksine som vil gi sorte farlige byller og for å få denne vaksinen og som bevis på at en har tatt den , måen ta ett merke i høgre hånden eller pannen , dette merket blir helt nødvendig for å kunne kjøpe eller selge.

  Skal vi som kristne, oppleve rytteren på den røde , den sorte og den gul bleke hest , som jeg tror er den store trengsel?

  Nei jeg tror ikke det , mye tyder på at Jesus vil hente oss hjem like før alt dette bryter løs , dagen og timen kjenner vi ikke, men når vi ser alt dette skje da skal vi vite at våres utfrielse er nære .

  Da virker alt dette som beskrevet ovenfor skremmende og dystert for denne verdens barn, for at de skal venne om og søke Jesus nåde , men for oss som tar sin tilflukt til Jesus, vitner det om snarlig utfrielse til ett liv i evig saklighet !

  Noen sier at vi som kristne, som er veldig opptatt av endetiden og verdens undergang er så negative og støtter folk fra oss, men det som sier dette om oss, velger å se bort fra det håpet vi formidler i Jesus Kristus freslses verk.

  For vi vet at denne verdens undergang vitner om våres utfrielse og vi ønsker alle skal få del i denne herligheten.

  3
  0

Det er stengt for kommentarer.