Avdøde evangelist Steve Hills adoptiv sønn Ryan Michael Hill døde lørdag

Familien takker for forbønn etter dødsfallet og sier at omstendighetene rundt sønnens død fortsatt er under etterforskning

Ryan Hill, sønn av den avdøde evangelisten Steve Hill som døde etter flere års kamp mot Steve-Ryan-Hillen aggressiv hudkreft skal også ha gått bort, melder Steve Hill Ministries i en melding på Facebook. Også det kristne magasinet Charima magazine rapporterer mandag kveld om dødsfallet og det blir oppfordret til forbønn for familien og Jeri Hill som har mistet både sin ektemann og sønn med få måneders mellomrom.  Evangelist Steve Hill som var kjent blant annet fra Brownsville vekkelsen i Pensacola i Florida ble selv fridd ut av et liv med narkotika, alkohol og kriminalitet i 1975. I løpet av sin tjeneste så Steve Hill hundretusener av mennesker søke frelse og omvendelse og på tross av sin kamp med den dødelige kreften fortsatte Hill sin evangeliserende virksomhet helt til det siste. I følge Facebooksiden til Steve Hill Ministries skal Ryans død ha kommet plutselig og meldingen om hans død ble offentliggjort sent mandag kveld. Ryan Hill skal ha arbeidet ved Teen Challenge i New England. Det foreligger foreløpig få detaljer om hva som forårsaket Ryans plutselige død, men i en melding på Facebook opplyser Steve Hill Minestries at det pågår en granskning av dødsfallet. (Foto Facebook)

Lørdag 19. oktober 2014 døde Ryan Michael Hill i Orlando, Florida i en alder av 27. Ryan hadde deltatt på Full Sail University i Winter Park, Florida, hvor han fulgte sine drømmer innen TV og medieproduksjon. Han ble født i Argentina den 8. oktober 1987 og ble gitt en liten sjanse for å overleve mer enn bare et par dager. Han ble født syv uker for tidlig, veide bare 3 kg, 15 gram. Hans foreldre, Steve og Jeri Hill, adopterte dette dyrebare barn som sine egne, og mente at selv en baby med bare et par dager å leve fortjente en kjærlig mor og far. Mirakuløst, Ryan overlevde og vokste opp til å bli en sterk og sunn ung mann som senere skulle være flink i idretter som hockey og fotball.

Ryan var sammen med sin familie som de pioner arbeid rundt om i verden i Argentina, Spania og Russland. Da Ryan var syv, flyttet familien til Pensacola på grunn av Brownsville vekkelsen. Det var der han utviklet en interesse for media. Han elsket å jobbe bak kamera. Ryan begynte å jobbe med Daystar, GodTV, og Fusion Production Company hvor han jobbet på programmer for Food Network, NASA og andre store selskaper. Men hans favoritt ting å gjøre var å filme sin far som han forkynte. Sammen har de drømt om kreative måter å berøre verden med evangeliet gjennom tv og media.

Ryan uteksaminert fra Teen Challenges  Program for menn våren 2012. Han tjenestegjorde deretter som lærling med Musk Teen Challenge, Boston Teen Challenge og Vero Beach Boys Ranch. I løpet av denne tiden var Ryan stand til å bruke sine ferdigheter medie å produsere flere videoer som fanger noen av vitnesbyrdene til dem som ‘ har gått gjennom Teen Challenge programmet og en salgsfremmende video for Vero Beach Boys Ranch. Han filmet også opptakene for prodigalsonly.com , et nettsted som hans far, avdøde Steve Hill, utviklet for å hjelpe fortapte sønner og døtre finne veien hjem til Kristus.

Ryan etterlater seg sin mor, Jeri Hill og søstre Shelby Hill Levy og Kelsey Hill

Jeri Hill nylig lagt ut et bilde av Steve og Ryan sammen sier “Mitt hjerte er knust å legge ham å hvile denne uken nærheten av hans far. Å være borte fra legemet er å være hjemme hos Herren. II Kor. 5: 8. ”

Mange har spurt hvordan de kan hjelpe. Et minnefond har blitt satt opp med Go Fund meg å hjelpe Jeri og familien dekke uventede utgifter i begravelse og ordninger.

Flere detaljer vil bli lagt ut snart om datoer og klokkeslett for begravelse.

Hentet fra minnesiden til Ryan Hill