Ateist organisasjon fikk High school student straffet fordi han sa “Gud velsigne Amerika” på skolen

Men de blir ikke støtt når president Obama avslutter sine opptredener med de samme ordene, kanskje fordi Obama ikke mener det?

god-blessEkstreme amerikanske ateister har lagt alt som smaker av kristendom og bibeltroskap for hat. Nylig ble en amerikansk tenåringsgutt disiplinert av skolens ledelse etter at to fanatiske ateister dødelig fornærmet da han avsluttet annonseringen av skoledagens gjøremål med ordene “God bless America”. De to ateiststudentene som angivelig fikk angst som en følge av de tre ordene klagde sin nød til en prominent og antikristelig ateistorganisasjon som rettet en formell klage til  Nassau County School District som igjen besluttet at ungdommen måtte disiplineres på grunn av sine tre siste ord..Ord som enhver amerikansk president inkludert den nåværende avslutter sine fjernsynstaler med, nemlig “God bless America”

Hendelsen den mannlige tenårings-studenten ble disiplinert for fant sted på en morgensamling ved  Yulee High School den 9 februar da en student avsluttet annonseringen av skoledagen med de samme ordene den amerikanske presidenten avsluttet sine tv taler med, nemlig Gud velsigne Amerika. I følge den prominente ateistorganisasjonen skal dette ha forårsaket angst blant to studenter som var ateister som overhørte de tre ordene som ikke var forhåndsgodkjent av skolens ledelse. Etter at ateistorganisasjonen klagde til skolens ledelse ble den ansvarlige studenten innkalt til rektor hvor han ble disiplinert. “Hva er straffen for å¨be om Guds velsignelse over Amerika i disse dager?” 30 piskeslag eller, spør Todd Starnes som rapporterte om hendelsen på “American Dispatch”. Det er utrolig og tragisk at amerikansk skoleverk går til det skritt å straffe kristne studenter bare fordi de legger til de ordene den amerikanske presidenten sier ved avslutningen av hver eneste fjernsynstale.

 

Facebook Comments

13 tanker om “Ateist organisasjon fikk High school student straffet fordi han sa “Gud velsigne Amerika” på skolen

 1. Grunnen til dette var Grunnloven og ikke president Obama. Grunnloven forbyr slik virksomhet i skolen. En grunnlov som b.la Benjamin Franklin jobbet frem for over 200 aar siden. Og han var blenda hvit og ikke sort i ansiktet slik som Obama. Men saa lenge man kan gi Obama skylden for alt hopper man bukk over fakta. Ikke sant, Kjell ? Dette var sjabre saker, Kjell. Be til Gud om tilgivelse.

  • Her er intet å be om tilgivelse for Torodd. Det eneste som står om Obama her er at Obama kanskje ikke mener det når han avslutter sine tv taler med Gud velsigne Amerika. Det er intet i teksten som sier at Obama har skyld i at denne gutten ble disiplinert, så her leser du noe som ikke står.Poenget er her: Noen stakkarslige ateister som åpenbart må lide av noe kronisk reagerer med angst fordi en student føyer til de samme ord presidenten bruker å avslutte sine taler på tv med. Disse ateistene blir mer og mer patetiske og agendaen blir mer og mer åpenbar.
   Kristne skal bringes til taushet i skolen.. Kristendom er en del av amerikansk kultur og Gud sitter dypt i den amerikanske folkesjela, og det er nok derfor disse ateistene reagerer med absurditeter.

  • Saa man skal altsaa trekke i tvil at en oppriktig kristen altsaa er en kristen ? Hva med deg selv, Kjell ? Er du selv en kristen eller skal vi anta at du “kanskje ikke mener det” naar du utgir denne bloggen som en kristen blogg ? Dette som et apropos og som et minne om at man burde vere et lys for andre og ufrelste.

  • Torodd. Du vet like godt som meg at “God bless America” frasen er en tradisjon som alle presidenter bruker å avslutte sine tv taler med. Jeg har ingen grunn til å tro at Obama har et ekte engasjement for den kristne tro…for fruktene mangler. De aller fleste kristne anser vel Obama som nærmere Antikrist enn noen annen tidligere amerikansk president. Jeg har ingen tro på at Obama eller George Bush var oppriktige kristne..

  • “De aller fleste kristne anser vel Obama som nærmere Antikrist enn noen annen tidligere amerikansk president.” Heeh ??? Hvor har du dette fra ? Fra noen ytterst marginale websider paa aller ytterste hoyre ? Dette du skriver er i strid med det 8. bud om at du ikke skal vitne usant om din neste og du vet det. Men nok om det.

  • Spørsmålet om Obama er antikrist har blitt drøftet mange steder på ulike kristne websider. Så Obama har hittil vært den amerikanske presidenten som flest kristne har knyttet antikrist opp mot. Han slår Torsteins Bush kandidatur ned i støvlene og en annen het kandidat var Ronald Wilson Reagan 6 + 6 + 6 bokstaver i hvert navn. Når det gjelder Obama har en rekke figurer skrevet saker om hvorvidt Obama er antikrist og konkludert med at han er drevet frem av antikrist ånd og at dette ses i form av hans støtte til abort og homoekteskap for å ta to eksempler. Jeg har skrevet noen eldre saker omkring Antikrist og mulige kandidater, og har i den grad kommentert Obama dithen at han er for svak til å være antikrist, og kanhende vi må se etter antikrist fra et annet verdenshjørne enn USA. Jeg klarer ikke å se at noe her er skrevet i strid med noe bud. Forøvrig ser jeg at JKC tydeligvis er ute etter en ny runde med Torp.I går la han ut en sak omkring Torp og serberen, men denne er nå vekk og erstattet med dette her. http://blog.janchristensen.net/2015/02/nr-1039-jeg-har-ikke-valgt-bruke-tid-pa.html

  • Slik jeg har forstått det så kryper en avgjørelse på saken stadig nærmere. Avventer selvfølgelig den da.

  • La oss holde oss til de forholdsvis mentalt friske istedet. De “en rekke figurer” du viser til nok er helt ute i ytterkantene politisk. Jeg ville ikke ha brukt rasister og grove menneskehatere som mine kilder, dvs de “en rekke figurer” du viser til. Man bruker sentrum og folk med troverdighet som forholder seg til fakta og Bibelen selv naar man argumenterer for seg. Og den store majoriteten av kristen sier selv at det aa bruke rasister og andre menneskehatere som kilder ikke er kristelig. Ei er det den oppfatning blandt kristne at Obama er antikrist.
   Litt underlig at du et annet sted i Sokelys argumenterer for en politikk som er langt, langt til venstre for Obama samtidig som du refser den samme Obama for sosialisme. Dette til forundring blandt oss de av oss kristne som bryr oss om dette. Dvs meg alene og det er bestemt entall. Og det er korrekt bruk av fakta og data. *smil*

  • Men nok om det. Jeg synes jeg har hatt nok av slike debatter blandt terrorister og organiserte kriminelle i min by og er gaatt lei av dem. Ethvert menneske faar soke inn i sin egen samvittighet og finne sin sjel og modus operandum der.

  • Jeg refser Obama for å å delta i avkristningen av USA Torodd, ikke for hans økonomiske politikk selv om de mange fattige og hjemløse i USA helt sikkert ikke roper halleluja over den økonomiske politikken som føres i USA. Disse folka i denne videoen formelig skiter penger til noen av de som neppe roper hurra over Obama (og andre presidenters) økonomiske politikk.
   https://www.youtube.com/watch?v=BJvhdyGjZQ4

  • Torodd er en fin kar, selv om han ikke klarer helt å se at man kan være kritisk til Obamas politikk når det gjelder den policy han fører i forhold til abort, likekjønnede ekteskap eller hans politikk overfor Israel. Det er mulig å eksempelvis ta avstand fra Obama på det og samtidig være for “Obamacare” for å nevne en ting som er positivt med det Obama har fått innført. Det er vel fremdeles mulig å være konservativ men for en sosial politikk som ivaretar de svakeste i samfunnet? I Torodds verden går det kanskje ikke an?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *