Ateist organisasjon fikk High school student straffet fordi han sa “Gud velsigne Amerika” på skolen

Men de blir ikke støtt når president Obama avslutter sine opptredener med de samme ordene, kanskje fordi Obama ikke mener det?

god-blessEkstreme amerikanske ateister har lagt alt som smaker av kristendom og bibeltroskap for hat. Nylig ble en amerikansk tenåringsgutt disiplinert av skolens ledelse etter at to fanatiske ateister dødelig fornærmet da han avsluttet annonseringen av skoledagens gjøremål med ordene “God bless America”. De to ateiststudentene som angivelig fikk angst som en følge av de tre ordene klagde sin nød til en prominent og antikristelig ateistorganisasjon som rettet en formell klage til  Nassau County School District som igjen besluttet at ungdommen måtte disiplineres på grunn av sine tre siste ord..Ord som enhver amerikansk president inkludert den nåværende avslutter sine fjernsynstaler med, nemlig “God bless America”

Hendelsen den mannlige tenårings-studenten ble disiplinert for fant sted på en morgensamling ved  Yulee High School den 9 februar da en student avsluttet annonseringen av skoledagen med de samme ordene den amerikanske presidenten avsluttet sine tv taler med, nemlig Gud velsigne Amerika. I følge den prominente ateistorganisasjonen skal dette ha forårsaket angst blant to studenter som var ateister som overhørte de tre ordene som ikke var forhåndsgodkjent av skolens ledelse. Etter at ateistorganisasjonen klagde til skolens ledelse ble den ansvarlige studenten innkalt til rektor hvor han ble disiplinert. “Hva er straffen for å¨be om Guds velsignelse over Amerika i disse dager?” 30 piskeslag eller, spør Todd Starnes som rapporterte om hendelsen på “American Dispatch”. Det er utrolig og tragisk at amerikansk skoleverk går til det skritt å straffe kristne studenter bare fordi de legger til de ordene den amerikanske presidenten sier ved avslutningen av hver eneste fjernsynstale.

 

2 tanker om “Ateist organisasjon fikk High school student straffet fordi han sa “Gud velsigne Amerika” på skolen

  1. Spørsmålet om Obama er antikrist har blitt drøftet mange steder på ulike kristne websider. Så Obama har hittil vært den amerikanske presidenten som flest kristne har knyttet antikrist opp mot. Han slår Torsteins Bush kandidatur ned i støvlene og en annen het kandidat var Ronald Wilson Reagan 6 + 6 + 6 bokstaver i hvert navn. Når det gjelder Obama har en rekke figurer skrevet saker om hvorvidt Obama er antikrist og konkludert med at han er drevet frem av antikrist ånd og at dette ses i form av hans støtte til abort og homoekteskap for å ta to eksempler. Jeg har skrevet noen eldre saker omkring Antikrist og mulige kandidater, og har i den grad kommentert Obama dithen at han er for svak til å være antikrist, og kanhende vi må se etter antikrist fra et annet verdenshjørne enn USA. Jeg klarer ikke å se at noe her er skrevet i strid med noe bud. Forøvrig ser jeg at JKC tydeligvis er ute etter en ny runde med Torp.I går la han ut en sak omkring Torp og serberen, men denne er nå vekk og erstattet med dette her. http://blog.janchristensen.net/2015/02/nr-1039-jeg-har-ikke-valgt-bruke-tid-pa.html

    • Slik jeg har forstått det så kryper en avgjørelse på saken stadig nærmere. Avventer selvfølgelig den da.

Det er stengt for kommentarer.