Årets møte i Bilderberg gruppen tåler ikke kritisk søkelys -bruker politimakt mot kritikere

Årets møte i Bilderberg-gruppen høster ikke omtale i massemedia. I pressen finnes det knapt et eneste ord om dette møtet som er unntatt offentlighetens kritiske søkelys. Mennesker som gjerne vil vite hva eliten snakker om og beslutter holdes på bilderberg-gruppengod avstand og spørsmål skal ikke stilles. Dersom noen kommer for nær slår politiet hardt til og anser selv et brød som et våpen. Men stadig flere stiller seg spørsmålet hva som egentlig finner sted når den økonomiske, politiske og militære elite er samlet. Journalister blir fratatt sine kamera, folk blir nærmest banket opp og ingen av de normale regler som preger en moderne rettstat, gjelder når Bilderberg-gruppen er samlet. Sjekk ut siste oppdatering fra “We Are Change”.

Facebook Comments

1 tanke om “Årets møte i Bilderberg gruppen tåler ikke kritisk søkelys -bruker politimakt mot kritikere

  1. Har du gjort det til en sport aa supporte og omgaas de mest rabiate konspiratoriske menneskene som denne jorden kan by paa eller tror du virkelig paa dette rabiate tullet, Kjell ?

    Vi venter spent paa den neste konspirasjon og gookeligook gruppen du omtaler positivt i Sokelys. Dog er det ikke mange igjen av dem du har gitt positiv omtale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *