Arbeidsmarkedet i fritt fall -Nærmere 3 millioner nye ledige i USA siste uke -mer enn 36,5 millioner arbeidsplasser tapt på 8 uker

Skremmende 2,981 000 nye jobless-claims viser at amerikansk økonomi nå er i fritt fall og at bunden langt fra er nådd. Millioner av amerikanere befinner seg nå i den virkeligheten at de ikke klarer å betale regninger -som husleie og strøm, noe som igjen kan føre til tvangssalg av boliger og en eksplosjonsartet vekst i antallet hjemløse. Den amerikanske økonomien befinner seg i den største krisen på mer enn 100 år og president Trump har fått litt av et problem å bryne seg på.

Den katastrofale økonomiske nedturen kan true hans sjanse til å vinne høstens presidentvalg. Etter at tallene ble kjent falt future-indeksen på Wall Street og skrivende stund er Dow Jones indeksen ned nærmere 300 poeng i future-handelen. En halv time etter åpning var de ledende indekser på Wall Street ned med mellom 1,6 og 2,5 prosent mens oljeprisene er forsiktig opp.

.

Én tanke om “Arbeidsmarkedet i fritt fall -Nærmere 3 millioner nye ledige i USA siste uke -mer enn 36,5 millioner arbeidsplasser tapt på 8 uker

  1. Tror ikke Trump taper valget. Viss det er noen som kan gjenreise økonomien i landet, så er det Trump. Er det noen som ser for seg Biden og løgner demokratene til å gjenreise USA. Nei de kommer til å åpne grensene på vidt gap og omgjøre USA til et shithol contry og legge seg flat for globalister og Kina. Viss amerikanerne velger Biden får de seile sin egen sjø og ta konsekvensene. Da vil USA aldri gjenreise seg. Toppen av storhet for USA vil da være det Trump gjorde for landet før coronaepedemien inntraff.

Det er stengt for kommentarer.