Jan Hanvold takker Herren og Rikshospitalet for at han lever og er i god form igjen

Jan Hanvold som har hatt et intenst press de siste dagene er i dag opptatt av å lovprise Herren og norsk helsevesen ved Rikshospitalet som har hjulpet han med en utblokking. I ett innlegg delt på Facebook skriver Visjon Norge sjefen dette: “Jeg er så takknemlig til Herren og Rikshospitalet, for at jeg lever og igjen er i god form. Etter nok en utblokking. Vi har det beste helsevesen i verden. Her er det en fantastisk service. Så er jeg så takknemlig for all forbønn. Når en er i farta her i Norge, blir det mye hyling ifra jantelov folka. Men all støtte ifra ti tusener av venner overdøver denne hylingen. Stort sett er det jo tapere, som hyler. Det er stort sett eneste måten de kan hevde seg på,” skriver Hanvold som de siste dagene har måttet se at flere samarbeidspartnere sier takk og farvel til Visjon Norge, noe Jan Hanvold tar med den største ro.

Lovpriser Gud selv om han ligger nede

Men vi holder fokus på Herren og Guds ord. Og på det kallet Herren har gitt oss. Vi gleder oss over alt vi får utført i Guds rike, å alle som blir frelst. Og at vi mister noen sendepartnere, betyr overhode ingen ting for oss. Fordi vi klarer oss utmerket med de vi har, å nye står i kø for, å sende på vår plattform.Vi opplever stor fremgang i Sverige. Har kommet på lufta med Vision Heaven, vår engelsk språklige kanal. Samt arbeider vi med mye plattformer, med nye muligheter. for å nå ut med evangeliet. Det er jo det som det dreier seg om, at det er en himmel å vinne, å et helvete å unnfly. Med den staben vi har i Visjon Norge, og de store mulighetene med å nå ut med evangeliet. Så tror vi på en stor innhøstning for Guds rike, i tiden som kommer. Jo større motstand, jo større fremgang. Vi er så takknemlig for all reklame. Som ekspertene sier, all reklame er god reklame. Det viktigste for oss er, at Herren er på vår side. Det er det avgjørende, alltid. Vi arbeider for fullt nå med Campmeeting i Arendal ifra den 3-19 juli. Det blir veldig bra, med mange norske forkynnere og sangere. Samt ungdoms og barne møter. Så sett av denne tiden sammen med oss og Jesus. Ellers har Vårt Land et portrett intervjue med meg i morgen.Det er jeg fornøyd med, å opplever at jeg er blitt behandlet med respekt ,denne gangen.Så må alle ha en herlig 17 mai, med feiring og Herrens velsignelse. Vi ses,” skriver Jan Hanvold i en Facebook oppdatering etter å ha gjennomgått en utblokking på Rikshospitalet. Vi ønsker Hanvold god bedring -og oppfordrer lesere til å avstå fra spydige kommentarer.

8 tanker om “Jan Hanvold takker Herren og Rikshospitalet for at han lever og er i god form igjen

  • Vel, hadde vi alle vært så vis at vi lot bibelen være vår rettesnor i alt vi tok oss fore, hadde vi muligens vært spart for mye. Eller hva tenker du?

  • Hadde vi latt bibelen styre, hadde vi hatt ett rettferdig samfunn , det er ikke for ingenting at det står, du skal ikke ta renter fra din landsmann .

  • Takk for svarene.
   For meg er Jesus sin oppstandelse fra de døde, det avgjørende. Og at Han tok mine og dine synder på seg, slik at vi kan få et evig liv i himmelen. Men bibelen, spesielt det nye testamentet, har en del feil i seg. På nettet ramses det opp mange setninger som står i motsetning til hverandre. Derfor skal vi kalle en spade for en spade, og ikke forsøke å forsvare åpenbare feil i bibelen. For eksempel, “om vi drikker dødelig gift, så skal det ikke skade oss. “Og helbredelser…”be og du skal få”….Ja, av og til skjer det, men stort sett ikke. Men dette rokker ikke min tro på Jesus, Han gir oss evig liv og ingen andre. Og husk, et evig helvete med pine for de fleste, finner ikke sted. Paulus skriver helt tydelig i Timoteus: “Det er bare guddommen som lever evig. Derfor må vi podes inn i Jesus, slik at vi kan få det samme livet som Han har. http://www.evangeliekirken-arendal.no

 1. Når du ikke får helbredelse og Gud kjennes fjern, hvem er det som har fjernet seg?
  For eksempel, “om vi drikker dødelig gift, så skal det ikke skade oss.
  Har du prøvd for å se om at det ikke stemmer?
  Og husk, et evig helvete med pine for de fleste, finner ikke sted.
  Hm, du har selvfølgelig sjekket ut dette også, slik at du vet at Bibelen ikke stemmer?
  Men Jesus merket seg dette og sa: «Så lite tro du har!
  «Hvorfor er du så redd? Så lite tro du har!
  Så lite tro du har!
  Men når det er sannheten jeg sier, hvorfor tror du meg da ikke?

 2. Det å skulle ta slanger i hendene, og å drikke dødelig gift uten å bli skadet, er hentet fra Markus 16:18. Det er på ingen måte å anbefale for noen, verken for kristne eller andre. Faktum er at Markus 16 skulle ende med vers 8. Resten er et tillegg fra et senere tidspunkt, noe også innholdet i disse versene avslører til fulle. Innholdet motsier de andre evangeliene og framstiller Jesus på en uvant måte. Tungetale var heller ikke kjent blant disiplene før på pinsedagen.

  • Svar til jephtah…
   Det stemmer, og det står som forklaring med liten skrift etter Markus evangeliet.
   Det som også er av interesse, er at Jesus kom bare for å frelse Israels 12 stammer, det står i Matt. 10 og Matt. 15. Dessuten skriver apostelen Jakob et brev, skrevet til Israels 12 stammer. Disse stammene eksisterte altså på Jesus tid, hele 1800 år etter kong David og kong Salomo. De var jo konger for disse stammene. Hvor er disse stammene idag? Se deg i speilet, så ser du en av dem, det er altså den hvite befolkningen i verden. Evangeliekirken Arendal har skrevet side opp og side ned om dette. Les dette, bli klokere og få bibelen i perspektiv. Eller kjører du kun på tomgang.
   http://www.evangeliekirken-arendal.no

Det er stengt for kommentarer.