Apostel Guillermo Maldonado advarer troende mot å ta Corona-vaksinen -den forbereder verden for Antikrist

Pastor og grunnlegger for den Miami-baserte King Jesus International Ministry, Guillermo Maldonado, som også har uttrykt støtte til Donald Trump, advarte sin forsamling søndag mot å ta vaksinen, fordi denne blir brukt til å forberede verden for Antikrist og den nye verdensorden. Omtrent en time og førtifem minutter ute i en nesten tre timer lang gudstjeneste som ble strømmet på Facebook søndag, brukte pastor Maldonado teksten i Johannes Åpenbaring 13 til å advare sine tilhengere mot å Corona vaksinen. I følge pastor Maldonado som leder den størte latinamerikanske forsamlingen i USA, at Gud har fortalt ham at under pandemien vil Han forløse “guddommelig immunitet, guddommelig beskyttelse og guddommelig helse for dem som tror på Guds kraft.

Maldonado som har vært en rekke ganger i Norge i regi av TV Visjon Norge og har en høy stjerne i deler av kristen-Norge, viste til åpenbaringen 13, 16-18 som sier dette om Antikrist: “Og det gjør at der blir gitt alle, små og store, rike og fattige, frie og træler, et merke i deres høire hånd eller på deres panne,  og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, dyrets navn eller tallet for dets navn. Her er visdommen. Den som har forstand, han regne ut dyrets tall! for det er et menneskes tall, og dets tall er seks hundre og seks og seksti.” Deretter argumenterte pastor Maldonado med at dette skriftsstedet er i ferd med å bli oppfylt. “Folkens, jeg vil at dere skal se på meg. Dette er nøyaktig det som skjer med Covid.19. De forbereder strukturen for Antikrist, -og hvordan? Jo gjennom vaksinen. De vil først komme til å kreve at du har vaksinebevis i passet. Ellers vil du ikke få mulighet til å reise. Og vaksinen er lagd for å endre ditt DNA,” sa han og viste til et rykte om at en ni år gammel jente som tok vaksinen mistet evnen til å snakke. Han sa videre at vaksinen gjør at du kan bli sporet. Vaksinene er lagd for å kunne spore deg og oppsøke deg. Ta ikke i mot vaksinen. Sett heller din lit til Jesu Kristi blod og tro på guddommelig immunitet,” sa pastoren og fikk applaus av forsamlingen.

Djevelens agenda

Under gudstjenesten sa Maldonado videre at Herren har talt til jam at “det er en satanisk agenda, en global agenda -som baner veien for Antikrist. Samfunnet i dag er hva jeg vil kalle et overvåkingssamfunn. Akkurat nå i de sosiale mediene. De vet hva du liker. De vet hvor du befinner deg og de vet hva slags bilder du liker. De vet nesten alt om deg. Denne overvåkingen pågår uten at de forteller deg at de gjør det. De vet mye om deg som ikke du er klar over. Alt dette er med på å forberede Antikrist fremtreden,” sa pastoren og la til at Gud har vist ham at religiøse og politiske ledere er en del av en satanisk agenda som Trump prøver å stoppe. “Alle i den politiske og religiøse sfære spiller en stor rolle i dette. Hva med valget? Vel, det er bare demokratene og repulikanerne som kjemper med hverandre. Det er den sataniske globale agendaen. De vil stoppe president Trump fordi han er i mot deres agenda. Så hva du kan se er noe annet enn hva du hører på nyhetene. Dette er hva jeg kaller en ny verdensorden. Han la også til at den nye “en verdensorden” presser på for en global verdenskirke, som er grunnlagt av den økumeniske bevegelsen som vil være underlagt den kommende verdensregjeringen. “Det vil komme en verdenskirke og Jesu Kristi kirke bil bli fristet til å gå på kompromiss med sannheten,” sa Maldonado som pekte ut kirker som er endel av den økumeniske bevegelsen, inklusiv den romersk katolske kirke. Det er bare en vei til himmelen og det er gjennom Jesus Kristus. Han sa videre at den økumeniske bevegelsen ikke er noe annet enn “en presentasjon av Gud av de som er fiender av folket.”  “Jeg kommer til å tale med ledere, jeg kommer til å være en apostolisk røst. Jeg kommer til å si til dem: “Hva er den nye verdenskirken? Det er ikke noe annet enn fiendens presentasjon av Gud til menneskeheten hvor alle er innkludert og akseptert,” sa Maldonado videre. “Det er en global kristen presentasjon og det er kristne som er i det. Jeg vil ikke tillate at djevelen forteller folket hvordan min Gud er. Hele talen kan ses her

 

 

19 tanker om “Apostel Guillermo Maldonado advarer troende mot å ta Corona-vaksinen -den forbereder verden for Antikrist

 1. Tror dette sier mye om hvor Visjon Norge og Jan Hanvold kommer til å posisjonere seg når hans stor helt Maldonado sier dette og hans apostel, Rodney Howard-Browne både har sagt at du vil dø av vaksinen og at den vil ta fra deg evnen til å «føle Gud».

  I tillegg kan du legge til hans venn Levi Jensen som kommer fra samme miljø som Hanvold som kaller vaksinen satans rottegift, eller hva det var han kalte det…

  6
  1
  • Ja, hvilke bein skal nå Hanvold og hans disipler danse på nå. Når de hyller Maldonado og deres like, som advarer imot vaksinen,mens deres store helt Donald Trump som ønsker å ha æren for vaksinen, hastegodkjenner den, og sier at den er et medisinsk mirakel ..

   1
   1
 2. Ser for den saks skyld ut som den mest rabiate motstanden og konspirasjonene mot Corona er konsentrert i Miami området hvor både Maldonado og Howard-Browne (som allerede er arrestert en gang i denne sammenheng.) Holder til.

  5
  3
 3. Så lenge ingen uskyldige blir smittet og de ikke påfører samfunnet noen kostnader, synes jeg Maldonado, Kjell Andersen, Levi Jensen, Z, Hannah, Jan Hanvold og de som mener covid er en konspirasjon skal selv få lov til å oppleve det smerte helvetet samt dø av dette viruset.
  Det er deres liv og deres egne frie vilje.

  10
  6
  • Din kommentar vitner ikke om særlig høyt kunnskap/intelligensnivå. Du har internett undersøke selv, mye tyder på at du kommer til å bli svært overrasket i nær fremtid.
   En typisk kommentar fra tullinger med ballast fra “livets harde skole”.

  • Ta det som en heder å bli skjelt ut av Bernt!
   Alle som blir skjelt ut av Bernt er røster Guds folk bør lytte til

 4. Veldig mye sant i det Maldonado her sier. Nå er det vel ikke så mange som tror at vaksinen som nå presenteres inneholder dyrets merke. Men det er en slags forløper. Samtidig er den livsfarlig. Av 20 000 som ble gitt vaksinen i Storbritannia skal to ha dødd, av reaksjoner på vaksinen. Fire skal ha fått ansiktslammelser.
  Vaksinen er faktisk vel så farlig som selve viruset.
  2 døde av 20 000 = 20 døde av 200 000 = 200 døde av 2 000 000. I Norge bor det i overkant av 5 000 000 mennsker. Dersom bivirkningen blant 20 000 er to døde, vil det bety ca 500 døde av vaksinen i Norge.
  Det er et høyere tall enn de som har dødd av korona hittil.
  Dersom 4 av 20 000 har fått ansiktslammelse betyr det at mer enn 1000 nordmenn vil risikerer alvorlig skade av selve vaksinen.
  Vi ser gamlinger på 70-85 år overleve viruset ved hjelp av god behandling.4
  Nesten bedre odds å overleve viruset fremfor vaksinen.

  Folk bør være mer bekymret for konsekvensene av nedstengningen av samfunnet enn av dette viruset som er ufarlig for de fleste av oss.

  4
  5
  • Helt riktig at 2 døde etter vaksinen, den ene av hjerteinfarkt og den andre av åreforkalkning, ingen sammenheng med vaksinen
   Derimot døde 4 stykker som fikk placebo vaksine!!

  • Hvor har du tallene fra?

   Det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet FDA
   underlagt Prez Trumph
   publisert på abc nyheter

  • Det korte svaret er nei.
   Men
   Jeg tar ikke vaksinen før de mer langsiktige bivirkningene er avdekket.
   Den er for usikker med tanke på langsiktige bivirkninger.
   Men jeg tror ikke at denne vaksinen er dyrets merke.
   Vaksinen som er basert på HEK 293 celler fra et abortert barn tar jeg ikke. Den bør ingen etisk anstendige mennesker ta. Jeg støtter ikke Trump i introduseringen av warp speed vaksinen for å si det slik, da det er et hastverksarbeid uten at noen kan si hva vaksinen gjør med kroppen om 3-4-5-6-7 år.

   7
   1
  • Andersen, her roter du det til: Hvorfor vurdere en vaksine mot noe som ikke eksisterer?
   Virus” eksisterer ikke Faktisk er det myndighetene som er skyldig i dette. Hva det “profesjonelle” medisinske feltet presenterer som “virus” er ikke annet enn elektoniske mikroskopbilder av bakterier. Disse er til alt overmål meget viktige for immunforsvaret og derav god helse, samt velvære.

   Man har aldri klart isolere et virus. Hva jeg har beskrevet forklarer hvorfor, da bakteriene blir skapt i kroppen til hvert enkelt individ og tilpasses individets behov. Derav “muterer” “virusene” siden man aldri klarer finne noe som er identisk i et annet menneske.

   Burde tenke over følgende; helsemyndighetene hevder man kan teste for og/eller påvise et “virus”. Hvordan er dette mulig, da man ikke har klart isolere hva man skal teste og/eller påvise? La meg forenkle.
   Man har to lag som spiller fotball. Kampen skal til starte, men man har ingen ball å spille med. Plutselig begynner den ene spissen på et av lagene løpe mot motstanderens mål og “scorer” med tilhørende feiring. Samtlige spillere ser bare rart på denne spilleren inkl. dommeren som enda ikke har satt igang kampen grunnet manglende ball. Hva tenker samtlige andre mennesker som bevinter hva som utspiller seg? Den aktuelle spilleren må ha en form for psykose, da han i sitt hode opplever noe som ikke eksisterer

   1
   4
  • Han kaller seg apostel. Derfor brukes betegnelsen apostel om han.
   Torp har også apostel-tittel, men sier jo at den ikke kan sammenlignes med de tolv apostler i NT.
   Bruken av disse titler er bygd på :
   1 Kor 12,28 Og Gud satte i menigheten først nogen til apostler, for det annet profeter, for det tredje lærere, så kraftige gjerninger, så nådegaver til å helbrede, til å hjelpe, til å styre, forskjellige slags tunger.
   Mens vi i den historiekritiske skolen lærer at dette er sagt som et historisk faktum, tolker vår tids apostler dette som en kontinuerlig innsettelse av apostler, profeter, lærere osv.

   1
   1
 5. Istedenfor å bruke rottegift, bør GEOTUS (God Emperor of the United States) stige ned fra sitt tårn og helbrede ved håndspåleggelse. Den hånden har vært mange steder. ”Grab ‘Em By The Pussy”. Vaksine og legevitenskap er Satans sekulære verk. Blind underkastelse under Jahve er det eneste som beskytter mot krampe, kreft, kolera og korona.

  😫😖🥲☝️🖕☝️😆😂🤣

  2
  5
  • Jeg tror det handler om mer enn bare penger, for penger har de egentlig nok av.
   Årsaken til at dette nå omfatter hele verden er nok at alle skal merkes som kyr.

   Rocco Galati sier noe interessant i videoen under – at vaksinen skal muliggjøre sporbarhet av de som tar den. Han er advokat for Vaccine Choice Canada, og kommer inn på WWEF’s Internet of Bodies uten å si det i klartekst.

   Internet of Bodies betyr kort sagt at vi alle skal kobles trådløst opp til “systemet” slik at det både kan identifisere oss samt innhente alskens biologisk informasjon som ledd i total befolkningskontroll.

   https://www.youtube.com/watch?v=ee7bnBrEehc&feature=emb_logo

 6. Maldonado syntes å ha nærmet seg klassisk kristendom. Han har ennå elementer av velstandsevangeliet -men har utviklet seg i riktig retning det siste året.
  Jeg tror også Hanvold vil gå i mer klassisk kristen retning.
  Jeg ser en ny verdensomspennende allianse stå frem.
  Gud gjør noe på tross av teologiske skillelinjer blant kristne.
  Mens den økumeniske verdenskirken reiser seg under den falske profets ledelse .-finner evangeliske sammen i motstand mot den globalistiske agenda.
  Vi ser nå at menn som den antikariskmatiske John MacArthur og Maldonado faktisk mener det samme om mye.
  Nå som dommen er begynt med Guds hus -ser vi at Gud er i ferd med å skille klinten fra hveten. Ugresset som har operert innenfor kristenheten blir avslørt for deres lunkenhet til Sannheten. Slike som redaktøren i Dagen har forlengst vist oss at han er ugresset som Gud nå vil dømme.
  Gud bruker Koronasvindelen til å skille mellom ekte og falske troende.
  Sann mine ord

  3
  4

Det er stengt for kommentarer.