“Åpne dører” og fosterdrapstilhengere side om side i 8 mars toget

Også i år inviterer Åpne Dører til deltakelse i 8.Marstoget i hovedstaden. Ettersom 8. Marstoget i Oslo har en annen agenda enn Åpne dører, ser jeg det som feil å delta der. Dette fordi den som deltar, er med å legitimerer den idiologien som 8.mars toget står for.

Den religiøse organisasjonen “Åpne dører” som arbeider for forfulgte kristne oppfordrer også i år sine tilhengere til å være en del  8 marsj markeringen i Oslo. På nettsiden til “åpne dører” i Norge skriver organisasjonen dette: “På den internasjonale kvinnedagen samles tusenvis av kvinner i tog, for å bruke sin stemme. Vi vil bruke vår stemme! Vi går for Leah som er kidnappet av Boko Haram, og alle andre jenter og kvinner som betaler en høy pris for sin tro. For noen kan det være uvant å gå i 8. mars-tog, men dette er den internasjonale kvinnedagen, og de mange millioner av kvinner som forfølges for sin tro fortjener at vi synliggjør dem og går i solidaritet med dem. Vi understreker at vi går under vårt eget banner, og at vi ikke er enige i alle de andre fanene som løftes denne dagen,” skriver organisasjonen som også i fjor tok del i marsjen som medvirker til å undergrave kristne verdier i Norge. Selv om Åpne Dører forsøker å distansere seg fra budskapet som formidles, lykkes de etter vårt syn dårlig. Det er tvilsomt om dette hadde skjedd i de årene Curt Westman og Roald Føreland stod sentralt i organisasjonens arbeid. Søkelys oppfordrer kristne til å styre unna absolutt alt som har med ideologien til kvinnefronten hvis viktigste kampsak er å kjempe for retten til å drepe barna i mors liv.

4 tanker om ““Åpne dører” og fosterdrapstilhengere side om side i 8 mars toget

 1. Litt usikker på dette, men noen ganger har jeg tenkt at disse fra Åpne dører er bedre enn meg som IKKE går i tog. Men jeg tror at de må opp på scenen og tale høyt og tydelig slik de som f.eks skriker om retten til å drepe sitt eget barn i magen gjør. Vise litt følelser og skrike ut som de andre gjør, så de blir hørt. Og også våge å tale som Ludvig Nessa.

  • Hei Hannah
   Du vet vel hvem som har regien i et 8. marstog. Sannsynligvis blir alle som stiller i toget tatt til inntekt for hovedparolen selv om andre har sine paroler. For øvrig vil jeg nevne markering mot abortloven. Jeg tror det er den 13. juni ved Stortinget, med marsj (som er hvert år).

 2. Ja, de blir nok det.

  Regner med at de som har regien er de som ikke burde hatt regien.
  Ja, har hørt om marsjen i juni.

Det er stengt for kommentarer.