Antifa og Black Lives Matter aktivister bruker fyrverkeri til å skape skogbranner for å lage massivt kaos

Politimyndigheter sier nå at Antifa og Black Lives Matter aktivister bruker fyrverkeri og kinaputter ikke bare mot politiet i demonstrasjoner, men helt bevist for å skape skogbranner og slik bevise at det er klimaforandringer som er grunnen til skogbrannene i de demokratisk styrte delstatene.

Facebook Comments

2 tanker om “Antifa og Black Lives Matter aktivister bruker fyrverkeri til å skape skogbranner for å lage massivt kaos

 1. Søkelys videreformidler konspirasjonsteorier. Selv Facebook, denne kristelige pengemaskin, fjerner innlegg som feilaktig påstår at skogbrannene er anlagt av illvillige venstreradikale.

  Trump gjentar gjerne de falske ryktene og legger i tillegg skylden på dårlig skogrøkt. Selv apolitiske brannmenn stadfester at blant annet vannmangel på grunn av klimakrisen er årsaken.

  Trump elsker sin egen stilling så høyt at han ofrer sin nasjon for å få beholde stillingen. Han fôrer sin smale velgerbase av hvite kristenpatrioter og andre med egne og andres løgner, halvsannheter og populistisk hatretorikk.

  Søkelys benekter fortsatt at Trump er den beviselig største løgneren av amerikanske presidenter. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Veracity_of_statements_by_Donald_Trump Ja, Søkelys’ redaksjon godtar blindt alle skiftende utsagn, all bevisst feilInformasjon og all avledende og splittende ryktespredning fra Trump. Søkelys er faktisk mer kritisk til Bibelen, der motstridende og ubehagelige tekster ikke leses fullstendig bokstavelig men tolkes om for å passe med sunn fornuft og god etikk.

  Det er viktig for de 10-15 personene som følger med på Søkelys, å forstå at nettstedet ensidig og ukritisk gjentar rene usannheter, rasistisk og ideologisk løgnpropaganda, udokumenterte konspirasjonsteorier, ønsketekning og ren fantasi.

  Det hjelper dessverre ikke å underbygge hatefulle påstander med forvirrede kristne på YouTube. Kildekritikken er like fraværende som hos Trump. Søkelys og han misbruker fake news for å støtte egen sak.

  Eller er alle løgner og selvmotsigelser «alternative fakta»? ????

  2
  2
  • Facebook er kontrollert av de kreftene som vil fjerne Trump -så at de fjerner nyheter de ikke liker er ingen overraskelse.
   Facebook har som Twitter lenge drevet sensur av “nyheter” de ikke liker og sletter i stor skala.
   Facebook og Twitter og venstrevridde “fakta” sjekkere er jo lønnet av gammelmedia og det er derfor ingen grunn til å feste lit til deres faktasjekking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *