Vil de brenne Koranen? Fra Sians markering i pøsende regnvær i Hamar lørdag

Den islamkritiske organisasjonen Sian gjennomfører lørdag en markering i Hamar sentrum. Vil markeringen gå rolig for seg eller vil demonstrasjoner tvinge frem voldelige kontrontasjoner mellom Sian og islamister. Sian markeringen blir gjennomført i regnvær og med tungt oppbud av politi. På god avstand og bak provisoriske sperringer og gjerder har det møtt frem kanskje mellom 100 og 200 motdemonstrasjoner.

Slået op af Marie Andreassen i Lørdag den 12. september 2020

Facebook Comments

10 tanker om “Vil de brenne Koranen? Fra Sians markering i pøsende regnvær i Hamar lørdag

 1. For langt til at jeg orker å se nå, men jeg tror jeg også må ta en tur på jula. Jeg vil også ha stor og god paraply :p

 2. Torodd, brenne koranen, hva skulle det være godt for?
  Vise alle hvor sint du er -på muhammed, muslimene og koranen? Slik at de ble enda sintere og får lyst til å skade mennesker og Norge enda mer?

  De er sinte nok. Og hater nok. Og gjør nok vondt fra før. Nå prater jeg KUN om pøblene som ødelegger i gatene og banker opp småunger fordi de går med kors. Ikke om muslimer som har kommet til Norge og oppfører seg. Må de få hørt evangeliet om Jesus både de og pøblene.

  Hadde aldri tatt meg bryet med brenning jeg. Boka er dau. Det er bare Jesus som gir liv. Bare han som har dødd for våre synder. Bare Jesus som lever.
  Bare Jesus er det som skal komme for å ta oss til seg. Og vi skal for alltid være sammen med Ham.

  • Jesus sier til oss i Mat. 5:44:

   Men jeg sier dere: Elsk deres fiender, velsign dem som forbanner dere, gjør godt mot dem som hater dere, og be for dem som forfølger dere, så dere kan være barn av deres Far i himmelen.

   Ingen kan nekte for at det ser ut som om Hannah hater hvis hun brenner koranen foran deres øyne. Jeg er kalt til annet. Å peke på Jesus. Det gjelder alle kristne.

  • Ja kan du fortelle meg hvorfor kristne ledere , pastorer tar avstand fra Sian?.
   Hørte nylig en viss pastor skrev på fb at han ikke kunne skjønne hvorfor kristne ville være støtte Sian og være enig med dem.
   Skriver jeg navnet til pastoren så vil de fleste her vite hvem han er.
   Vi i Sian vil bare Norges beste, og vil stoppe islamiseringen av Norge.
   Og derfor er vi liksom rasister og Nazister.

   Vel står det vi skal elske våre fiender , men å elske dem som mennesker er ikke det samme som de skal bosette seg i Norge.
   At de skal komme å overta vårt land…..Alle vet at verden skal underkaste seg …….en viss profet sin lære.

  • Hvis du, Støtter Sian, er kristen, vet du også at det å elske sine fiender, er betingelsesløst. Du må gi dem evangeliet om Jesus. Sett deg inn i HVA du skal fortelle dem. Hvordan du skal motgå deres mange argumenter. Å brenne en død bok, forteller faktisk mer om SIAN enn det forteller om muslimer. Hvis dere er redde for at de vil overta landet, bør dere kanskje heller gå til politikerne. Det er nemlig Stortinget, sammen med det ugudelige FN, som hat krevd at det skal være slik. I Norge, og mange andre land, går islam akkurat så langt som politikerne gir dem lov. Så i stedet for å gå ut og brenne koranen, burde dere kristne gått i bønn og faste for muslimene. Det vil skape en helt annen respekt overfor kristne.

 3. Det viktigste i tiden nå er og ikke la seg rive med av noe, men ha sitt sinn og tanker vendt mot Jesus i bønn, jeg frykter ikke islam lenger , fordi Gud har kontroll han vil ordne opp i alt de som må skje , alt er forutsagt , la oss ikke hate men elske , tiden nå fremover er veldig kort og alt skjer fort , jeg vil ikke lenger hate og la meg rive med av det, vi vet at denne verden går sin undergang i møte enten det nå er Sian eller islam , alle som ikke har Jesus går sin undergang i møte og vi vinner ingen for Jesus med hat .

  Vet det er vanskelig, men det står faktisk i bibelen at vi skal elske våres fiender og ikke møte hat med hat , jeg er absolutt ikke perfekt og kan med hånden på hjerte si at det er noe som er vanskelig for meg å få til.

  Skal vi få bukt med islam i Norge må vi gjeninnføre obligatorisk kristendom , vi må forby bygging av moskeer og forby korannen , dette er ikke å hate muslimer men å elske dem og gi dem en sjanse til å lære om Jesus , men det kommer aldri til å skje , da blir hat retorikken som Sian driver med kun polariserende og vil ikke føre noe godt med seg, uansett la dere ikke rive med av noe , men vær trofaste i bønn, for nå er det kun kort tid igjen.

 4. Mat 24. Se til at ingen fører dere vill. Det er mange som er ført vill av Muhammed. Den eneste Sanne og Allmektige Gud kan føre dem tilbake til den rette troen.

 5. Vi kan ikke ha en ideologi her som vil drepe anderledes tenkende mennesker, vi har set hvad der skete med nazismen, da ingen stoppede deres herjen, der burde ikke være nogen toleranse overfor denne syke ideologi, vi vet fra andre lande hvad som sker når de nermer seg et flertal i befolkningen

 6. SIAN er en lakmustest på ytringsfrihetens kår i Norge! Organisasjonen røyker frem ytringsfrihetens fiender. Nå har også kirkens menn, biskoper og prester tilsluttet seg kampen mot ytringsfriheten i forsvar av kirkens erkefiende islam. I dag omfavner kirken venstresiden som alltid har vært kirkens fiende sammen med den totalitære ideologien islam.

  Kampen om ytringsfriheten hardner seg til. Vi må ikke sove!

 7. De bør brenne djevelske boka i Jesu navn.
  Ikke bare stå og vifte med dem.
  En bok som har spredd så mye død og ødeleggelse over jøder og kristne bør brennes offentlig på gater og torg.
  Kun slikt kan hatets krefter holdes i sjakk.
  Brenn Koranen i Jesu Kristi navn!
  Brenn denne hatets bok offentlig som en demonstrasjon overfor de demoniske makter koranen representerer.
  En slik bok burde være forbudt i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *