Anders Torp har politianmeldt profet Rick Vera og Visjon Norge for å ha oppfordret til demonutdrivelser på barn

Har politianmeldt Visjon Norge og profet Rick Vera for å ha oppfordret til demonutdrivelser på barn. Anders Torp har nå anmeldt Visjon Norge og predikanten Rich Vera til politiet for krenkelse av barn og oppfordring til demonutdrivelse av mindreårige. Han viser nok engang til egne erfaringer: «Demon-utdrivelse kan av barn oppleves som skremmende. Av egen erfaring kan jeg fastslå at demon-utdrivelsene jeg opplevde i en radikal kristen barndom var psykisk vold, mishandling, omsorgssvikt og overgrep.» gjengir Levi Fragell i en oppdatering på Facebook.  “Jeg har i dag anmeldt Rich Vera og Visjon Norge for brudd på straffelovens paragraf 183 om oppfordring til lovbrudd. Rich Vera oppfordret til demonutdrivelser på barn på Visjon Norge den 16. mai,” skriver Anders Torp som er kjent for å ha skrevet boken “Jesus Soldaten” hvor han tar et oppgjør med sin oppvekst som pastor-sønn i Oslokirken. På sin egen blogg forklarer Anders hvorfor han går til det dramatiske skrittet å politianmelde Rick Vera. Anmeldelsen som er datert 23 mai er sendt til Fjaler Lensmannskontor i Vest politidistrikt

“Den 16. mai hadde Rich Vera en lengre seanse på cirka 25 minutter der Vera gav en bibelsk fundert begrunnelse for at barn kan bli angrepet av demoner. Bibelversene Vera bruker er Apostlenes Gjerninger kapittel 2 vers 17, Markus kapittel 9 vers 17-26 og 2. Mosebok kapittel 34 vers 7. Veras begrunnelse for at barn kan bli angrepet av onde ånder er at den hellige ånd kom over «alle mennesker» på pinsedagen som er beskrevet i verset over i Apostlenes Gjerninger. Veras begrunnelse for at barn kan ha demoner begrunnes i at Jesus kastet ut demoner av et barn, som beskrives i verset over i Markus. Veras begrunnelse for at uskyldige barn kan ha demoner legges til grunn i verset over fra 2. Mosebok, der det står at forfedres og foreldres synder kan følge stamtavlen opp til fire slektsledd.

Rich Vera skryter av at han har sett tusen barn bli satt fri fra demoner (19:31). Vera sier befrielse er barnas brød (21:20). Vera sier at hvis de kaster oss i fengsel, så vil befrielser fortsette i fengselet (21:52), samt at radikale kristne som ønsker å ta nasjoner ikke må være redde for mennesker (22:05). Vera gjør det klart at den oppvoksende generasjonen er målskiver til demoner (22:50) og at man må håndtere djevelen og piske djevelen (23:42). Videre sier Vera at han ikke bryr seg om det er en bestefar, far eller barn, men at demonen skal drives ut og personen bli satt fri (24:06).”

Begrunnelse for anmeldelse

“Vera gir sine seere bibelsk belegg for å utføre demonutdrivelser på barn. Vera ufarliggjør fengselsstraff i en setting der det snakkes om demonutdrivelser av barn. Vera sier til mennesker som beundrer han at han ikke bryr seg om han kaster ut demoner av barn. Et bibelsk belegg for å utføre spesifikke handlinger kan for bokstavtro kristne fungere som et pålagt krav. Religiøse ledere med mye makt har potensielt en enorm påvirkningskraft over personene som ser opp til den religiøse lederen. Derfor fungerer denne 25 minutter lange talen som en oppfordring til seere om å utføre demonutdrivelser på barn. Demonutdrivelse kan av barn oppleves som skremmende. Av egen erfaring kan jeg fastslå at demonutdrivelsene jeg opplevde i en radikal kristen barndom var psykisk vold, mishandling, omsorgssvikt og overgrep. Veras oppfordring til utdrivelser av barn er dermed en oppfordring til lovbrudd mot barn. Barn er de mest sårbare i samfunnet og trenger mest beskyttelse. Derfor er det maktpåliggende at samfunnet ved Politiets ustrakte hånd tar problemstillingen om oppfordring til demonutdrivelse på barn på alvor, ettersom mange barn potensielt kan bli skadet som følge av direktesendingen på Visjon Norge den 16. mai 2019.”

Begrunnelse for at Visjon Norge også anmeldes

“Visjon Norge, ved pastor Jan Hanvold, inviterte Rich Vera. Sendingen fra den 16. mai ble slettet fra alle plattformer til Visjon Norge. Jan Hanvold brukte positive ord om møteserien med Rich Vera og har heller ikke tatt ansvar og kontret Rich Vera sin oppfordring om å utføre demonutdrivelser på barn. Jan Hanvold, som leder Visjon Norge, har et ansvar for at påvirkningen som skjer via den internasjonale tv-kanalen ikke er i strid med loven eller setter barn i en posisjon der sannsynligheten for rettighetsbrudd og lovbrudd mot barn forhøyes, som direkte resultat av innholdet de sender ut til 98 prosent av landets hjem.”

Anders Torps formelle anmeldelse kan leses her: https://anderstorpforteller.com/wp-content/uploads/2019/05/Anmeldelsen-offentlig-versjon.pdf

Saken er opprinnelig publisert på Anders Torps blogg

Anmeldelse av oppfordring til demonutdrivelser på barn

63 tanker om “Anders Torp har politianmeldt profet Rick Vera og Visjon Norge for å ha oppfordret til demonutdrivelser på barn

 1. Har lest boken til Anders Torp. Og skjønner godt at han anmelder.
  Skulle ønske Visjon Norge hadde hørt på folk som har reagert på ting som ikke er bra.

  Jeg blir usigelig trist når Hanvold kaller Torp “useriøs”. Og når man ser i kommentarfeltene hvordan Hanvolds tilhengere ordlegger seg mot kristne/ikke-kristne som ikke er enige med dem, blir jeg like trist. Det nesten ikke mulig å ane noe kjærlighet fra dem.

  • Ja, det er virkelig trist. Jeg synes synd på Anders Torp. Får håpe han får oppleve at det er Jesus han må se på og ikke menneskene som har skuffet ham.

  • Litt usikker på hva du mener med “synes synd på”. Vet du mener det godt, men jeg ser en fighter som har reist seg der mange andre ikke hadde klart det samme. Og står virkelig på for det han ser er galt. At han orker… Respekt…
   Han kjenner Evangeliet og jeg tror kanskje han tar sitt valg ang. det uten at han lar seg påvirke av noe galt som et menneske har gjort ham. (jeg lar det bli med det ang. ham).

   En ting som i det siste ofte har dukket opp i tankene mine er at man finner så mye lunkenhet, uærlighet, selvskryt og uoppgjorte saker blant kristne. Og HVIS man er der, så kan man ikke fortsette å være der. Her har vi hver og en ansvar. Og kan ikke skylde på at pastoren ikke lærte oss. I tillegg til D.H.Ånd har Gud også gitt oss sunn fornuft.

   Det prates så mye om vekkelse. Men de kristne trenger å vekkes. Også pastorer og prester. For maken til mye sykt og sprøtt som skjer har vi aldri sett. Hvor mange sunne menigheter finnes?

 2. Dere er helt forvirret og forvillede som kan mene at det er av det gode at Anders Torp politi anmelder og skal vinne frem i rettsvesenet.
  Hva da med de som er påført skader av skolen? Det er mange flere.
  De som er påført skader i hjemmet og tusen andre plasser.

  Til syvende og sist vil dettte kun ramme alle kristne, spesielt de som står på Guds ord.
  Rettsvesenet i Norge er også korrupt til opplysning.

  • Anders Torp er smittet av sin far narreapostelen.
   Bare det i seg selv burde ha en skjønt at dette er kristendomsforfølgelse.
   Rundt i den 3. verden driver enn massiv kristendomsforfølgelse.

   Rettsvesenet i Norge er like korrupt som det gamle Romerike var det med sine barbariske forfølgelser imot de kristne.
   Selvfølgelig mer sofistikert og snillere.

   De har null kompetanse å vite hva som er en reell demon utdrivelse og hva som ikke er det.

   Jeg tar avstand fra Visjon Norge 100 %.

   Men at en vurdering av rettsvesenet med påfølgende rettsak vil bare åpne opp for i neste omgang dra også sanne troende for retten som far til Anders Torp er ekspert på.
   Her er faktisk far og sønnen innfiltrert av samme Ånd og samme Djevel.

  • “Her er faktisk far og sønnen innfiltrert av samme Ånd og samme Djevel.” skriver Tefilius. Det er mange slike kommentarer ute å går og jeg ser ingen vits med det.

   “Ånd” med stor å. Hva nå det må bety. Innfiltert. Kanskje tar jeg feil, men jeg tolker det som om Tefilius mener at begge to driver med noe litt ondt. Det gjør også både våre kollegaer på jobb, lærere, prester, leger, politi og dama som jobber i menigheten. Det blir mange som er infiltrerte da…. (?) Kanskje også vi selv.

   Jeg ser en A.Torp som prøver å gjøre noe med tingenes tilstand. Det samme kan ikke sies om mange kristne. Hadde det blitt ryddet litt så hadde aldri A.Torp trengt å gjøre noe. Alle kristne burde sett dette komme.

   (Ja, hva det kan føre til har jeg tenkt mye på)

   Vi kristne kan feie for egen dør og har bare med å omtale han, prinsessen og hvem andre det måtte være på en ordentlig måte. Hva vet vel vi?

   1
   2
  • Hannah begge Torpene, Far og Sønn kjemper samme kamp egentlig der de begge går imot mennesker, synspunkter, forkynnelse etc.
   Som ikke domstolene har noe med.
   Domstolene vil aldri kunne bedømme rett og riktig hvem som driver med sann demon utdrivelse og som ikke gjør det.
   Nei, Alt hva disse Torpene holder på med tar jeg kraftig avstand fra.
   Far Torp hatet den Himmelske blogg for å forkynne imot gjengifte.
   Hva gjorde han da?
   Ha, du vet. Politianmeldte som Anders ivrer for.
   Hva skjedde da?
   En korrupt rett dømte noe den ikke har noe med.
   Vinner Anders frem her, så vil det bli trangt for de som driver mwd forbønn.

   For meg er begge Torpene i den Ondes tjeneste på hver sin måte.

  • Politiet og domstolene har null med trosspørsmål, demonutdrivelser etc.
   Anders Torp vil forby f.eks folk å forkynne om Helvete og forpapelsen.
   Torp Senior mener det samme om gjengifte og andre trosspørsmål.
   De to er egentlig mennesker av samme alen, kristendomshatere egentlig er de begge to.

 3. Det er mye som skulle vært anmeldt, som det ikke snakkes om. Bifaller ikke denne anmeldelsen om han har hatt det aldri så fælt. Det er synd det han har opplevd, unner ingen det, men dessverre hjelper han bare til med å sage over siste rest av friheten til å forkynne Guds ord. Ser nesten aldri på VN, de får stå for sitt! Det er et sammensurium av alt mulig rart fra mange kanter, samme hvor man snur og vender seg.

  • Hannah
   Nei, det oser bitterhet, skiffelser og mismot av både Far og Sønn Torp.
   Hadde det ikke vært slik, hadde de aldri politi anmeldt noen.
   Å anmelde noen slik de gjør er kvalmende ?

  • Teflilius skriver “Nei, det oser bitterhet, skiffelser og mismot av både Far og Sønn Torp.
   Hadde det ikke vært slik, hadde de aldri politi anmeldt noen.”

   Jeg ser ingen “os” som du skriver om, når jeg hører A.Torp uttale seg. Tror det er på tide du undersøker litt selv nå. (Når det gjelder faren vil jeg ikke uttale meg)

  • En litt penere måte å si at A.Torp er dum.

   Og å bruke livet ditt på det du holder på med nå er hva?

   1
   1
  • Snakk om å være fordummende. Din siste anmeldelse er ikke så VELDIG gammel. Du anmeldte Oslo kommune fordi de overholdt loven. DET er å kaste bort livet sitt. Du TAPTE. Du TAPTE hos Fylkesmannen. Du TAPTE hos Sivilombudsmannen. Du TAPTE i Tingretten. Du TAPTE i Lagmannsretten. Hva har DU da å komme med? INGETING. Du fremstår mer og mer som et NULL. Du snakker ned ALLE som du ikke er enig med. Til skam for hele kristenheten. Du er ikke bedre en de skriftlærde og fariseerne.

 4. Bibelens budskap er klokkeklart at vi skal tilgi de som gjør oss urett.
  I så måte var Jesus den fremste på korset da han bad for de som spikret ham til korsets tre.

  • Ja vi skal gjøre det Bibelen sier.
   Og det vet du at det gjelder A.Torp også, eller?

   Tror det er på tide å tenke seg om en gang eller to før du skriver noe mer nå. Har du i det hele tatt noe bra å skrive om han?
   Du er jo mer “etter” han enn han er etter Visjon Norge. Et kall du har fått? Sorry, men jeg har tatt avstand fra en del kristne som deg de siste år.

   1
   2
  • Anders Torp er smittet av sin far, der anmeldelser, anmeldelser skal løse det meste.
   Men det er Antikristelige krefter som ligger bak da tros- og ytringsfriheten blir innskrenket åpenbart hvis slike anmeldelser som Far og Sønn kommer med vinner frem i retten og rettssystemet.

   2
   1
  • Jeg skjønner ikke, Jan Kåre, hvorfor DU plutselig er så opphengt i, og IMOT at noen går til anmeldelse av andre. (Anders Torp er ikke kristen, ifølge ham selv) Du har vel ikke glemt at DU SELV anmeldte Torp? Du har vel ikke glemt at DU SELV anmeldte Søkelys. For å gjøre en av anmeldelsene dine PERFEKT, reiste du til og med til Sørlandet for å levere den der, for de var de, ifølge deg selv, mer oppegående og tok anmeldelser mer alvorlig enn de gjør de i Oslo.

 5. Tefolius, du kommer med påstander og svarer ikke på spørsmål.
  Er du et barn? Så kan jeg kanskje skjønne det.

  A.Torp har ikke anmeldt fordi han syns synd på seg selv.

  Du skrev Bibelen sier vi skal tilgi dem som gjør oss urett og jeg var enig.
  Hvorfor gidder jeg svare deg når ikke du gidder svare meg?
  Så spurte jeg deg om du vet at det gjelder A.Torp også?

  • Jeg svarer deg men du liker ikke svarene mine.
   Er jeg et barn?
   Det får du lov å mene, men å dra det inn i en debatt er typisk hersketeknikk.
   Anders Torp føler seg forkastet av både sin Himmelske Far og Jordiske Far.
   Han er veldig skadeskytt.
   Men dette er min personlige mening.
   Men det jeg ee uenig mwd både Torp senior og junior, det er deres behov for å anmelde personer og hendelser de ikke liker.
   La nå både Visjon Norge, den Himmelske blogg og alle andre få holde på, anmelde mennesker som forkynner Guds ord – godt eller dårlig.
   Det synes jeg ikke noe om å anmelde.
   Tros- og ytringsfriheten betyr mer enn at noen skal føle seg støtt og tråkket på.

  • Nå VET jeg du ikke er et barn. (Jeg vil beklage at jeg skrev barn, tenkte på en ungdom) Men når jeg lurte på det, så blir det kalt herseteknikk. Du vet nok mer om herseteknikk enn meg 🙂

   “Det er min personlige mening” skrev du ang Torp.
   Jeg tenkte meg det.
   Ville du selv likt at folk bare skrev påstander om deg?

   Jeg ga deg et råd -i alle dine påstander, at husk å skrive “tror jeg” etter setningene.

   La meg få gjenta det selv om du ikke vil høre:
   A.Torp anmelder ikke om han skulle føle seg støtt eller tråkket på. Du sjekker ingenting og jeg prioriterer nok ikke mer tid til dette nå.

   Du sier jeg liker ikke svarene dine. Nei, ikke når du bare påstår noe om en person. Gud liker heller ikke det. A.Torp hadde ikke omtalt deg på samme måte. Les gjerne litt om ham.

  • Hannah glem alt ellers og la oss holde oss til saken ?
   Jeg er imot å anmelde Visjon Norge og alle andre om de driver med det ene eller andre.
   Men å advare imot Visjon Norge og deres forfeila Kristendom applauderer jeg ?

   Det kan vi enes om håper jeg ?

  • HVIS du er den som Margareth sier, da er du feig. Du skjønte nok at jeg ikke gjenkjente deg. Men jeg fikk mistanke da du takler dårlig at jeg påpeker noe. Kan det være så vanskelig å bruke samme navn? (nei du må for all del ikke finne på å være enig i det)
   Trist at du holder på slik.

   1
   1
  • “La oss holde oss til saken Hannah” skrev du i stad, eller?

   Det handler om A.Torp/V.Norge (og ikke noe jeg ser du skriver i 1.linje om hat og deg/J.Å.Torp).

   1
   2
 6. Tefilius, som noen mener er Jan Kåre, har her i kommentarene sine om Anders Torp fått sagt så mye løgn at det må være en rekord: kristendomshater, er i den ondes tjeneste, er imot mennesker, er imot forkynnelse, er imot andres synspunkter, infiltrert av djevel, smittet av en narreapostel, driver med kristendomsforfølgelse, er bitter, skuffet, mismodig, tror at anmeldelser løser det meste, gjør de mest fordummende ting, føler seg forkastet, er skadeskutt, føler et stort behov for å anmelde personer han ikke liker, føler seg støtt, lar seg styre, føler seg tråkket på. bruker tiden på negative ting, kvalmende, er en parasitt på Kristi legeme osv. (det er naturlig å lure på om det er en kristen som taler slikt)

  Tefilius, jeg anbefaler deg å sjekke dine påstander. Kanskje finner du noen av svarene i denne fra 2016:

  https://www.dagen.no/Nyheter/2016-03-15/Frontalangrep-p%C3%A5-usunn-trosut%C3%B8velse-318565.html

 7. Man kan si mye om og jeg er ingen tilhenger av han.

  Men han kommer ikke i nærheten av det type bedrageriet som hans hater Jan Kåre Christensen har begått i de siste ti årene. De er forsikrings og trygde svindel. Innsamlig av penger til eget forbruk. Terror og sjikane av mange personer. Stjeling av offentlig eiendom. Stjeling av eiendom fra kristne virksomheter. Ren stjeling. Falske politianmeldelser, grov forakt for norsk lov…. bare for å nevne det jeg husker i forbifarten på vei til min jobb på Tveita i Oslo.
  Dette er noe som de som leser utgydelsene til Tefilius som nok burde konsentrere seg om mur, trapp og bod riving i de neste dagene i stedet for å kaste vekk sin tid her med sine tulle-innlegg.

  Jeg ser positivt på anmeldelsen til Anders Torp og håper den fører frem.

  3
  2
  • Ja, den måtte til. Dessverre.
   Hanvold kunne lett unngått den men han vil KKE høre.
   Jeg mener han har et ansvar og skulle unngått dette.

 8. Tefilius = Jan Kåre Christensen. Det ser vi bare på hans radbrekking av norske ord og utrykk. Han har etter eget sigende bodd i Norge siden 1968 og han har enda ikke lært seg språket i det landet han har bodd i over 50 år.

  Det viser hans totalte forakt for Norge, oss det norske folk, vår norske kultur og våres lover. Hans forakt for Norge og oss som bor her er helt på linje med den forakten de som dro til Syria for å kjempe for kalifatet, og mot oss nordmenn, viser der de halter tilbake til Norge og NAV.

  Jan Kåre sine utallige lovbrudd og konflikter med det norske folket viser at han er anti-norsk og en fiende av Norge.

  Etter at han nå mister sin mur, bod og trapp senere denne uken burde han nå miste all rett til å bo i Norge.

  Kast han ut av Norge.

  1
  1
  • Selv ikke Jerikos trompeter vil klare å senke den miljøvennlige og estetisk vakre muren! Langt mindre Oslo Kommune! Mur,trapp og bod vil bestå til evig tid i Jesu navn!

   2
   1
  • BYGGMESTER BOB

   Det er kun Satan og Hans DEMONER som innbiller mennesker ting.
   Men skriften sier at Fienden kommer imot oss på en vei.
   Men skal flykte på syv veier.

   Det er kun løgn, uvilje og forskjellsbehandling som ligger til grunn her i denne saken fra PBE her i Oslo kommune.

   Seier i Jesu Kristi Mektige Navn ???????

   5 Mosebok 28. 7 Herren skal la dine fiender, som reiser sig mot dig, ligge under for dig; på én vei skal de dra ut mot dig, og på syv veier skal de flykte for dig. 8 Herren skal byde velsignelsen å være hos dig i dine lader og å følge dig i alt det du tar dig fore, og han skal velsigne dig i det land Herren din Gud gir dig. 9 Herren skal gjøre dig til et hellig folk for sig, som han har tilsvoret dig, såfremt du tar vare på Herrens, din Guds bud og vandrer på hans veier. 10 Og alle folkene på jorden skal se at du er kalt med Herrens navn, og de skal reddes for dig. 11 Herren skal gi dig overflod på alt som godt er, både av ditt livs frukt og av frukten av ditt fe og av frukten av din jord i det land som Herren tilsvor dine fedre å ville gi dig. 12 Herren skal lukke op for dig sitt rike forrådshus, himmelen, og gi ditt land regn i rette tid og velsigne alt dine henders arbeid; og du skal låne til mange folk, men selv skal du ikke trenge til å låne av nogen. 13 Herren skal gjøre dig til hode og ikke til hale; og du skal alltid være ovenpå og aldri være under, såfremt du hører på Herrens, din Guds bud, som jeg idag byder dig å ta vare på og holde, 14 og såfremt du ikke viker av fra noget av de ord jeg legger frem for eder idag, hverken til høire eller til venstre, så du følger andre guder og dyrker dem.

  • Hvorfor er du så feig at du ikke skriver under eget navn, Jan Kåre ? Din stil er så lett gjenkjennelig at alle ser at det er du. De meninger som du har kommet med her er det kun en person som har og det er deg.

   Du er derfor veldig lett gjenkjennelig.

   1
   1
 9. Jeg ventet å høre forsvar av Visjon Norge fra Jørn Strand i går, og hadde på tv’n. Og hvorfor gidder jeg å være opptatt av dette? Fordi jeg synes det er galt at hele bunten med kristenledere ikke sier fra. Jeg håpet…

  ER DET INGEN KRISTENLEDERE DER UTE SOM HAR LEST DE ENKLE REGLENE BIBELEN HAR OM Å SNAKKE NOEN TILRETTE? (ja, man må visst rope)

  Det er flotte, perfekte regler. Ikke bare for menigheten. Jeg vet at kristne har sagt fra uten at det har hjulpet.

  Talen ble litt som jeg ventet, men det kom en overraskelse. Fikk ikke med meg alt, men jeg mener han sa at sånne som Hannah er som falske profeter nå.
  Fordi VI taler falskt om Rick Vera, Hanvold, Dionny Baez osv.

  Det er virkelig total forvirring her i kristen-Norge. Hannah er profet nå? (Men ha meg unnskyldt om jeg misforstod Jørn Strand. Talen blir nok snart lagt ut på VN PLAY)

  Så måtte det bli Anders Torp som gjorde noe. Og mange kristne dømmer ham.
  Stygge kommentarer skrives. Mot ham, Fragell og flere. Fra V.N.-tilhengere og andre. De kommer med påstander som ikke stemmer i det hele tatt. Det er SYKT. (og latterlig) Hva feiler det dem? Kristne (?) mennesker.

  • Enig. Jeg har i flere år reagert på at kjente forkynnere, som jeg trodde var bibeltro, ikke våger å si i mot Hanvold. Han må jo ha en vanvittig makt. Hvorfor sender seriøse menigheter og organisasjoner programmer på denne kanalen? Er det kun for å få ut sitt budskap eller? Vi som er mot kanalen kan virkelig bli stemplet. Det er sant, som du sier, i følge Guds ord, så skal vi si i fra. Jeg undrer meg over at avisen Norge i Dag står så sterkt med Hanvold og kanalen. Jeg vil ikke abonnere på Norge i Dag av den grunn. Når det gjelder Jørn Strand så bruker han veldig mange skilte/gjengifte i sin tjeneste. Det er en av grunnene til at jeg ikke kommer til å gå på møter med Jørn Strand lenger.

  • Jeg har hørt hele talen til Jørn Strand. Jeg opplevde det som trist.
   Jeg anbefaler å høre på Christian Finnes taler på Youtube, tidligere frimurer og herlig født på ny. Jeg tror han kan ha rett i at det er “Den falske tegn og underbevegelsen som går mot Rom” som har begynt.

  • Følger med på Christian Finne 🙂 Oppdaget ham på bibelogtro.com.

   I følge videoen med Jørn Strand er Hannah en falsk profet 1t.14 min. uti videoen. Ved 1:51 er han litt høflig og forandrer det til falsk advarer. (jeg håper ikke han har rett, skal spørre min himmelske Far… Han setter meg alltid på plass. Hvis jeg ydmyker meg da)

   visjonnorge.com, vnplay.no, studio direkte 28/5.

   “Rett fra levra” i dag på Kanal 10 tok opp emnet kristenledere og problemer. (Det kanskje var en reprise jeg så?) Ser at neste program er fredag 7.juni kl 12.

  • Du Hannah anbefaler programmet Rett fra levra på kanal 10. Der er Per Haugan, som er skilt og gjengift, en av programlederne. Så det programmet vil ikke jeg se. Jeg har skrevet til Kanal 10 nå grunnet at jeg ser at de 9.3.19 i en overskrift kan vi stole på det som sendes skriver følgende:
   Vi slipper ikke til de som ikke lever det de forkynner eller er kommet i vranglære eller forførelse. Jeg ser også at han profeten Winnes,som også er skilt og gjengift, har programmer der. Jeg tror det er mye som ikke er bra på den kanalen også.

  • Visste ikke han var skilt, men jeg overlater det til Gud. Jeg vet hva du mener og vet hva Bibelen sier, og vet at menighetene er fulle av gjengifte; de er pastorer, søndagskolelærere, musikere, lovsangere, og de selger kaffe til meg. Jeg overlater det til Gud og kjøper kaffe av dem neste gang også. De er nydelige mennesker alle sammen.

   Ser lite på kanalen. Var bare glad han tok det opp. Han var inne på det at saker om kristenledere dukker opp i media, men bare dør ut, noen sier beklager el. unnskyld men er det nok? spør han.

 10. Alt som står over har Jan Kåre Christensen selv innrømmet, Jan Kåre Christensen.
  Så det hatet er det Jan Kåre Christensen selv som kommer med, Jan Kåre Christensen.
  Men du mener ikke at Jan Kåre Christensen sprer falske rykter om seg selv, Jan Kåre Christensen ?

  1
  2
 11. Til Jan Kare (hvis du er han da)

  -Det med “barn” har jeg beklaget.

  -Det med at “jeg har tatt avstand fra en del kristne som deg” har ingenting med hat å gjøre. Jeg aner lite om deg, kun lest noe her på Søkelys og jeg synes det virker trist. Sjokkert har jeg nok også blitt. Jeg ønsker det aller beste for deg og håper du som kristen gjør det du vet du skal gjøre i disse sakene, og overlater resten til Gud. Løsningen din er tilgivelse og unnskyld til mennesker. Jeg har gått noen runder selv og glemmer aldri den verste gangen i mitt liv jeg sa unnskyld til noen. Det satt langt inne. (fordi JEG skulle like mye fått høre et “unnskyld” fra denne personen) I tillegg fikk jeg heller ikke tilbake noe “det er greit”. Men jeg fikk fred, og overlot resten til Gud.

  At jeg vil holde avstand til deg er kanskje bare for en stund. Eller for lang tid. Jeg så at du IKKE ramset opp at jeg hadde kalt deg feig. Det synes jeg var bra av deg. (Fordi du skjønte i hele samtalen at jeg skjønte ikke at du var Jan Kåre.) “Samtalene” med deg til nå gir meg ingen god grunn til å bruke tid på deg. Det betyr ikke at jeg ikke har deg på mitt hjerte. Enten er du min broder eller ikke. Og da skal vi sitte ved samme bord en gang. Lykke til i alt.

  2
  1
 12. Hanna du skriver:
  Jeg aner lite om deg, kun lest noe her på Søkelys og jeg synes det virker trist.

  Nevn tre eksempler på hva som gjør deg trist med broder Christensen.

  Han advarer bl.a. imot gjengifte og det provoserer Satan og alle hans demoner!

  Ser ikke noen grunn for Christensen å be om unnskyld for å ha holdt frem Guds eget ord.

  Ha en fin dag du også og vær velsignet!

  4
  1
 13. Om jeg sa det vil du rettferdiggjøre det uansett.
  Vær en som jeg kunne tenke meg å dra mine ukristne kompiser med på besøk til deg. Farvel foreløpig, Jan.

 14. Hannah det gjør jeg, tror ikke det er mange som omgås så mange og så forskjellige mennesker som meg? Og kommer godt overens med dem.

  Jeg er alltid medgjørlig og grei overfor alle.

  Men hvordan var Jesus overfor fariseerne og de skriftlærde?

  Var han mindre kjærlighetsfull der enn mot andre? Det tror ikke jeg.
  Der jeg har møtt min aller største motstand er på to felter.

  1.) Gjengifte blant forkynnere og ledere.

  2.) Jeg har påpekt ubibelsk lære og falske profetier blant pinsevenner/karismatikere. Dette er dessverre ikke blitt tålt for det meste.

  Ingen eksempler? Det finnes nok ikke så mange, derfor er det bare noe som de aller fleste kaster ut av seg og udokumenterte påstander er null verd.

  https://blog.janchristensen.net/2015/10/nr-1273-hvorfor-jrn-strand-la-meg-for.html

 15. Det er sant at du er en demon. Du opptrer i samme ånd som demoner. Du bruker falsk ID. Du opphøyer deg selv. ALLE er det noe galt med, UTEN DEG SELV. Du gjør en demons gjerning.

  1
  1
 16. Birgir Hermansen du er ingen demon, men bare et stakkars villfarent menneske som hvis du ikke omvender deg er på en totalt feil og mørk vei.
  At du ikke ser det selv, er at du er blitt forblindet og misledet i troen.
  Jeg bare synes det du kommer med støtt er som et oppkast!

  1
  2
 17. I en ny søknad som Jan Kåre Christensen har sendt til Oslo Kommune og som ligger ute i hans blogg, innrømmer han at han er en kriminell som ikke har til hensikt å følge norske lover og at han mener at hans kriminelle aktiviteter burde godkjennes av Oslo Kommune.

  Nei, vi skal ikke godkjenne at utlendinger kommer til vårt land, tar seg til rette som kriminelle, bryter lover og stjeler offentlig eiendom som tilhører oss alle og deretter bare spotter oss nordmenn.

  Slike skal og må sendes ut av landet da de ikke har noe i Norge å gjøre.

  Men det er i det minste fint at Jan Kåre Christensen nå sier rett ut at han er en kriminell som ikke har til hensikt å følge norsk lov.

  1
  1
 18. Bra at Anders Torp har anmeldt dem som oppfordrer andre til å drive ut onde ånder av barn. Hanvold burde aldri ha sluppet til denne tvilsomme profeten som ikke har noe annet å bringe enn typisk billig-karismatikk.
  At Jan-Aage Torp nå så aktivt forsvarer villfaren religiøs praksis viser vel bare at hans tidligere oppgjør med trosforkynnelsen bare var tilsynelatende uten reell substans. Torp er og forblir en tradisjonell “trosforkynner” som ukritisk serverer trosbevegelsens mange løgner.
  Det er en drepende teologi som praktiseres på Visjon Norge…

  1
  1
 19. Kanskje vil frimureren Jan Kåre Christensen nå bygge en mur mot disse forferdelige mexikanerene som tar seg til rette her i Norge uten å ha respekt for norsk lov….

  …. men Jan Kåre Christensen er en av de som president Trump vil bygge mur mot. En av de vi nordmenn burde bygge mur mot.

  1
  1
 20. FALSKE PROFETER??
  Flere enn meg som har reagert på talen av Jørn Strand 28.mai på Visjon Norge.

  https://www.dagen.no/meninger/debatt/2019-06-03/Angrep-p%C3%A5-kristne-som-advarer-759592.html

  I følge Strand er Hannah og flere andre her på Søkelys falske profeter. (1 t.11 min. til 1 t.16 min.) Men som jeg skrev lenger nede her på siden så var han litt mer høflig og forandret det til falske “advarere” ved 1t.51 min. Takk Jørn, men det er det samme 🙂

  Både Hanvold og Strand har flere ganger latterliggjort det at folk advarer mot “kundalinitull” som han kaller det, falske profeter og at de er “på fylla” i en annen ånd.

  Jeg sitter med en sterk følelse av at ting snart kommer til å bli avslørt.

  • Jeg ettersøker mennesker som har nådegaven til å prøve åndene. Disse falske profetene kommer i alle fall ikke utenfra, som Jørn sa. Det er jo det som er så skummelt de utgår fra menigheten og det kan være mye sant i det de sier. Det mest alvorlige for meg er at Jørn har tatt inn flere og flere som lever i hor, skilte/gjengifte, i tjenesten. Jesus sier i Joh.14.23: Om noen elsker meg, da holder han mitt ord. Jesus er krystallklar når det gjelder skilsmisse/gjengifte. Mange blir forført i dag.

  • Jesus sier om slike:

   Matt 15:14
   Bry dere ikke om dem!
   Og videre.
   Matt 19:21
   Kom så og følg meg!

   Mvh RJ

  • Har ikke sett den talen og vet ikke hva den dreier seg om, men kanskje greit å ta en titt.

  • Jørn Strand er en typisk predikant som fungerer på hjemmebane. Når han kommer på bortebane faller han gjennom. Hørte noen minutter på Strand og finner han fullstendig uinteressant. I de siste årene er han blitt mer og mer ekstrem og liberal overfor mennesker som lever i synd.

  • Lurer på om denne predikanten & Co bare har oppdaget slike falske profeter som Hannah, eller om han har funnet andre også, større og kjente…

   Han leser jo Bibelen og vet at de er i aksjon…

Det er stengt for kommentarer.