Amigthywind profet advarer: Se ikke opp på månen i natt, -men dra for gardiner og salve vinduer med olje

elisaeth-sherrie-elijah-nikomia2Amigthywind Minestries og deres leder Elisabeth Elijah Nikomia sende søndag ut en advarsel til sine tilhengere verden over som ettertrykkelig forbød dem å se opp på nattens måneformørkelse eller blodmånen. En rekke av gruppens medlemmer har i kveld lagt ut videoer hvor seerne oppfordres til å gå til gruppens nettside hvor Elisabeth Elijah Nikomia presenterer et budskap hun angivelig har fått fra Gud om blodmånens skjulte farer. I budskapet som er oversatt til en rekke språk, deriblant svensk oppfordres gruppens medlemmer til ikke å kikke opp mot månen i natt, holde seg innendørs samt stenge for vinduer med gardiner eller persienner. Videre oppfordres folk til å salve vinduene med hellig olje, angivelig for å forhindre å bli inntatt av satans agenda.

profeti-amigthywindAmightywind Minestries og deres profet Elisabeth Elijah Nikomia gikk søndag kveld ut med en hastemelding til sine tilhengere som advarer gruppens medlemmer og andre mot å se opp på månen i natt. Som kjent vil det i løpet av natten være en sjelden måneformørkelse og i den forbindelse advares gruppens medlemmer mot å se opp mot månen. Den kontroversielle gruppen som har hovedbase på New Zealand har blitt kraftig kritisert av eksmedlemmer og andre på grunn av praksisen med offentlig å refse kritikere og avhoppere fra gruppen. I hastemeldingen som i kveld er lagt ut på gruppens nettside er oppfordringen svært tydelig: Ikke se opp på månen i natt. Og videre, – Hold dere innendørs og be om å bli beskyttet fra satans agenda. Og videre, dra for gardiner og lukk til persienner. Dersom man ikke har gardiner eller persienner må man dekke til vinduet ved å tape plastikkposer eller noe annet over vinduet og forsegle det hele med hellig salveolje. Har man ikke slik olje tilgjengelig må man bruke olivenolje. Skal man tro Amigthywind Minestries er dette er budskap fra Gud selv -som man ikke skal neglisjere.

Dekk til vinduene med et eller annet og teip fast plastposer over vinduet og forsegle amw-dont-lookdet hele med å smøre hellig olje, har man ikke slik olje kan man bruke olivenolje eller annen olje til å smøre på vinduet. Selv vann kan brukes dersom man ikke har olje tilgjengelig, heter det i hastebudskapet fra den kvinnelige profeten. Denne oljen eller vannet skal symbolisere lammets blod med parallell til det som skjedde under jødefolket utgang fra Egypten i 2 Mosebok kapittel 12. -Vi må ta dette på alvor i natt og smøre våre våre hjem, dører og vinduer og ta ordene fra Salme 91 på alvor.  Hvis man etter planen skulle jobbe denne natten oppfordres de troende til å ringe å sykemelde seg dersom det er nødvendig for å kunne holde seg inne å være i alvorlig bønn. Dersom man bor i telt eller utendørs sier den Amigthywind bevegelsens profet at man skal smøre seg selv inn med hellig olje og salve med olje området rundt hvor man er. Selv om man ikke kan se formørkelsen der man er betyr ikke det at ikke ondskapen er brutt ut, heter det videre i budskapet som oppfordrer medlemmene til å være i intens bønn, står det i budskapet publisert på gruppens nettside På gruppens nettside kan de troende også stille spørsmål av praktisk karakter om hvordan man skal beskytte seg fra ondskapen gruppen tror vil bli sluppet løs i natt. På gruppens nettside kan man høre en “tungetalende” Elisabeth Elijah messe frem sitt budskap som hun selv oversetter og som åpenbart har som hensikt å skape frykt blant gruppens medlemmer og støttespillere.

5 tanker om “Amigthywind profet advarer: Se ikke opp på månen i natt, -men dra for gardiner og salve vinduer med olje

    • Jeg så litt til ca 0330 så ble jeg trøtt å gikk å la meg, Da var såvidt måneformørkelsen begynt, Jeg blir så trøtt på natten og sov meg gjennom det hele.

  1. Det er jo intet mindre en tragisk at slike selvutnevnte profeter for holde på med kvakksalveriet sitt i Guds navn. Det har ikke noe med kristendom å gjøre i det hele tatt.

    • Du kan så si, jeg måtte se det hele to ganger før jeg trodde det som ble sagt av denne profeten. Forøvrig har denne gruppen også endel medlemmer i Norge, knyttet sammen via sosiale medier og åndelig kommunikasjon gjennom Skype.

Det er stengt for kommentarer.