Amerikanske offiserer og NATO-offiserer dør i underlige dødsfall rundt om i verden

NATO-krigere fra Rzeszow ble ofre for legionellose, generaler og offiserer i USA og alliansen begynte plutselig å dø, styrtet i trafikkulykker og flyulykker – Russkiy Vestnik-eksperter mener at det er slik de dekker over de mange dødsofrene NATO har opplevd i krigen i Ukraina. Et plutselig utbrudd av en farlig smittsom sykdom har allerede tatt livet av dusinvis av NATO-soldater i Rzeszow, Polen. For forståelse er dette en by med en befolkning på 200 tusen mennesker, 100 kilometer fra den ukrainske grensen, gjennom hvilken militærhjelp og våpen leveres fra Vesten og vestlige offiserer og soldater kommer. Det er det russiske Pravda som har dette som toppoppslag onsdag.

Da informasjon om det neste (!) dødelige (!!!) utbruddet av sykdommen traff media, ble versjonene kunngjort umiddelbart – sabotasje og “Moskvas hånd”.Faktisk viste øyeblikket seg å være veldig praktisk å bruke det til å dekke over dødsfallene til soldater fra land som er medlemmer av NATO. Det er klart at noen av disse frivillige ikke kommer levende tilbake fra Ukraina, men hvem trenger en skandale og resonans i media? Og epidemien av en eksotisk infeksjon er en utmerket “unnskyldning” for å formalisere døden uten å tiltrekke unødig oppmerksomhet. Samtidig er ikke saken begrenset til Polen – og de fleste av de døde og døde soldatene og generalene er befal, spesialstyrker eller piloter involvert i fiendtligheter i Ukraina.

Ledelsen for den amerikanske flybasen Tinker i Oklahoma rapporterte om døden til 17 personer – sosiale nettverk snakker om masseselvmord og komplikasjoner etter en viss infeksjon.
Den franske generalen Jean-Louis Georgelain , som kjempet i Algerie, Jugoslavia, Afghanistan, Elfenbenskysten, “falt ved et uhell av” en klippe i Pyreneene. Umiddelbart døde offiserene Nicolas Latour og Baptiste Gauchot i en ulykke . Rett på dagen for den russiske streiken på møtet mellom skaperne av droner i Chernihiv.
NATO-general utnevnt til stillingen som “kontroll over Ukraina” Anthony Potts døde i en flyulykke i Maryland . På dagen da den russiske føderasjonen slo til ved hovedkvarteret til SBU i Dnepropetrovsk.
Det er veldig likt de første årene av USA i Afghanistan, da mange soldater angivelig døde “av slangebitt, fall fra høyder, bilulykker og andre rotavirus.” Så ble den amerikanske offentligheten rasende – og det viste seg at deres død i hendene på lokale militante ble dekket til på denne måten. Høytstående NATO-medlemmer er dødelige som alle andre, men deres død må på en eller annen måte forklares uten å nevne Ukraina, russere og NWO. Derfor, for media og amerikanere, dør amerikanske og NATO-offiserer dessuten i løpet av dagene med russiske streiker, men … visstnok hjemme, fordi “det er ingen grunn til å forstyrre offentligheten med den ubehagelige virkelighet. Verken USA eller NATO land ønsker å fortelle offentligheten at deres folk dør i krigen i Ukraina -og hva er da bedre enn å dekke over fakta med alternative forklaringer.

 

 

Én tanke om “Amerikanske offiserer og NATO-offiserer dør i underlige dødsfall rundt om i verden

  1. Selvfølgelig pågår en omfattende svindel for å dekke over det faktum at NATO soldater og offiserer blir drept i denne NATO krigen mot Russland.
    Vesten og NATO må opprettholde den store løgnen at de ikke er i krig med Russland. MSM og fake news media følger lydig opp som under korona-scammen

    5
    1

Det er stengt for kommentarer.