Amerikanske Huffington post: “Jesus var den første transkjønnede mann”

jesus-transkjønnetAt Jesus var homofil er en påstand som har blitt framsatt i forbindelse med homokampen innenfor kristenheten. Det aller siste forsøket på å pervertere den kristne forståelsen av hva som er rett og galt fikk vi fra den amerikanske stor-avisen  Huffington post som i forrige uke publiserte en sak hvor det ble hevdet at Jesus, Guds hellige Sønn i realiteten var den første transkjønnede mannen på jorden. Bakgrunnen for at liberale media nå fremsetter de mest absurde og blasfemiske påstandene om Jesus, ligger det faktum at det har vært massive reaksjoner, både fra kristne og ikke-kristne på Barack Hussein Obama’s dekret om at alle offentlige skoler måtte la “transkjønnede” få velge om de vil bruke gutte eller jente toalett

Barack Obamas kamp for å bryte ned kristne verdier i det amerikanske samfunnet har provosert mange. En rekke kristne ledere har forsømt den amerikanske presidenten for obama-homofiliførst og ødelegge ekteskapet og deretter nå forsøke å ødelegge den bibelske forståelsen av forskjellen på kjønn. I Guds ord heter det:  “Og Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det; til mann og kvinne skapte han dem.  Og Gud velsignet dem og sa til dem: Vær fruktbare og bli mange og oppfyll jorden og legg den under eder, og råd over fiskene i havet og over fuglene under himmelen og over hvert dyr som rører sig på jorden! (1 Mos 1,27-28) Liberale og venstrevridde krefter har lenge arbeidet for å undergrave bibelsk-kristne verdier i Amerika, -og ulike Herrens tjenere, som Franklin Graham, Jonathan Cahn og Michael Brown har i media og på Facebook refset den amerikanske presidenten -for hans mange og gjentatte initiativ for å fjerne den siste rest av Gudsfrykt  det amerikanske samfunnet. En av dem som nå reagerer sterkt på de liberales forsøk på å fremstille Jesus som transkjønnet er den kjente You Tube profilen og forfatteren Mark Dice. Mark Dice som er en del av det kristne “truther” miljøet er opptatt av tematikken “The New World Order”, hemmelige samfunn,  Illuminati, Bilderberg Gruppen, “Skull and Bones” og “Bohemian Grove”. Alle disse er hemmelige klubber hvor makteliten samles til sine ritualer samt for å utklekke sine planer om en “ny verdensorden” -nemlig den antikristelige. Her er Mark Dice reaksjon på Huffington Post og artikkelen om at Jesus var transkjønnet.

https://www.youtube.com/watch?v=NMo5nTNxp7A

Også den kristne You Tube profilen Mario The Vigilant Christian reagerer sterkt på blasfemien uttrykt i påstanden om at Jesus var transkjønnet og i videoen under går han gjennom påstanden fremsatt i Huffington post

https://www.youtube.com/watch?v=eM-i28DfGgY

 

6 tanker om “Amerikanske Huffington post: “Jesus var den første transkjønnede mann”

 1. Grusomt! De som fremstiller Jesus på denne løgnaktige måten kjenner ikke Jesus! Denne Homoagendaen bringer fullt kaos. Jeg skal vedde på at vi kommer til å oppleve uante tragedier i følge av at man flere steder kan velge om man vil bruke jente eller guttetoalett og garderober alt etter som man “føler”seg som mann,kvinne eller midt imellom. Hva blir det neste som finnes på tro?

  • De kjenner ikke bibelens Jesus Hildegunn. Det som er i ferd med skje er vestens kristne går inn i trengselen før den endelige dom rammer nasjonene. Det vi ser skje nå er det store frafallet.
   Samfunnet vender ryggen til kulturkristendommen og de etiske verdiene, mens kirken vender ryggen til Guds ord og hans bud.
   I vesten er vi så kløktige at vi tror vi kan vende kristendommens innhold ryggen, og erstatte det med hedenskap og umoral, og vips, sitter vi tilbake med en “kristendom” som i realiteten er et skinn av Gudsfrykt, mens man fornekter kraften i det.
   De sanne troende vender seg bort fra disse.

  • Torodd ser også ut til å være blant dem som ikke kjenner bibelens Jesus. Han viser det igjen og igjen.

 2. Det er jaggu på tide at kristendommen som da er full av hedenske skikker faller rett i stupet,
  G-d den allmektige ga Moses de 10 bud og Jesus addet et nytt bud altså nr 11 og Torahen sier ikke legg til eller trekk i fra

  Noe så kjettersk og hedensk som kristendommen er skal en lete lenge etter.
  Når Messiah kommer vil ikke en eneste kirke stå noen plasser og alt vil bli ødelagt,

  • Jødene har så sannelig innført hedenske skikker på hedenske skikker. Bare les Torahen du.

  • Nope det eksisterer ikke noen hedenske helligdager Torahen eller Tanack, i kristendommen har de falske hedenske helligdager som G-d aldri har gitt bud om. Alt har de selv påfunnet.

Det er stengt for kommentarer.