Amerikansk skole fjernet urinal fordi transkjønnet ble støtt og mente at urinal er diskriminerende

En Virginaskole har fjernet urinalet på guttetoalettet etter at en transkjønnet “gutt” som er en jente født uten snurrebass ble støtt av at hun som gutt ikke kunne bruke urinal slik andre gutter kunne. Mens gutter kunne stå og urinere i urinalet, ble “han” som manglet snurrebass tvunget til å sette seg på et toalett med sete. Dette opplevde jenta som tror at hun er gutt som diskriminerende og fornedrende og resultatet ble derfor at ledelsen har fjernet alle urinal ved Loudoun County Public Schools, melder BTN i en video.

Vår tids kjønnsforvirring fører til absurditeter vi ikke trodde var mulig, men i Bidens Amerika blir tydeligvis det unaturlige og absurde den nye normalen. Norske kristne som applauderte og støttet Joe Biden har mye å stå til ansvar for. Det er bare å applaudere Selbekk & Co som jublet over at Joe Biden ble president og at Donald Trump ble fjernet

Facebook Comments

1 tanke om “Amerikansk skole fjernet urinal fordi transkjønnet ble støtt og mente at urinal er diskriminerende

  1. Så for at hun som ikke hører hjemme på den doen ikke følte seg tilpass, skal ikke andre få som hører til der få lov til å gjøre som de alltid har gjort.

    Vil nå heller si det er gutter som blir diskriminert på sin egen do, av vrangforestillinger til noen som ikke hører hjemme der i det hele tatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *