Amerikansk lege hevder at myndighetene pålegger han å oppgi Corona som dødsårsak selv om avdøde ikke blir testet

Den amerikanske legen, dr Scott Jensen forteller at han av myndighetene er blitt pålagt å oppgi Covid-19 som dødsårsak selv om det ikke finnes dokumentasjon eller tester på om Corona virkelig var den reelle dødsårsaken. Det var nyhetskanalen KX4 som på programmet “Point Of View” ved Chris Berg som kan melde dette. I følge Dr Scott Jensen kunne dødsårsaken være lungebetennelse eller noe annet, mens han ble pålagt å skrive Corona som dødsårsak på dødsattesten. Hver eneste dag dør mange eldre mennesker av forskjellige sykdommer -og mange av disse kan på falskt grunnlag bli tilskrevet Corona.

Dette gjøres for å blåse opp tallet på Corona ofre og slik gjøre viruset mer farlig enn det egentlig er. Dette for å skremme folk fra å bryte husarresten millioner av amerikanere nå befinner seg i som en følge av Corona viruset.  I Norge har så langt 119 nordmenn måttet gi tapt for viruset.

5 tanker om “Amerikansk lege hevder at myndighetene pålegger han å oppgi Corona som dødsårsak selv om avdøde ikke blir testet

 1. Det er kun å lov å være 5 samlet, 5 møter hver andre om morgenen, så går disse 5 hver til sitt og møter 5 andre grupper på 5 til lunsj dvs totalt 25 personer, så går disse 25 hver til sitt og møter 25 andre grupper på 5 til middag dvs totalt 125 personer, så går disse 125 og møter 125 grupper på 5 til kvelds dvs totalt 725 personer…. skjer nok ikke så matematisk , men det sier seg selv helle nedstigningen av verden er bare en stor vits i forhold til å unngå smitte spredning, jeg tror dette blir brukt for å kunne innføre merket til dyret 666 , jeg tror Bill Gates er den falske profeten som legger til rette for antikrist.

 2. Viruset er plantet av Kina i samarbeid med Demokratene i USA og globallistisk venstreside samt WHO. Dette for å knuse Trump. De er villig til å ofre 100 tusener og kanskje også millioner av menneskeliv for å fjerne Trump. En del av strategien er å få så høye dødstall som mulig i USA for å bruke dette i kampen mot Trump slik at han taper valget. Ondskapen er mye verre enn man tror. NWO skal gjennomføres og Trump skal fjernes. Jeg tror de likevel ikke klarer å fjerne Trump da han er beskyttet av Gud selv. USA og Trump kommer til å slå knallhard tilbake. Det han har gjort til nå var bare en forberedelse, en “oppvarming” for det som kommer. USA må gjenreises etter pandemien og Trump er utvalgt og er mannen som er i stand til å gjøre dette med Guds hjelp.

  • USA og resten av vesten går sin snarlige undergang i møte og da spesielt USA med New York som trolig er det som bibelen beskriver som Babylons hovud sete .
   I følge Valdres profetien vil vesten falle , alle parameter som er nevnt den profetien tyder på at det kan skje veldig snart..

  • Jeg har omtalt den teorien tidligere: https://www.sokelys.com/?p=28475#more-28475
   Jeg er nå skeptisk til det, men ikke helt avvisende.
   En annen teori jeg har hørt er at Kina har sluppet viruset som hevn etter handelskrigen med USA, og at det er et ledd i forsøket på ¨å knuse USAs dominans i verden som den ledende supermakten.
   En annen teori er at begge partier i USA samarbeider om dette for å knuse landets middelklasse og gjøre alle om til gjeldsslaver.
   Noe de er på god vei til å lykkes med akkurat nå.
   Men igjen. Gud har satt Donald Trump i presidentstolen for å gjennomføre sin vilje i denne tiden.
   Enten det er bra eller dårlig for amerikanerne.

 3. Det skjer at slike folk som forteller sannheten blir tatt av dage. Jeg ble straks bekymret for ham. Håper det vil gå bra med ham og at han kommer med mer, vi trenger mange modige folk fremover.

  Det er MYE løgner ute å går. Hva med det som er kommet frem at testene ikke er så sikre? Hva hvis bare halvparten av de døde i f.eks. Norge egentlig har dødd av en vanlig lungebetennelse eller annet? Fordi testene kanskje lyver? Men ikke vet jeg. Bare at løgnen florerer overalt. Hvorfor skulle det fra startet være så innmari vanskelig å få testet flere… Jeg kjenner ingen med corona. Ingen som jeg kjenner vet om noen med corona. (det betyr ikke at jeg tviler på at viruset herjer)

  Snart skal de starte med testing av barnehagebarn, her tenker jeg det blir noe vi ikke er forberedt på. FOR; de har IKKE klart å spre nok frykt ennå. Intet skremmer voksne mer enn at barna deres er i fare eller syke barn. Hva vil testene vise tro… Det verste er ikke over tror jeg. De som arbeider med merket er godt i gang og stopper ikke opp nå. Det kan tyde på at det blir en slags tatovering. (for meg er det det samme hva det blir) Og en start på det blir kanskje den nye appen.

  Det er budskap fra mange forskjellige rundt at dette skal gå bra, dette klarer vi.
  Mitt budskap er Nei, dette klarer VI ikke. Kun sammen med Gud kan vi klare det.

  Jeg tror hvis 2krøn 7:14 gjøres, så går det bra. Hvis ikke, så roer det seg kanskje allikevel, men nye, mye verre kriser kommer. Hørte nettopp om 20 kristne mennesker som i går kveld sto på en parkeringsplass i mørket og ba, lokalet var for lite til å holde 2metersgrensen. Kanskje var de en av få som brukte dette verset… Noen som vet om verset er lest på noen gudstjenester?

  Jeg så en gammel tale av David Wilkerson i dag, der han også fremhevet dette vers.

Det er stengt for kommentarer.