Amerikansk borgerrettsorganisasjon i strupen på rektor fordi han avsluttet sine beskjeder med “May God bless You”

En skolerektor som avsluttet sine beskjeder med ordene “May God Bless You All” rektor-jasonhar provosert den ytterliggående borgerrettighets-organisasjonen “The American Civil Liberties Union” kraftig. Ekstremistorganisasjonens avdeling i Louisiana har nå lansert et fullskala angrep mot Airline High School etter at skolens rektor skrev ordene “må Gud velsigne dere alle” i avslutningen av en beskjed lagt ut på skolens nettside. Meldingen som har falt den såkalte borgerrettighetsorganisasjonen tungt for brystet var dette: Fremtiden starter i dag, -må Gud velsigne dere alle,” og var skrevet at rektor Jason Rowland (foto) i september

Krigen mot kristne i USA blir stadig mer intens og ulike ateistorganisasjoner som opererer under dekke av å være borgerrettighetsaktivister viser stadig tydeligere sitt fiendtlige sinnelag mot alt som smaker av kristen tro. Gruppen som nå har rettet et aclu.wikiangrep mot skolen på grunn av dette uskyldige “må Gud velsigne dere alle” har også klaget på at skolens kristne idrettslag har plassert bokser rundt på skolen hvor studentene kan legge i lapper hvor de skriver ned sine bønnebegjær. Dette var alt den ekstreme organisasjonen ACLU trengte for å kunne anklage Bossier Parish skolen for å bedrive med illegale forsøk på å drive religiøs verving. “Det er ikke tvil om at skolens rektor har overtrådt sitt juridiske mandat ved å bringe Gud, bønn og kristendom inn i skolematerialet og på skoleområdet, skrev Esman som er daglig ansvarlig for den ekstreme borgerrettighetsorganisasjonen i  Louisiana. “Dette er ulovlig religiøs tvang og slikt er galt fra en ansatt ved en skole, og det er ekstra alvorlig at det kommer fra skolens rektor hvis oppdrag er å undervise og opprettholde og ikke bryte loven og de juridiske rettighetene alle har,” heter det i klagen fra “American Civil Liberties Union” (ACLU)

Kriminaliserer levende tro

Den kontroversielle borgerrettighetsorganisasjonen hevder videre at skolens rektor brøt loven med sine online budskap og de hevder også at studentene bryter loven ved å utplassere bønnebokser rundt på skolens område og brevet krever ACLU at skolen fjerner alle referanser til bønn på skolens nettsider og at det samme må gjelde for alle skoler i Bossier Parish skolekrets, krever Marjorie Esman som er administrerende leder for  ACLU i Louisiana. I tillegg krever organisasjonen at alle bønnebokser plassert rundt på skolen blir fjernet umiddelbart fra samtlige skoler i skolekretsen. På torsdag kveld kom skolens styre med en reaksjon hvor de i en uttalelse til ACLU skrev at de ikke har planer om om å oppgi sin religion og de uttalte også at intet ulovlig har skjedd ved skolen. -Vi er forpliktet til å ivareta statlige og føderale lover som relatert til studenters rettigheter uansett deres religiøse tro, het det i uttalelsen fra skolens styre. “Styret og administrasjonen er selvsagt for konstruktiv diskusjon om saken, men vil foreta beslutningen på basis av fakta. Beslutninger til det beste for våre studenter skal ikke tas som et resultat av trusler og skremsler,” het det i svaret fra skolens styre. Skolestyret vedtok også en uttalelse hvor det heter at USAs historie er bygd på “religionsfrihet” og ikke på “frihet fra religion”, -heter det i en uttalelse gjengitt i  Shreveport Times.

Fordømmer borgerrettighetsorganisasjonens forsøk på å mobbe skolens rektor og det kristne idrettslaget 

Kristne støttespillere av skolen var ikke nådige i sin karakteristikker av ACLU’s forsøk på å mobbe skolens rektor og fellesskapet av kristne idrettsutøver. “Dette er rep8en kampanje hvor frykt, trusler, skremsel og desinformasjon anvendes mot skolen,” sa representant Mike Johnson. “Dette er en standard metode for ACLU og det de håper er at deres ekstreme krav skal føre til at skolestyret bøyer seg for presset. Johnson som også er sjefrådgiver for advokatfirmaet “Freedom Guard” sa videre at ACLU har funnet et feil samfunn å angripe. “Dette er et veldig konservativt område og den ekstreme borgerrettighetsorganisasjonen har valgt å angripe feil offer, for dette er en sovende kjempe de pirker bort i. Tusener av lokale innbyggere har mobilisert til forsvar for skolekretsen og en rekke demonstrasjoner til støtte for skolen vil finne sted i løpet av helgen. “De har pirket bort i noe dypt i folkesjelen og mange har fått nok av den politisk korrekte trakasseringen av kristne. Folk fra ACLU har aldri ei gang vært på skolen og de er bare ute etter å trolle og lete etter noen de kan angripe,” -Dette er folk som søker internett for å finne noe de kan bli fornærmet av for så å gå på oppdrag og oppsøke og ødelegge for kristne.

Menigheter slår ring rundt rektoren

Blant de som støtter skolens rektor finner vi blant annet John Fream (Foto fra kirkens nettside) som er pastor john-freamfor Cypress baptistkirke hvor rektor Rowland underviser på søndagsskolen. “Selv vi som er kristne har rettigheter,” sa pastor Fream i en uttalelse til Todd Starnes som er en konservativ spaltist. Vi vil at våre barn kjenner sine rettigheter og vår barn kan be når de er på skolen og de kan legge bønnelapper i bokser, -og det er tid for samfunnet og Guds folk og stå i sammen og si klart i fra til ACLU at vi ikke hater dem, men vi kjemper for vår kristne tro. Det er på tide at noen står opp mot disse mobbere som nå forsøker å avkristne nasjonen, -og jeg kan ikke tenke meg en bedre sted hvor dette kan skje enn her i Bossier Parish.  “American Civil Liberties Union har en forkjærlighet for å angripe kristne som grenser til det bisarre. Kanskje denne organisasjonen bør vurdere å endre navn slik at navnet reflekterer deres forakt for kristne mennesker. – Hva med Anti-Christian Liberals Union?” spør den kjente spaltisten som mener at kristne nå må stå opp mot politisk korrekt og antikristelig mobbing.

.Utdrag av artikkel skrevet av Todd Starnes

 

21 tanker om “Amerikansk borgerrettsorganisasjon i strupen på rektor fordi han avsluttet sine beskjeder med “May God bless You”

 1. Så var Torodd F ute igjen med sin nedrakking av alle som sier sannheten. Kanskje Søkelys burde se litt nærmere på personen Torodd Fuglesteg og skrive litt om hans tvilsomme nettstalking av ulike individer. Hva slags gud Torodd ønsker skal velsigne mennesker som leser hans private signaturer og i Facebook kan vi bare undres over. Tar vi et grundigere søk er jeg sikker på at Torodd som 11 april 2015 sa dette: “The stalker… A mentally retarded man called Torstein Langeseter who thinks he is a prophet of god. You get loonies like that everywhere.” og “I have never been a christian…I am an atheist…. I believe that human beings are a part of the animal kingdom. Yes, we sit on the top of the food-chain and we think we are smarter than other animals, but the basic animal instincts are the same. From the minute we are born ’til we die. Religion is only a denial of these facts. That is one of the many reasons I fight all kinds of religion.

  Dette er Torodd Fuglesteg, mannen som stalker alle, Søkelys burde virkelig grave litt på Torodd Fuglesteg…og avsløre ham

 2. A mentally retarded man called Torstein Langeseter..
  ———————–
  Torodd har hatt mange slike sidan 2008.
  Det heile starta då eg skreiv om George Bush som Antikrist.
  Me får svaret om ikkje lenge.

  “Heile jorda undra seg og følgde dyret”.
  ————–
  Det er viktig å skilja mellom dyra-:

  “I have never been a christian…I am an atheist…. I believe that human beings are a part of the animal kingdom.

  • Denne Fuglesteg er direkte ondsinnet Torstein. Uansett om han er uenig med deg i dette med George Bush -så er det kvalmende slik han mobbet deg og andre under sine mange navn.
   Det er vel mest bare denne Braut figuren som er positiv til ham

 3. At Fuglesteg ikke er en troende trenger man ikke være rakettforsker for å forstå. Alt han skriver avslører en lett religiøs ateist?

  • Ikke tal nedlatende om broder Torodd. Han er den desidert kristneste som frekventerer dette rottereiret av et nettsted.
   Torodd er et lys i denne internetts bekmørke avkrok…

   Påfallende at alle som angriper denne Guds kriger, opptrer anomymt. Feiginger er dere!
   Muligens ikke skrevet av Ansgar Braut

  • Torodd Fuglesteg er en mann kontrollert av urene ånder. Det mørke som bor i deg og han finnes det knapt maken til. Det finnes religiøse demoner Ansgar. Slike demoner trives med å kverulere med dem som har Guds velsignelse over sine liv og virke. Ser ut som om du trenger en skikkelig fylde av Ånden Ansgar Braut. Jeg har også merket meg at du hater alt som er rent, hellig og overgitt.
   Jeg tror både du og denne Fuglesteg trenger en utfrielse
   Det er ofte sterke demoniske krefter til stede for mennesker som beveger seg i grenseland mellom Guds rike og mørkets rike, men det er mulig å bli fri fra disse åndsmaktene Ansgar
   https://www.youtube.com/watch?v=mHUQtKNc-gE

 4. Det virker kanskje ubetydelig, men det er et mønster i det hele. Stadig finner satan nye metoder og ofre for sin kampanje mot bibelske kristne. Ateister, dommere, homser, Obama og alle gudløse søker nå aktivt å bekjempe kristne på alle måter og med hjelp av mobbing, trusler, løgn og alt som er av den onde. Satan selv har sendt sine løgnens ånder ut for å forføre og bekjempe og vi må aldri undervurdere Satan. Alle disse som nå skriker i protest mot kristnes rettigheter og forsøker å presse kristendom og bønn ut av skoler og offentlige rom er djevelens barn og gjør derfor etter sin faders vilje. Det du ser Torodd er at Satan som er en tyv prøver å stjele godene fra barna og da bruker han slike demoniske organisasjoner som ACLU. Alle som ikke elsker Jesus er under forbannelse. 1 Kor 16,22 Om nogen ikke elsker Herren, han være forbannet! Maran ata.
  Slik står det skrevet og og disse antikristelige kreftene som vil jage Gud ut av absolutt alt er Djevelens barn og skal være forbannet, sier skriften. Dette betyr at ugudelige menn som Obama og hans likesinnede er i en ufrelst tilstand og dermed forbannet av Gud.

  Den troendes oppgave er å lære barna opp i gudsfrykt og kjennskap til Jesus, og vi vet at demone hater Jesu navn og Gud og tusener av mennesker er drevet av denne ånden som er en antikristelig ånd.
  Jeg ber og håper at Guds folk vil reise seg og riste av seg likegyldigheten og gjeninnta skoler i Jesu navn.
  Amen

 5. Løgnen kommer alltid fram i lyset til slutt.for det hjertet fylles med, siver ut. Da ser man hvilken mat mennesket har inntatt.av åndelig format eller kjødelig format.

 6. Det er en troens kamp disse utkjemper Torodd. I Guds rike. Å ønske Guds velsignelse over studenter og deres familie er ikke uviktig og heller ikke grunnlovsstridig. Kan du ikke se at Gud er i ferd med å sende sin dom over Amerika? Mangeårig tørke og brann en sted og 1000 års flom i en annen delstat. Har fulgt Søkelys en periode nå, og med unntak av deres angrep på enkelte gode forkynnere, er faktisk nettstedet på linje med det den profetiske ånd sier i vår tid. Ønsker deg Guds fred og velsignelse i Jesu navn Torodd. Du hadde tjent på en litt mer ydmyk holdning, for jeg skjønner at du ikke har lys over Guds hemmeligheter.

 7. Så du tror du er intelektuell Fuglesteg? Ha Ha Ha. Du må vende om å finne Jesus før det er for sent, og slette den falske Smyrnabloggen du driver. Egentlig skulle du og Ansgar Braut ha vært bak lås og slå, men siden politiet hater sannheten og de som står for Ordet, slipper slike som deg unna. Du er å blir en kverulant, og jeg tror ikke et sekund på at du er en Jesu disippel, for da hadde du ikke vågd å skrive i mot Herrens salvede på din falske Smyrnablogg.

 8. Hvis det er en ting djevelens folk ønsker, er det å stanse kristen bønn. Bønnens makt er stor, derfor raser mørkets barn mot Gud og kristnes bønn.
  Det er viktig å fokusere på martyrkirken og dem som står for sannheten og kjemper Guds kamp.

 9. Jeg vet svært mye om demonske krefter, og det er i sannhet mange i dette rottereiret som enten er besatt av demoner eller de er sterkt plaget av dem(uten å nevne navn).

  Hva vet du Geir, om hva jeg hater?? Hat er en sterk følelse, og ingen kan vel vite hva andre føler?
  Jeg hater ingen eller ingenting, men jeg misliker sterkt de religiøse kreftene som herjer i dette rottereiret. Hva som er rent kan i aller høyeste grad diskuteres!
  Muligens ikke skrevet av Ansgar Braut

  • Du har rett Braut i at Torstein L har et merkelig syn på GT, men han mobber ingen. Mobbingen er det du og Torodd som står for. Torodd har trakassert Langesæter i mange år.

  • De eneste rottene i dette er reiret er Ansgar Braut og Torodd Fuglesteg. Først mobbet de Jan Kåre Christensen. Deretter alle som forsvarte Jan Kåre. Tilslutt begynte mobbingen av bibeltro kristne og oss som følger Guds ord og har Jesu Kristi vitnesbyrd. Du skriver at du har mye med demoniske krefter å gjøre, det merkes 🙂 Det er derfor du raser mot alle de som forsvarer Guds ord mot dere som rakker ned på Bibelen

 10. Tobias; så langt jeg kan se er det Torstein L som forfølger, mobber og trakasserer Torodd, ikke motsatt?
  Torstein har i aller høyest e grad et svært pussig syn på bibelske spørsmål; han forholder seg kun til GT og profeterer i hytt og pine!
  Muligens ikke skrevet av Ansgar Braut

  • Du har rett Braut i at Torstein L har et merkelig syn på GT, men han mobber ingen. Mobbingen er det du og Torodd som står for. Torodd har trakassert Langesæter i mange år.

  • De venstreekstreme fortsetter kampen mot Guds talsmenn
   Det ser vi i rottereiret av ugudelige som angriper sannheten.
   Dette er illevarslende tegn. Venstreekstreme som Torodd og Ansgar kaller urent for rent og hellig for vanhellig.
   Vi vet hvilke onde krefter det kan utløse. Det er ille at enkelte under dekke av kristennavnet har slike holdninger ekstreme holdninger. Torodd og Ansgar har en lang vei å gå før de finner frelsen i Jesus Kristus. Mobbere må omvende seg!!!

  • Sannheten er at Torodd er anmeldt for å forfølge og mobbe Langesæter og burde vært stengt ute fra Søkelys.

  • Ingen mening i å ta gale torodd og gale ansgar alvorlig det er mange gale folk der ute på nettet. Folk er fortvilet over all netthetsen. Som jeg sier til folk ,dere kan jo ikke ta sonne idioter alvorlig. Dette er jo stort sett tullinger, som ikke gjør et arbeidslag. Og som ikke gjør annet enn, å være på nettet. Med sine psykotiske meninger av alle slag. Men vi lever jo i et demokrati, så alle har jo ytringsfrihet i dette landet. Så vi må jo leve med dette. Jeg for min del leser aldri hva disse tullingene skriver. Så det er meg likegyldig, hva disse stakkars folkene mener. Det eneste jeg gjør er, å be for disse stakkars fortapte menneskene. En gjeng tapere som trenger å bli frelst, så de kan bli vinnere istedet for å fortsette, å være tapere. Så la deg ikke provosere eller irritere deg ,over disse stakkars nettrollene. Velsignet være den som blir mobbet

Det er stengt for kommentarer.