Amerikanerne taper matkrigen mot Kina -folk vil sulte i Amerika

Mens en rekke land har tatt grep for å sikre egen matforsyning, har USA gjort svært lite for å sikre at det er nok mat til å fø egen befolkning. Kina har kjøpt opp store deler av andre lands matproduksjon og Amerika har ikke satt på bremsene. Amerika er nå i ferd med å selge korn de ennå ikke har produsert, og konsekvensene vil bli smertelig for amerikanerne. “Vi er i trøbbel nå,” sier Christian Westbrook i sin siste video hvor han retter sterk kritikk både mot president Trump og landbruksdepartementet som er ansvarlige. Amerikanske forbrukere har allerede begynt å merke på matmangel i den grad at tomme hyller i butikkene er blitt et dagligdags syn. Prisene på matvarer peker fortsatt oppover og Covid-19 lockdowns fortsetter å sende bedrifter i konkurs og tallet på arbeidsledige fortsetter å øke.

Demokratene og republikanerne her representert med to visepresidenter inngikk forlik om skammelige 600 dollar i krisehhjelp til en stadig mer fattig befolkning. President Trump mente selv at 2000 dollar var mer passende

I følge de siste økonomiske data er USAs økonomi fremdeles i fritt fall og hele 965 000 amerikanere måtte denne uke sette frem krav om førstegangsledighetstrygd. Ekspertene hadde forventet at tallet hadde vært 795 000, men i stedet ble nærmere en millioner amerikanere ledige denne uken. Også tallene på personer som har satt frem krav om  continuing jobless claims var dårligere enn forventet. USAs økonomi er i fritt fall og alt den eneste krisehjelp de folkevalgte er villige til å gi en kriserammet befolkning er skarve 600 dollar. President Trump som nå er spilt ut på sidelinjen av republikanerne har tatt til orde for at alle amerikanere skulle få 2000 dollar i krisehjelp. Selv dette ville neppe ha vært nok med tanke på den mangel og dyrtid som ligger foran amerikanerne. “USAs myndigheter har ikke tatt grep for å sikre matforsyningen til befolkningen, og dette kommer til å smerte for befolkningen, sier Christian Westbrook i Ice Age Farmer. “Gjør hva du kan nå for å sikre deg og din egen familie slik at det er nok mat når mangelen for alvor melder seg,” er budskapet man forsøker å hamre inn. Prisene på basisvarer til ernæring har pekt oppover i siste halvdel av 2020 og dette begynner nå å merkes hos konsumentene og prisene er ventet å stige sterkt i løpet av 2021. Konsekvensene av Coronapandemien, nedstengningen av økonomiene og bevist sabotasje mot ledd i matvareforsyningen vil komme gradvis, og spillet som nå pågår om makten i Amerika kan være en distraksjon for å lede oppmerksomheten bort fra den katastrofen som er under oppseiling.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Amerikanerne taper matkrigen mot Kina -folk vil sulte i Amerika

 1. Det er spennende tider vi lever i. President Donald Trump har levert og leverer…
  I de 4 årene, har han fått til mye, og en skulle tru at det er Guds vilje at han skulle få nye 4 år. Nå ser det ikke slik ut, og vi kan alltids undre hvorfor. Jeg var selv meget sikker på at Trump skulle bli gjenvalgt, og jeg brukte store ord…
  Jeg så nettopp noen minutter på duellen han hadde mot Biden. I den første utspørringen kom ikke presidenten noe heldig ut. For det første så han sliten og utilpass ut, helt ulikt både før og etter. Han snakket stadig i munnen på Biden, og lot han ikke snakke ut. Jeg tror at han tapte mange stemmer på den utspørringen.
  Jeg er av dem som tror at president Donald Trump allikevel fikk flest lovelige stemmer. Nå leser jeg i Document, at myndighetene har arrestert en dame, som mot betaling har gitt Biden 3000 falske stemmer. Dette kan vise seg å være toppen av et isfjell. Det skal bli spennende framover å se om flere blir avslørt.
  Det jeg nå kan håpe på, er at Trump stiller opp i 2024 som president-kandidat… og vinner!
  Jeg fatter enda ikke hvor dårlig han var under den første utspørringen, og kan nok tro, at det er Gud som ville det slik. Grunnen kan være, at han kommer tilbake i 2024.
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Kanskje det er Guds vilje at det blir Joe Biden og demokratene som skal holdes til ansvar for matmangel og fattigdom.
   Dette som Ice Age Farmer snakker om blir aldri omtalt i media, men de som er rimelig oppadgående mentalt burde kunne legge sammen dottene å forstå at Korona, nedstengninger, den økonomiske depresjonen = virkelig helsvarte tider.
   Også her i Norge går tingene ikke så bra. Stadig flere mister jobbene sine, flere og flere selskap går konkurs. Til sommeren kommer mange til å gå på en smell. De er vant med at arbeidsinntekt gir en god slump feriepenger, mens dem som får dagpenger av NAV får ikke feirepenger.
   Mange skjønner neppe konsekvensene før de i juni finner ut at det blir knapt med feriepenger til sommeren, kanskje mindre tilbake på skatten enn de er vant med.
   Inkassobransjen advarer om en kommende eksplosjon i tallet på inkassoer. 2021 tegner ikke bra. Tror vi er inne i et plagsomt vanskelig år for mange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *