Alvorlige toner fra Russland «Apokalypsens ryttere er allerede på vei -vårt eneste håp er i Gud

«Vi kan anta at apokalypsens ryttere allerede er på vei, vårt håp er bare i Gud,» er et utsagn som har skapt bestyrtelse hos mange. Utsagnet kommer ikke fra en eller annen dommedags-profet eller kristen forkynner, men fra  Dmitrij Medvedev som er tidligere russisk president og statsminister. Medvedev besitter idag posisjonen som visepresident for det russiske sikkerhetsrådet -og han er svært tett inn på Vladimir Putin. Medvedevs utsagn blir av noen tolket som et tegn eller varsel om at Russland kan komme til å anvende atomvåpen mot beslutningstakere utenfor Ukraina.

Sjokkerende uttalelse fra det russiske sikkerhetsrådets visepresident og tidligere statsminister Dmitrij Medvedev, som sa i et intervju med arabiske medier at «Apokalypsens ryttere allerede er på vei, vårt eneste håp er i vår allmektige Herre og Gud.» Uttalelsen har skapt et globalt sjokk og går verden rundt når den kommer fra Putins høyre hånd. Stadig flere har forstått at dette er langt mer enn en krig mellom Ukraina og Russland -og både Biden og talsmenn for det hvite hus har vært tydelige på at dette er en krig for å svekke Russland. USA har allerede vært tydelige på at de etter den russiske invasjonen i Ukraina har bidradd aktivt i en Cyberkrig mot Russland og USA og NATO har sendt store mengder våpen til Ukraina. «Apokalypsens ryttere?» Er det Dmitri Medvedev som formidler det som kristne predikanter og forkynnere burde servere fra talerstol?

Hele WarNews 247s oppslag kan leses fra linken under

Προάγγελος χρήσης πυρηνικών από Ρωσία: “Οι Kαβαλάρηδες της Αποκάλυψης βρίσκονται ήδη στον δρόμο τους – H ελπίδα μας είναι μόνο στον Θεό”! (βίντεο)

Facebook Comments

35 tanker om “Alvorlige toner fra Russland «Apokalypsens ryttere er allerede på vei -vårt eneste håp er i Gud

  • Ja det var endelig en her inne som gleder seg til at Kristus sæler på og gjør slutt på pine, lidelser og død en gang for alle. HALLELUJAH – eller som det betyr – PRIS JAHVEH – eller JEHOVAH!

   10
   9
 1. Rett før Ukraina-krigen startet : Forlot store russiske ubåter sin havn i Vladivostok-området – altså på Stillehavs-siden. Dette er atomdrevne ubåter med en besetning på 200 mann og hver av dem har mer sprengkraft enn det som ble satt av under 2. verdenskrig. Det er trolig at disse ubåtene nå er nær USAs kyster. De kan avfyre sine missil i neddykket tilstand.
  Om det nå blir brukt A-våpen : Så tror jeg det vil starte med små taktiske slike – eller den nye Poseidon-torpedoen som er konstruert for å lage enorm tsunami. Blir det global atomkrig ; så finner vi trøst hos profeten Daniel. De 1290 dagene er nok nå i gang . Om vi bier til 1335 dager ; så er vi salige. Jeg tolker dette dit hen at vi får 45 dager med global A-krig – så skjer opprykkelsen av de utvalgte.

  2
  9
  • «Gud skal ødelegge DE som ødelegger jorden». Men Han vil ALDRI tillate at planeten totalødelegges selv om militæropplærte djevelunger gjerne ville.

   10
   9
  • En annen teori er at Russland prøver med et plutselig atom-angrep på USA. Om de greier å slå ut New York og Washington før USA er i stand til å svare på dette angrepet : Så kan det hende at de andre NATO-landene ikke våger å ta opp kampen mot russerne.
   Tenker vi på Lebesbymannens syn i 1907 : Så fikk han se franske fly i luftkamp med russiske fly over Sør-Norge og Sør-Sverige. Dette kan bygge opp om ovenstående teori – at USA er slått ut.
   Men det er GOG ( Putin tror jeg ) som til sist går til angrep på Israel og vi får slaget på Harmageddon-sletten der flere land deltar. Således må Russlands militære slagkraft være intakt helt til siste slutt – når Yeshua igjen setter sine føtter på Oljeberget.

   2
   11
 2. Hadde Søkelys og følgjarane, vore ekte kristne og gode nordmenn;; så ville dei stått opp mot Russland sin angrepskrig i Ukraina og Medvedev sine truslar. Søkelys og ein del av følgjarane er nok frafalne.

  4
  10
  • Arne H . : President Putin er eit reiskap for GUD som han nyttar til å gjera slutt på denne jorda. Eg trur at Putin er GOG som til slutt går til åtak på Israel saman med fleire andre land.

   4
   12
  • Arne H: » ekte kristne og gode nordmenn;»

   Sanne kristne er verken «gode nordmenn» eller nasjonalister. Ekte kristne «er verken jøde eller greker…men er alle ett i Kristus Jesus». Fordi «vennskap med verden er fiendskap med Gud».

   14
   6
  • Det har du helt rett i EH. USA (Anglo-Amerika) er den 7. og siste bibelske verdensmakt i Daniels profeti – «Sydens konge». Putin representerer «Nordens konge».

   11
   3
 3. Kva ville Søkelys og enkelte følgjarar gjort om:: Russland starta gerilja-krig og trøbbel i Finnmark i 2014. Russland utstyrte samane med våpen. Russland gjekk til fullskala krig mot Norge, med angep mot Oslo, Bergen, Trondheim med soldater. Hundretusenvis av norske barn og kvinner på flukt. Drap på sivile og voldtekt av våre kvinner. Kryssar-rakettar mot jernbane og bruer. Søkelys og deira frafalne ville nok ha heia på Russland.

  6
  2
  • Arne H :
   Det er stor fare for at Russland går til åtak på Noreg. Om Lebesbymannen får rett ; så vert dei stogga ved Lyngenfjorden. Det er sommar når dette hender – trudde Anton Johansen. Eg held ikkje med nokon – men vonar at Yeshua snart kjem att til Oljeberget i Jerusalem.

   4
   7
  • Ikke hør på ubibelske spåmannstrusler. Den som vil vite hva som skal skje trenger bare Bibelen og nyhetene. Alt annet er satanisme.

   10
   10
  • Jesus kommer ikke til Oljeberget før 7 år +

   S Y N L I G, på samme måte disiplene så Han dro, kommer Han sammen med oss til oljeberget etter 7-års trengsel.

   Først må 7-års trengsel starte. Du har mat og klær og hus Ture. Ingen tegn til trengsel ennå. Den starter når vi frelste blir bortrykket. Det kan skje når som helst. Det er ikke lebesbymannen eller valdresdama som bestemmer det. De er bare et mennesker, det er Bibelen som er sann.

   Da blir det en trengsel så stor som det ALDRI før har vært eller skal bli. Skulle DET liksom være nå? Vrøvl. De som er latt tilbake da har ikke mat, hus, varme, trygghet som deg nå.

   Dette trengseltullet tar dere ikke fra Guds Ord.

   Vi er bare i veene. De blir hyppigere og sterkere for hver gang. Det har ALDRI vært SLIK på jord som nå. Neste veer blir verre. Bortrykkelsen (Jeg TAR dere til meg) kan skje hvert sekund nå.

   Trengsel er her ikke. Men jeg har stadig trengsler. Desverre mye rundt meg. Men Gud bærer. Vi har mat og hjem.

   Hvis ikke kristne sluttet snart med dette skremseltullet og begynner å gjøre som Bibelen sier så vet jeg snart ikke hva jeg skal gjøre for å få dere til å holde kjeft. Lars enarson er opptatt av penger som Hanvold. Lars er kjempe-alvorlig og står der og skremmer. Jeg blir jo ikke redd da, alvorlig talt! Jeg kjenner jo min bibel! Hvor i huleste er gleden hans?? Smilene? Hvorfor stråler han ikke?? Vi har BARE godt i vente! Og slettes ikke dette faenskapet han og ture og andre prater om, i vente. Gud reddet Noah og vil redde oss. Jakobs trengsel er ikke for oss.
   Lytt til Charles Hansen på YouTube
   Og Ivar Helmersen.

   17
   9
  • 04/06/2022, kl. 07:43 sa
   Hannah

   Du har helt rett. Frelste mennesker blir tatt bort. Da blir også Guds ånd også tatt bort. I kaoset som oppstår når millioner og milliarder forsvinner, også alle barna, stiger djevelens sønn Antikrist frem. Det blir syv år med trengsel. Massedød og henrettelser. Dyrets merke. Antikrist og dyret får overnaturlig kraft her fysisk på jorden. Det går ikke an å motstå, med mindre du må bøte med livet.
   Etter syv år kommer Jesus ned og knuser Antikrist og kaster han i ildsjøen. Så blir det fred på jord i 1000 år der Jesus skal regjere.

   10
   6
  • Endelig en som er våken her
   Pris Herren!

   Men DHÅ blir på jorden i trengselstiden.

   «Og dette evangeliet om riket skal bli forkynt over hele jorden til et vitnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme.” (Matteus 24:14)

   Enden er ikke komt når vi drar.

   Altså ; og SÅ skal enden komme. NÅR det er forkynt. Det blir mange frelst i trengselen. Men må dø for jesu’ navn skyld.

   DHÅ må være her. De to vitnene og de 144.000 og frelste folk uten DHÅ?
   Nei.

   Når de ligger under galgen så er de fylt av DHÅ.

   Frelste kan ikke være uten DHÅ.

   Leste også nylig flere bibelvers jeg skulle lagt ved. Er litt travel og husker i farten ikke. Søk. Studer. Du finner👍
   Bibel. Og riktig undervisning på YouTube .

   14
   5
 4. Godt koko-kristne på Søkelys er en utdøende mikroklikk. Så mye vås og overtro skal en lete lenge etter i Norge.

  2
  9
  • Til gjengjeld behøver man ikke lete lenge etter ateister. Etter Harmageddon derimot…

   11
   10
  • Jadda JV…
   Omtrent som Jesus skulle sagt det eller?

   Fy flate du kan bable om dette jehova vitners -skrullete vrange læren her inne….Håper virkelig ikke du lurer noen her inne med løgnene. Det tviler jeg på. Men du kan jo ødelegge for en del mennesker og Gud, så selvfølgelig skulle jeg ønske du forsvant. Har aldri sagt noe sånn før. Men jeg synes din tid er over her nå.

   Du arbeider MOT en kjærlig og rettferdig Gud . Har INGEN verdi det du holder på med. Bruk resten av livet ditt til å lese alt om Jesus i Bibelen.

   Han døde for Aril. Og deg JV.
   Du trenger å ta imot Jesus som din Frelser. Du hever deg over folk. Det gjør ikke Jesus. Og rop på Jesus. Kun Han kan redde deg.

   Du tror intellektet ditt og det at du «er GOD nok» redder deg. Man blir aldri god nok. Du blir ikke med. Ikke før du:

   Romerne 10: 9-10
   Romerne 10: 13

   19
   9
 5. Medvedev har rett, ryttere er på vei til Moskva for å ta knekken på regimet, det eneste Putin og co må gjøre er å omvende seg til Gud. Da kan det bli fred, når russland innser at de har gjort noe fryktelig galt.

  4
  4
 6. Aril, du har lest om Russland, Iran, Tyrkia m.fl. og Israel i Bibelen ?

  Og du har lest hvordan det skal bli i de siste dager?

  Lest Jesaia 53?

  Alt stemmer jo(?) Du må gjerne GJØRE deg dum, for du ER ikke dum. Du er jo her inne av en hensikt. Du merker Gud bryr seg om deg? Dette kan være din siste sjanse. Men du har fri vilje til å fortsatt gjøre deg dum.

  For du vet Jesus lever. Etter å ha dødd for deg på korset. SÅ høyt elsket Gud Aril.

  Du har lest 1.tess.4:16-18?

  «For når befalingen lyder, når erkeengelen roper og Guds basun høres, da skal Herren selv stige ned fra himmelen, og de døde i Kristus skal stå opp først. 17 Deretter skal vi som er igjen og ennå lever, bli rykket bort sammen med dem i skyene for å møte Herren i luften. Og så skal vi være sammen med Herren for alltid. 18 Trøst og sett mot i hverandre med disse ordene!» (skrem med løgn om trengsel og sett mismot i folk?, Vi skal Ikke bli rykket bort?)

  Bibelen er sann. Og du er redd. Rop på Jesus. Du trenger Frelseren Jesus.

  Sees?

  10
  5
  • Hvordan går d Aril?
   Kokokristne Hannah tenker på deg.
   Du får ikke fred på kveldene fremover nå. Det vil du merke.
   Håper vi ses👍

   9
   7
 7. Det må stå skikkelig dårlig til i kristenheten når de mangler åpenbaring over tiden. Tenk Medeved har mer lys over tiden enn Ivar Helmersen.
  Den første rytteren slapp løs da Antikrist satte i gang dyrets merke i warpspeed.
  Midt under den hvite hestens herjinger ble Antikrist påført et dødelig sår, da Biden, en senil marionett for Obama ble jukset inn som president.
  Deretter åpnet Lammet segl nr 2 og 3 og de to rytterne er her.
  I 2024 vil Antikrists dødelige sår bli lægt og all verden skal undre seg å følge etter Dyret som er Trump. Trump vil returnere til makten under den tredje verdenskrig og innføre påbud om vaksine eller dyrets merke.
  Det er Antikrist som tar æren for at dyrets merke er gitt oss.
  Det vil bli krig og apokalyptiske dommer frem til enden.
  Gog krigen kommer.
  Så, etter disse tiders trengsel vil bruden bli bortrykken og verden vil gå inn under vreden. Ild, svovel, død, og de utenkeligste pinelser for menneskeheten.

  1
  6
  • Vranglære.
   Stemmer ikke med Bibelen

   Hvor var trøsten din?

   1.gang kom Gud med vann
   2.gang kommer han med ild.
   De frelste er ikke hverken i vannet eller ilden😊

   1.tess sier at de frelste er ikke i mørket så denne dagen skal komme over oss som en tyv og at Gud bestemte oss IKKE til vrede.

   Vi drar i Joh Åp 4
   Du finner IKKE menigheten nevn etter det (før til slutt)

   Ingen HESTER ennå.
   Rytterne kommer ikke før kap 6.
   dere er helt oppslukt i disse hestene.
   Fornekt Gud, kun DA vil du oppleve rytterne. Håper du ELSKER Gud og unngår dem.

   Hva skal Gud lære oss med avkappede hoder og atombrent hud.
   Såå vakre vi vil bli….Og såå syndefrie (!!??) vi vil bli, etter slik juling. Seriøs?
   Kutt ut. Hva med alle barna?

   Du må tro Gud er dum.
   Flere andre her skal absolutt lide. Påstår det står i Guds ord? Må lese HELE Bibelen da. Gå ut på byen idag og vitne om Jesus og si hva som står i Bibelen. Du blir ikke populær. Blir kanskje slått ned. Gå ut å lid litt da😊 Øve øve øve. Til ilden. Til den store TRENGSELEN. hva venter dere på??

   Regnbuen er bevis på at Gud ALDRI….(?) Hva da?

   MEN , dere mener at Gud skal pine oss på annen måte. Med ild og dom. Skjerp dere! Og LES og studer.

   Vi blir bortrykket sammen med alle babyene og barna som ikke er gamle nok til å velge. Guds rike HØRER allerede dem til.

   Gog krigen kommer skriver du.
   Selvfølgelig. Bibelen HAR jo forklart det.

   Om 2024 uttaler du deg.
   Du er ingen profet.

   Putin er ikke Gog.
   Biden og Obama kan du glemme.
   De er en del av ondskapen på jord, men Bibelen Handler ikke om dem.

   15
   8
  • Hold Rene Moses- tull langt unna meg.

   Søkelys får gjøre hva han vil. Jeg er helt imot at kristne skal spre noe slikt som Gud ikke enig i.

   Hva i huleste er det egentlig som skjer…

   Hvis det absolutt MÅ være slikt med, ta heller et vitnesbyrd om hva Jesus har gjort i livet til en gammel rocker eller skuespiller fra USA el.l.

   2
   2
 8. Fast i troen: Å sette sin lid til R Moses som har bommet med sin vranglære år etter år? Nei takk…Dagen er bestemt før verdens grunnvold ble lagt og opprykket skjer den dagen Gud har bestemt.

  1
  1
  • Pene Moses må bøye kne snart
   Ingen gidder se.
   Hun går imot Guds Ord.
   Se på bibelsk :

   https://youtu.be/gxbtCQT58xM

   Jeg vet dere er åtte stk her inne som blir takknemlige. Dere andre får se på Lars Enarson el. Remy Andre el Pene Moses og være triste.

   7
   4
 9. Markus 13:32-37
  Men denne dagen eller timen kjenner ingen, ikke engang englene i himmelen, ikke engang Sønnen, men bare Faderen. Vær på vakt, våk! For dere vet ikke når tiden er der. Det er liksom med en mann som dro utenlands. Han forlot sitt hus og overlot styret til tjenerne sine og satte enhver til hans gjerning, og dørvåkteren befalte han å våke. Våk derfor! For dere vet ikke når husets herre kommer, om det blir sent på kveld eller ved midnatt eller ved hanegal eller tidlig om morgenen – for at han ikke skal finne dere sovende når han plutselig kommer! Det jeg sier til dere , sier jeg til alle: Våk!

  3
  1
  • Helt korrekt. Alle «sannsigere» og spåkoner her på Søkelys er oppmerksomhetssøkende stakkarer som normale mennesker skjønner at trenger helsefaglig assistanse.

   4
   4
  • «Om det dryger, komme skal det», sier Bibelen. Trolig dryger det fordi alle Rikets 144 000 rpresentanter må være – ikke bare kalte – men også endelig beseglet. Dette ligger rett foran oss, men dagen og timen er altså ikke endelig fastsatt før siste mann/kvinne er på plass.

   2
   6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *