Alternativ Media TVs Christopher Greene: Donald Trump er ikke på ferie men i bunker, tredje verdenskrig er på gang

AMtvs Christopher Greene har sine egne tanker på hvorfor makteliten pusher frem en krig med Nord Korea

Christopher Greene i Alternativ Media TV tror nå at verden står foran tredje verdenskrig. Christopher Greene er i likhet med mange andre innenfor alternativ media også blant dem som gjør forberedelser eller er det som ofte kalles “prepper” fordi man rent praktisk også gjør fysiske og mentale forberedelser for trengselen eller den tredje verdenskrig som man frykter er i ferd med å bryte ut. Greene som selv tilbringer akkurat disse dager i ødemarken har gjennom sin You Tube kanal over 400 000 følgere som jevnlig mottatt nyhetsoppdateringer sett ut fra øynene til en alternativ tenker -som befinner seg i opposisjon til “The deep state” og de “politisk korrekte.” I sine to siste oppdateringer hevder Christopher Greene at vi nå står foran den tredje verdenskrig og at president Trump egentlig ikke er på ferie, men at han befinner seg i et krigsrom i en bunker på hemmelig sted

Denne saken krever litt mer enn kort overfladisk lesning: Christopher Greene i Alternativ Media TV er blant dem som har mange tanker og forestillinger om tingene som tør være nye for de aller fleste av oss. I følge AM TVs  Christopher Greene er nettopp den nært forestående krigen også årsaken til at You Tube og Google har begynt å sensure ukorrekte politiske meninger enten ved å “avmonetarisere” videoer av alternativ tenkere som man mener ikke er politisk riktige. I følge Greene er  “The deep state” i ferd med å føre oss inn i en krig og motivet bak det hele er for å få på plass “the new world order”. Se på kroppsspråket til Donald Trump, han er ikke på ferie for å spille golf, han er i en XXXX bunker,” sier Greene i videoen under. Det er en forholdsvis depressiv og frustrert prepper som nå forbereder seg på det final count down til den tredje verdenskrig og begynnelsen på den nye verdensorden som makteliten gjennom krig og død vil innføre. Se de to videoene og si gjerne din mening: Er dette fri fantasi fra sjeler som har spekulert på for mye eller?

https://www.youtube.com/watch?v=f32tgEpKPMs

Hva Christopher Greene i AMTV leser ut av den pågående konflikten med Nord Korea: “The Deep State vil ha krig og dumper den i fanget på Donald Trump” -som de egentlig ikke ønsket inn i Det Hvite Hus. Massemedia er nå i gang med å hjernevaske massene for krig: Konspirasjonsteoriene Christopher Greene her deler er han slett ikke alene om.

https://www.youtube.com/watch?v=ElLWCKHTJJE&t=304s

 

14 tanker om “Alternativ Media TVs Christopher Greene: Donald Trump er ikke på ferie men i bunker, tredje verdenskrig er på gang

  • Han har vist alt gjort det.
   Fikk epost fra Donald Trump i kveld.
   Sikkert i likhet med andre som har sendt ham ” Gratulerer. lykke til, gjør en god jobb!” melding til ham via twitter…
   Jeg ser Kiwi har billig Pepsi Max for tiden og pizza var på tilbud hos Rema1000.
   Det fornuftige nå er å hamstre, bli preppere og søke inn i de dypeste skoger eller fjell i Setersdalen og bli der ut 2017.

  • Har hamstret Grandiosa på tilbud hos Kiwi! Vi ligger godt an på “Øya” med dusinvis av solide tyskerbunkere! ?

  • Om 3 verdenskrig bryter vil de som er skjul bli levende begravet og dø i løpet av noen mnd

  • Jo, han fant veien ut av bunkeren og er tilbake.Vaset til Ch. Green sine surrete meninger traff ikke nå heller

 1. Tredje verdens krig kommer ikke enno, Det er enno noen skriftsteder som må oppfylles.

 2. Jepp, dette er helt riktig som predikanten sier.

  Etter et fint utslag på det tiende hullet på old course, bedminster gc (par 4, 404 yards fra president tees) som traff fairwayen litt til venstre, sleivet Donald Trump med et 7 jern og sendte ballen rett i bunkeren til høyre for greenen.
  Og han har enda ikke kommet ut av bunkeren.
  Se her http://www.trumpnationalbedminster.com/golf/course

 3. Så flott at Søkelys også kan videreformidle hva seriøse medier forteller, slik at vi får vite den virkelige sannheten.

  • Hei igjen, er det noe i teksten her som indikerer at Søkelys stiller seg bak eller har tillit til Greenes budskap? Vi skriver: “Alternativ Media TV er blant dem som har mange tanker og forestillinger om tingene som tør være nye for de aller fleste av oss.”
   Dette betyr ikke at Søkelys er enig i eller går god for den heller depressive holdning denne prepperen syntes å ha. Dog tror jeg at det av og til kan være sunt for oss alle å få et innblikk i hvordan enkelte alternative formidlere tenker og tror om det som skjer.

 4. Profetien til den gamle kvinnen fra Valdres, nedskrevet av Emmanuel Minos, har så langt vært til å stole på. Hennes profeti fremover sier at den 3. verdenskrig vil bryte løs, men at den starter fra uventet hold. Ikke spesielt uventet dersom USA og Nord-Korea braker sammen nå. Det ligger nok lenger fram.

  • Vær på vakt mot enhver profeti som knytter en hendelse i tid opp mot Jesu gjenkomst. Det betyr ikke at HELE profetien er feil, men husk at vi alle i likhet med Paulus profeterer stykkevis. Derfor skal også profetier prøves.

  • Det er veldig interessant aa lese om denne profetien. Emanuel Minos var en person som alltid fokuserte paa at profetier skulle proves mot Skriftens Ord. Mye av denne profetien kan vi se oppfylles i vaar tid, f. eks dette med samliv og moralutgliding. Vi maa vare oppmerksom paa at da denne profetien kom, var ikke dagens tekniske og elektroniske innretninger kjent. Naar det gjelder verdensbegivenheter, er det skrevet i Amos 3,7.For ovrig kan vi lese 2.Kroen.15,6 og Mat 24.

  • Hørt sånt tøv.
   Tenker Jesus har full kontroll på det. Det står et sted ved meg styrer kongene på jorden. De fleste profeterer utfra det de ser i media. Så er det Putin, så er det Russland osv. Vi får konsentrere oss om Jesus og alt det gode han gjør og vil gjøre blant oss framover. Ikke høre på alle disse tulleprofetiene på nettet. Det skjer ikke før det skal skje likevel. Mange liker oppmerksomheten det skaper med disse kvasiprofetiene sine.

Det er stengt for kommentarer.