Aftenpostens lesere tålte ikke en kommentator som skrev “all lives matter” i møte med den kollektive galskap som har rammet Norge

«Alle liv betyr noe», skrev Aftenposten-kommentatoren. Det skulle han ikke gjort er overskriften på et oppslag i Resett.  Det var i Aftenposten onsdag Joachim Lund skrev en kronikk, der han kritiserte de som troppet opp foran Stortinget fredag og demonstrerte mot rasisme i USA. «Det var riktig å protestere mot rasisme. Men det var galt å sette liv i fare», skrev Lund i en relativt balansert kommentar. Saken hadde tittelen «alle liv betyr noe». -men det ble for sterkt for politisk korrekt nordmenn rammet av den kollektive galskapen som fører til at hvite fornedrer seg selv, kneler for de svarte eller bøyer seg ned for å vaske føttene på noen fargede, nærmest i avsky for at de selv er hvite.

Det ble imidlertid for sterk kost for ærværdige Aftenposten, som senere endret tittelen “All Lives Matter” med følgende forklaring: «Den opprinnelige tittelen var «Alle liv betyr noe». Den ble endret da artikkelforfatteren ble gjort kjent med at «All lives matter» er et begrep som er brukt av en motbevegelse til Black Lives Matter-bevegelsen.» Da hadde avisen fått flengende kritikk på Twitter og andre sosiale medier:” En kritikk som førte til at ytringsfriheten tapte mens fascistene på venstresiden kunne notere seg for nok en seier i kampen mot mot det totaliære samfunn. Les saken fra Resett her

12 tanker om “Aftenpostens lesere tålte ikke en kommentator som skrev “all lives matter” i møte med den kollektive galskap som har rammet Norge

 1. Disse Aftenpostens lesere synes jeg synd på.
  Jeg håper noe skjer som gjør at de kanskje vil se sannheten.

  Søkelys skriver: “…politisk korrekt nordmenn rammet av den kollektive galskapen som fører til at hvite fornedrer seg selv, kneler for de svarte eller bøyer seg ned for å vaske føttene på noen fargede, nærmest i avsky for at de selv er hvite”. Og Hannah skriver: galskapen må ta slutt, hva går det av folk? De er forblindet. Men det skal jo egentlig bare bli verre. Takk til Søkelys som taler sannheten.

  Har man ikke Jesus, så har man ingenting.

 2. Ordet “neger” er bare et ord som rasister bruker. Ergo er redaktøren en rasist og Søkelys et rasist forum.
  Det er heller ingen som bøyer seg for de svarte og vasker deres føtter. Det er ikke det som skjer. Det som skjer er at vi vil ha likhet for alle raser som bibelen selv sier at det er. Noe som da rasist-redaktøren i Søkelys er i mot.

  1
  5
  • Selvfølgelig skal det være likhet for alle raser. Jeg ser Søkelys har brukt ordet, men jeg selv også da jeg gjentok det. Det skulle jeg ikke gjort. Unnskyld til alle som leste/leser det. Hvis kommentaren min fremdeles må stå der, så ok, men jeg vil ikke såre flere, så fjern den om det går.

   Om noen hvite går så langt som å fornedre seg selv vet jeg ikke, men galskapen lever i hvert fall ute i gatene, det er visst ikke så nøye med alle de eldre og utsatte som har dødd av Corona lenger… De bryr seg kanskje ikke om det kommer en ny bølge heller, for “det rammer ikke meg selv”.

  • Søkelys har et godt forhold til kristne av alle hudfarger. Ordet neger er et gammel ord som har blitt brukt i hundrevis av år og har intet med rasisme å gjøre. Likevel endrer jeg neger til fargede…Videoene jeg har sett av knele-seansene viser at hvite kneler ikke bare for afroamerikanere men også for folk fra Sør-Amerika.

  • Som vanlig er Knut forblindet av hat. Det er tydelig at Søkelys tråkker på noen politisk korrekte og religiøse liktær inn i mellom.
   Faktum er at flertallet av kristne verken kan eller vil delta eller støtte opp om opprør, vold, plyndringer og lovløshet.
   Søkelys har gjentatte ganger skrevet at alle liv betyr noe, inklusiv svarte, men det er Knut og hans likesinnede som degraderer menneskeverdet med å gi svarte forrang.
   Alle liv er i følge Guds ord like mye verd.
   Søkelys er som meg kritisk til at afroamerikanske liv ser ut til å ha langt høyere verdi hos sosialistene og de venstrevridde enn det sorte liv har i Afrika. Siden alle liv betyr noe og Søkelys har forlengst bevist det med å fokusere på de tusener av afrikanere som blir drept i Afrika fordi de er kristne og mørkhudede.
   Knuts utsagn faller på sin egen urimelighet og forteller om et menneske som utelukkende lever og ånder for å fremsette løgner om kristne. Hatet mot Jesus er tydelig i hvert ord Knut lirer av seg her inne.

  • Det å være politisk korrekt, betyr absolutt ingen ting, det som betyr alt er å være Bibelsk korrekt.

   Det å være Bibelsk korrekt fører til liv, fred og overflod.
   Politisk korrekthet fører til hjernedød, altså uten evne til å tenke selvstendig, tomhet, og sterke følelser på å bli såkalt krenket.

   Mormor og de åtte ungene hadde en hund som de kalte «Ovnsrøret» jeg har omdøpt det litt, og kaller det «sotrøret»

   Når det nå ikke er politisk korrekt å si neger, svarting, hottentott og eller lignende. Så er det ganske idiotisk, fordi her til lands så her vi brukt disse ordene svært lenge, og det er ingen som er født i Norge som mener noe negativt med det. Det er de som er uten evne til å tenke selv som blir krenke av det.

   Det er ennå ikke forbudt å kalle negrer, og andre for sotrør, så jeg bruker det konsekvent.

   Så er det de hjernedøde som på død og liv bli fornærmet, og krenket. Så la dem bli det da, det gjør jo ingen ting om de politiske korrekte blir fornærmet.

   Nå har det en del mennesker som vil yppe til strid med meg, og drar rasismekortet til meg og sier «Du er en rasist» da er svaret ganske enkelt.

   Ja, sier jeg, det er jeg.

   Da skjer det noe merkelig, all argumentasjon og anklager dør ut. Fordi det er ikke noe mer å si da, når jeg ikke forsvarer meg.

   Mvh RJ

  • Bibelselskapets oversettelse fra 1978/85 inneholder ordet neger. Det viser at ordet den gang ikke var politisert eller negativt ladet, i det minste i Norge. Jeremia 13:23 : “Kan en neger skifte hud eller en leopard sine flekker?” Ja, like vanskelig som det ville det være for innbyggerne i Jerusalem å endre på sine onde veier. Bibelselskapets oversettelse fra 2011 over samme skriftsted lyder : “Kan en fra Kusj skifte sin hud eller en leopard sine flekker?” Kusj er det samme som Etiopia.

 3. Det faktum at hvite bøyer seg for svarte er et eksempel på hvor hjernevaskede enkelte er blitt.

 4. Knut les artikkelen og se videoen i resett.no om vask av føtter. Mener du virkelig dette du skriver?

  Du skriver:”Det er heller ingen som bøyer seg for de svarte og vasker deres føtter.”

  Ingen?

 5. Ufyselig, men kan vi egentlig vente noe annet når våre politiker ytrer ønsker og deltar i demonstrasjoner til fordel for fargede mennesker. Politiet ligger på kne, hele fotballag ligger på kne for fargede mennesker, dette er så sykt det går nesten ikke an å beskrive. Jeg undrer på hvor mye opptøyer og presseoppslag det hadde blitt i NRK,TV2 og alle de andre MSM om en sånn aksjon hadde vert gjennomført til fordel for hvite mennesker.

 6. Venstresiden er den indre fienden i våre land, men også i den kristne kirke. Venstre grumset jobber iherdig for destabilisering i de fungerende demokratier i verden.
  Deres leder og gud er Satan og hans tilhengere stikker stadig frem sine ansikt i kommentarfeltet her.

Det er stengt for kommentarer.