Abortlege takket Gud for at Han hjalp henne til å utføre fosterdrap

the-kid-killersEn abortlege tilknyttet den amerikanske fosterdrapsbedriften “Planned Parenthood” ble filmet mens hun takket Gud for at Han hjalp henne med å utføre fosterdrap.  Abortlegen eller drapsmannen som er den rette betegnelsen for dem som utfører abort kom med sitt utsagn under en ja til livet demonstrasjon i Chicago hvor abortmotstandere var samlet for å protestere mot et arrangement i regi av Planned Parenthood. Blant de som deltok under arrangementet til Planned Parenthood var Deborah VanDerhei og Deborah Nucatola som begge ble avslørt da aktivister fra Center for Medical Progress i all hemmelighet filmet en diskusjon om kjøp og salg av kroppsdeler og organ fra ufødte barn.

abort-obamaAt synd forherder mennesker er noe alle vet, og det er nettopp forherdelse som dypest sett kvalifiserer til å begå den utilgivelige synd, nemlig å synde mot Ånden. Det var under demonstrasjonen hvor abort-motstanderen Joe Schneider holdt frem en plakat med et bilde av et 21 uker gammelt drept foster at abortlegene eller morderne kom ut fra konferanse-senteret til Planned Parenthood og stoppet opp ved siden av plakaten å avleverte en fem minutter lang “bønn” som raskt ble en ja til abort tale. “Min himmelske far, jeg er takknemlig for dagen i dag og for at jeg har vært her i dette fantastiske møtet, messet den kvinnelige abortlegen frem. “Jeg kan ikke forestille meg et menneske som er i større behov av Kristus-lik kjærlighet og førsteklasses helseomsorg enn de som har et uønsket svangerskap. Jeg takknemlig for at jeg hver eneste dag føler din Ånd og din hjelpende hånd i mitt arbeide og Den Hellige Ånds støtte,” la hun til i sin spottende bønn. En av dem som overhørte “bønnen” fra den kvinnelige abortlegen var “ja til livet” aktivist Matt Yonke som omtalte “bønnen” som merkelig på bloggen til  “Pro-Life Action League” som stod bak protesten mot Planned Parenthood. “Jeg har organisert ja til livet demonstrasjoner i over åtte år og jeg har aldri tidligere sett noe lignende,” sa Yonke.

killerSlik ser en drapsmann eller kvinne ut  Også på sosiale medier har abortlegens bisarre bønn blitt diskutert. “Dette var virkelig motbydelig. Den kvinnelige abortlegen kan så avgjort ikke ha bedt til den sanne Gud som er den som er opphavet til alt liv. Jeg vil vel heller si at hun ba til ham som er kommet for å myrde, stjele å ødelegge,” skrev en av dem som har kommentert saken. Mens noen kristne på sosiale medier oppfordret til bønn for abortlegen tilhørende Planned Parenthood, sier mer modne kristne at slik bønn er å kaste perler for svin. Denne kvinnen vet så altfor godt hva hun gjør og har gjort og hennes spottende bønn til Ånden avdekker heller et menneske som har trådt utenfor det som kan tilgis, da det enten er eller grenser til synd mot Den Hellige Ånd. Å be Den Hellige Ånd om å hjelpe til med å utføre fosterdrap viser et forherdet hjerte som bevist står i mot Guds kall til omvendelse. Det å stå Den Hellige Ånds kall til omvendelse i mot, er vel til syvende og sist det som er å synde mot Den Hellige Ånd, og har man først klart å synde mot Ånden, da er det lenger mulig å få tilgivelse, sier Skriften i Matteus 12,32. (foto av abortlegen mens hun fremfører sin spottende bønn) (Videoen er ikke fra aktuelle protest men fra en tilsvarende antiabort demonstrasjon)