Jackson Hinkle -stemplet som “offentlig fiende av Ukraina” -blir bannlyst av ulike plattformer

Ukrainske myndigheter har satt YouTuberen Jackson Hinkle på en svarteliste hvor den unge amerikaneren er definert som “offentlig fiende av Ukraina”. Det korrupte regimet i Kiev har fordømt Amnesty International fordi organisasjonen slo fast at Ukraina brukte skoler og sykehus som militærbaser. Det pågår full propaganda-krig om Ukraina, og regimet i Kiev gjør alt de kan for å bannlyse og sensurere individ og organisasjoner som Ukraina mener sprer skadelig informasjon om regimet til Zelensky og krigen i Ukraina. Ukraina som ønsker å fremstå som et demokrati, har et åpenbart problem med ytringsfrihet -og bruker sine ressurser og titusener av netttroll til å påvirke sosiale plattformer til å slå ned på videoer og artikler som Ukraina mener er anti-ukrainsk eller prorussisk.

Det ukrainske demokratiet som mange her i Vest stolt flagger for, støtter og er villige til å lide for, er ikke akkurat tilhengere av ytringsfrihet -som har vært en rettighet her i Vesten frem til helt nylig. Sensurmørket på sosiale plattformer begynte å senke seg over Vesten i forkant av valget i USA i 2020. Folk som mente noe annet om USA valget enn hva MSM presenterte, risikerte å bli sensurert, bannlyst, blokkert og utestengt for alltid. Selv USAs president har sammen med titusener av konservative og kristne blitt utestengt og fratatt sin rett til å ytre seg på de store sosiale plattformer som Twitter, YouTube, Facebook og Instagram. Også personer som ikke sang med i det politisk korrekte Covid-koret opplevde å bli sensurert, bannlyst eller satt i “Facebook-fengsel” Utrykker du ikke de samme meninger som CNN, MSNBC, NRK, TV2, VG og Dagbladet propaganderer for, risikerer du sanksjoner på grunn av dine ytringer.

Ukraina, demokratiets fyrløs i Øst-Europa?

Ukraina og Zelensky regimet som mange oppfatter som demokratiets og frihetens fyrlys i Øst-Europa, er ikke ut til å være spesielt begeistret for ytringsfriheten for dem som ikke ukritisk repeterer ukrainsk propaganda om krigen. Regimet i Kiev har opprettet sitt eget “Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda”. Nemlig “Ministry of Digital Transformation” som opererer med svartelister på folk som de forsøker å få fjernet fra offentligheten og sosiale plattformer. Ivan Volkov er senior prosjektleder for det ukrainske sensur-politiet og regimets agenter jobber hardt for å ta ned kritiske røsters ytringsfrihet. Hva som er sannhet eller ikke er uviktig for det ukrainske propaganda-apparatet som blir ukritisk gjengitt av fake news media i Europa og USA. For Ukraina er Jackson Hinkle “A high-value troll” som må stoppes. En av årsakene til at Jackson Hinkle er blitt erklært offentlig fiende av Ukraina er det faktum at hans program inneholder informasjon som Ukraina ikke liker samt det faktum at han har hatt samtaler med blant annen Russlands FN ambassadør Dmitry Polyanskiy, tidligere forsvarsrådgiver for Trump administrasjonen, oberst Douglas Abbott Macgregor og til uken vil senator Ron Paul være gjest i hans program på YouTube og Rumble. Dette liker tydeligvis ikke demokratiets fyrtårn i Øst-Europa, Ukraina og regimet til Volodymyr Zelenskyy.

7 tanker om “Jackson Hinkle -stemplet som “offentlig fiende av Ukraina” -blir bannlyst av ulike plattformer

  1. Interessen og sympatien for Ukraina og krigen er dalende både blant nordmenn og over hele Europa. Har sett at mange har fjernet sitt ukrainaflagg fra Facebook.
    Har en følelse av at folk er trøtt av mediakjøret. Folk er nå opptatt av strømpriser, matpriser, boliglånet og renter. Folk har sett at begge sider har angrepet sivile.
    Ukraina er ikke bedre enn Russland.
    Folk skjønner nok at Zelensky er en løgner og puppet for en senil Biden.

    3
    2
  2. Vil Søkelys vera tilfreds om Russland overtek styringa av Ukraina og fjernar Zelensky ?

    2
    1
    • Samme for meg. Er møkka lei heile Ukraina krigen. De lyver så det renner av dem, både Putin og Zelensky. Orker ikke å bry meg mer.

      2
      1
    • Jeg er nok mest møkkalei av Zelensky og de grønne army-t-skjortene….
      Det meste av folket hans er nydelig.
      Det samme er det russiske folk.
      Og møkkalei av at de sender våpen uten å spørre meg.
      Det finnes endel nordmenn som skulle hatt god gammeldags juling.
      Hva innbiller de seg?
      Jaja… De får igjen.
      EN dag.

      2
      1
    • Det er det som kommer til å skje dersom ikke konflikten blir løst med forhandlinger og kompromiss.
      Min løsning er enkel. Vesten skulle latt Russland beholde Krim og begrunne det i Russlands sikkerhets-situasjon.
      Befolkningen i Donbass som er russere, snakker russisk, har bånd til Russland burde selv fått avgjøre om de ville være selvestendige kontra Kiev. En folkeavstemning ville løst det problemet og så skulle det ha vært forhandlinger om hvor grensen mellom Ukraina og de russisk-språklige skulle gå. Ukraina skulle forbli nøytral i forhold til Nato og nytt godt av relasjoner til både Vesten og Russland.

      Jeg har ingen tro på at Putin er en blodtørstig Hitler som søker å ta stadig større landområder.
      Det denne konflikten fører til er at det dannes en Østlig allianse mot Vestens Nye verdensorden under Klaus Shwab og World Economic Forum.
      BRICKS landene kommer til å bli flere og de land som produserer varer (Kina, India, Brasil, Russland med flere) vil stille langt sterkere enn de vestlige forbruksland. Vi tilhører den blokk av verden som forbruker det Eurasia produserer.

      2
      1
    • Enig.

      Jeg nevnte nylig “helten” zelensky for noen kjente…
      Tror det blir siste gang jeg gjør det til noen.. Hehe…
      Det ligner vaksinedebatten. Og alle andre debatter.

      I himmelen blir det bare… HIMMELSKE debatter 🙂
      Cant wait…
      Kjære min tid jeg er trøtt…

      2
      1
    • Oppdatering:
      Forstår nå at de jeg nylig nevnte zelensky for har sikkert en god dag i dag…staute karer kommer kanskje fra nord Korea nå.
      Det blir nok flott.

      2
      1

Det er stengt for kommentarer.