Torben Søndergaard saken: Nektes kausjon -må forbli i fengsel

Den danske predikanten og lederen for Last Reformation, Torben Søndergaard er blitt nektet kausjon, heter det i den siste oppdateringen om den fengslede danske predikanten. Søndergaard ble pågrepet og anklages for våpensmugling fra Mexico til USA, og har sittet fengslet i Baker County Detention Center i Florida. Søndergaards advokater hadde håpet å få han løslatt mot kausjon. På nettsiden Give, send Go som er et konservativt og kristent alternativ til “GoFundMe” -er det samlet inn 188572 dollar til Torbens juridiske omkostninger. Torben Søndergaard er en omstridt dansk predikant som mange mener er en falsk profet.

Han selv, familien og medlemmer av Last Reformation mener at Torben Søndergaard er uskyldige og at anklagene om våpensmugling er falske. Tusenvis av troende har engasjert seg i kampen for Torben Søndergaard og kaller dette som skjer for trosforfølgelse. En tilhenger av Torben Søndergaard har lagt ut denne oppdateringen på YouTube. Også på Torben Søndergaards offentlige Facebookside blir det presentert oppdateringer.

2 tanker om “Torben Søndergaard saken: Nektes kausjon -må forbli i fengsel

 1. Penger hjelper lite. Hvis denne mannen er uskyldig slik han selv hevder, da skal han slippe å bekymre seg, han har løftet fra Matteus 10 vers 19.
  Men er han skyldig, da er saken verre og han må høste hva han eventuelt har sådd.
  Nå kan han vise hva troen hans er bygget av.

 2. Det er åpenbart noe TS ikke deler med oss her. Det sier han forsåvidt selv under dekke av at det kan være skadelig for saken hans.

  Dette avdekker jo også hvor rettighetsløse de som søker asyl i USA er og hvordan ICE behandler immigranter.

  Han behandles jo som han gjør siden han hverken har statsborgerskap eller permanent oppholdstillatelse. (Og dermed ikke er beskyttet av grunnloven og har rettigheter som en borger av USA.)

  Dette er jo ganske vanlig behandling av dem som tar seg inn i USA og søker asyl.

  Men dette pleier jo dere ikke være spesielt kritisk til når asylsøkeren kommer sørfra i nord-Amerika som f. Eks Mexico…

Det er stengt for kommentarer.