Spørsmål i avisene: Hvorfor dør det så mange i Norge nå?

Etter snart et år med Covid-19 vaksinen ser vi nå at tallene på dødsfall er stigende i Norge. I følge et oppslag i Fædrelandsvennen har vi hatt en økning på mellom 11 og 20 prosent i tallet på dødsfall de siste to månedene. “Døde uventet og brått” er blitt en gjenganger i avisens dødsannonser, og mange av dem som opplever en slik uventet og brå avslutning av livet, er mennesker som har tatt både to og tre doser vaksine. Noe av økningen i tallet på døde kan tilskrives Covid, men det rapporteres stadig oftere om bråe og uventede dødsfall blant mennesker som skulle ha levd i mange år til.

Kan det være vaksinen som nå begynner å virke slik den er tiltenkt? I hvertfall melder begravelsesbyråene om langt flere “kunder” nå enn tidligere. Ambulansesjåfører kan fortelle at de stadig oftere må rykke ut til folk som er brått rammet av livstruende sykdom som blodpropp, hjertestans og slag. Mennesker som skulle ha levd i mange år til, rammes brått og uventet av livstruende sykdom og etterlater pårørende i sjokk og sorg. Enkelte av disse dødsfallene blir kanskje fanget opp i tallene på rapporterte bivirkning etter vaksinen. Imidlertid kan det være store mørketall og når mennesker dør brått av hjertestans eller slag, blir det ansett som dødsårsak og ikke vaksinen. Dermed er det ikke sikkert at alle vaksinerelaterte dødsfall blir fanget opp i bivirkningsrapportene. Det økende antallet dødsfall vi nå ser i Norge vil nok få endel til å peke på vaksinene som årsak. Som kjent har alternative vaksine-eksperter advart om at vaksinen vil kunne gjøre folk mer sårbare for forskjellige infeksjoner og hjertestans. Mandag kveld melder Dagbladet at “fullvaksinerte” Israel nå vurderer å stenge ned igjen etter at smittetallene også der peker oppover.

Én tanke om “Spørsmål i avisene: Hvorfor dør det så mange i Norge nå?

  1. Tja….
    Kan grunnen være at predikanter og vaksine motstandere nå har blitt utstyrt med førerkort for tyngre kjøretøy og vogntog inntil 22 meter lange ?
    Jeg regner med at Søkelys har “svaret” på dette spørsmålet og en direkte teleapatisk linje til distriktets mange føreropplærings skoler.

Det er stengt for kommentarer.