Det vi ikke våger å forestille oss eller å tro er veldig skremmende…

“Hei Kjell , denne videoen må du se på. Veldig skremmende med covid 19 vaksinen. DR CARRIE MADEJ ON er veldig kjent, skriver en leser av Søkelys. Intet forundrer lenger selv om det høres utrolig ut.

40 tanker om “Det vi ikke våger å forestille oss eller å tro er veldig skremmende…

  1. Stemmer dette er dyrets merke coming up. Nå gjelder det for sanne kristne tjenere for Jehovah og Kristus å stå opp mot dette sataniske systemet.

    Vil de i så fall drepe meg er det helt greit. Jeg må jo før eller siden dø for å komme hjem til himmelen. Og da finnes ingen bedre måte å avslutte den jordiske reisen på enn ved å vise full tro på Pappa og storebror.

    PS. Har du Guds ånd avslører du lett de verdslige undergraverne her i kommentarfeltet. Husk at Satan, faren deres, slåss for livet han også. Og hans eneste håp er at INGEN vil følge Jehovah Gud.

    5
    2
    • Dessuten omtaler Åpenbaringen og Daniel (jødenes åpenbaringsbok) det syvende og siste verdensriket i bibelsk sammenheng på en måte som peker ut Anglo-Amerika som endeholdeplass.

      Ettersom Kina seiler opp, og Demokratene/Biden jobber intenst for å destruere det hvite, sterke USA, må enden for denne verdensordningen ligge rett foran oss.

      Det åttende er FN som JehovahGud gir muskler til å ødelegge alle religioner. Når det skjer starter den store trengsel som leder frem til Harmageddon og verdens ende.

      Søk Jehovah og Kristus NÅ så får DU kanskje overleve. Godt valg!

      4
      2
    • til JV:
      “..siste verdensriket i bibelsk sammenheng på en måte som peker ut Anglo-Amerika som endeholdeplass”
      (Det var nytt for meg. Jeg er ikke ironisk eller sarkastisk nå. Jeg kunne virkelig tenke meg å vite mer om akkurat det).

      Jeg blir litt mer urolig av utsagn som: “jobber intenst for å destruere det hvite, sterke USA,”. Det hvite, sterke USA?
      Jeg håper det var en feilskriving.
      Det kan ikke bety at “dersom vi lar de mørkhudede få for mye makt går det nedenom og hjem med oss” eller at “det er viktig å holde de mørkhudede under kontroll”?
      Slikt tankegods er ikke bra.

      PS! Jesus var ikke av “vår hvite rase”.

  2. Det stemmer det leseren skriver. Hun er ganske kjent. Dessverre er hun ikke kjent for faglig kvalitet.
    Jeg oppfordrer deg til å sjekke, lese og gjøre deg opp din egen mening om hennes troverdighet selv.
    Søk på hennes navn på f.eks. Google og les selv.

    2
    2
    • Ja Qanon hun er mer kjent en deg … min menig Qanon er at Bill Gates er en djevel .

      2
      2
    • Qanon er som flere andre her en utsendt globalateist som har som mål å bryte ned troen til globalistenes siste motstandere – de sanne kristne som tror på Jehovah Guds ord som sier:

      “Gud satt grenser mellom nasjonene”.

      4
      2
    • Til Rune Lye:

      Seriøst?
      Var det det du fikk ut av min oppfordring til å sjekke og gjøre deg opp din egen mening?
      At hun er mer kjent enn meg og at du mener Bill Gates er en djevel?

      ….nei…
      …….dette kan ikke være seriøst ment fra deg Rune.

      til JV:
      er det feil å oppfordre til å bakgrunnssjekke og gjøre seg opp egne meninger også nå?

      2
      2
  3. En radiostasjon i USA laget bare for spøk en direktesending hvor de rapporterte om ufoer og innvasjon fra verdensrommet. Det brøt ut omfattende panikk i store områder. Historien er ganske kjent. Lignende ting skjer i sekter og kulter hvor folk helt mister kontakten med virkeligheten. Som f.eks da Charles Russel spådde harmageddon i 1914 og Rutherford mange ganger senere. Og nå har JV virkelig fått vann på mølla også.

    Folk flest er faktisk ekstremt lettlurte. Spesiellt hvis mange lar seg lure samtidig. Da kan ting ta fullstendig av og de realistiske kan lett bli oppfattet som “farlige antikrister”. Ofte må folk gå virkelig på tryne for å komme til seg selv.

    Noe jeg har lært er å skille mellom bibelsk tro og mangel på kontakt med vireligheten. Jeg vet om kristne som er veldig lettlurte. Man kan få dem til å tro hva som helst. Og noen vet det selv. Hemmeligheten er å tro på det som står i Bibelen. Så lenge man konsentrerer seg om det som står i den kan man være trygg. Dette er forskjellen på evangelisk bibelsk tro og tro som driver for vær og vind.

    1
    1
    • Ja folk er så lett lurt, at de lar seg lure til å ta en livsfarlig vaksine mot ett relativt harmløst virus , så det så du presten med hesten…

      5
      1
    • “Presten”, med de uttallige andre nicks, er bare et ekskludert Vakttårnvitne som lar all sin frustrasjon projisere på bibelsk tro. Djevelen er en smarting, men det er lett å avsløre hans disipler. De bruker ikke Bibelen.

      5
      2
    • Dersom info om coronavaksinen stemmer, blir det en spennende høst og vinter som venter. Viss det som videreformidles av Søkelys går i oppfyllelse, vil tusenvis krepere de neste måneder og mye overtid hos begravelses-byrådene. Av alle som er innlagt på sykehus i USA senere tid, Var 99% uvaksinert. ( dersom det stemmer) I løpet 8-12 mnd får vi en peiling. I Norge nærmer det seg 200stk som er døde av vaksinen, men trist og tragisk likevel. Søkelys skal ha honnør for og være politisk
      ukorrekt i disse tider selv om tiden framover skulle vise at noe av formidlingen var feil.

  4. Presten: “Folk flest er faktisk ekstremt lettlurte.”

    De som narrer flest er ateister og frafalne som bruker stråmannsargumentasjon. Er man eksempelvis kritisk til globalisme og glad i landet sitt kleber de deg straks til nazismen.

    Bruker man Guds egennavn Jehovah som står rundt 7000 ganger i Bibelen så kleber de deg til Vakttårnismen.

    Søkelys er invadert av ateister som har som mål å undergrave all tro på Bibelen. Dette er helt parallellt med det Jesus, Paulus og apostlene opplevde. Og da de ikke klarte å håne og spotte dem bort fra troen så drepte de dem.

    Alt dette viser at de bibelske profetiene nærmer seg sin ende. Derfor kan vi juble og som Bibelen sier:

    “Når dere ser alt dette skje, så reis dere opp og rett deres rygger for deres forløsning stunder til”.

    6
    2
  5. 28/07/2021, kl. 04:46 sa JV:

    “Presten: “Folk flest er faktisk ekstremt lettlurte.”

    De som narrer flest er ateister og frafalne som bruker stråmannsargumentasjon. Er man eksempelvis kritisk til globalisme og glad i landet sitt kleber de deg straks til nazismen. ”

    Dette er vel ingen hemmelighet. Og som du skriver, djevelen er ikke dum.
    Ateisme og frafall betyr mindre enn den tilfredstillelsen mange får gjennom ren ondskap. Selv om dette kan henge litt sammen. Jo mer man lar løgn og ondskap få innpass jo mer kan onde åndsmakter virke gjennom folk. Til slutt kan ondskapen bli som en besettelse for noen og som lenker av jern for andre.

    Mange av nazistene var eksempler på dette. I noen sammenhenger ble de rett og slett svært utspekulerte. De hadde ofte aktører på begge sider for å kontrollere hele spillet. Bare noen få forstod strategien og hva som var målet.

    Splitt og hersk er reellt. Man skaper motsettninger som leder fokus bort fra det som virkelig betyr noe.

    Hvis man leser Bibelen så ser man at det som skal skje i endetiden vil skje uansett. Les boka om dommerne så vil du se sammenhengene. Folk overgis til fienden fordi de vender Gud ryggen. Det eneste man kan gjøre for å motvirke dette er å få folk til å omvende seg fra synd. Og det kan skje ved at Den Hellige Ånd gir folk en bevissthet om synd og fortapelse.

    I endetiden vil folk overgis til onde åndsmakter og det står faktisk en god del i Bibelen om hva man skal gjøre i slike tider. Men det står ikke mye om dette på denne nettsiden. Jeg skriver “slike tider” fordi jeg aldri har sett troverdige forklaringer på hendelsesforløpet i Bibelens profetier som kan relateres til samtiden. Bare rene spekulasjoner av den typen Bibelen advarer mot på det sterkeste. Vi vet faktisk ikke hvor vi befinner oss på tidsaksen.

    Selv begrenser jeg meg til å se for meg hva som kan være sannsynlig. Finnes det noen mønster i historien som gjenntar seg? Ja, faktisk. Store omveltninger skjer ved at noen først skaper mest mulig kaos og uoversiktelighet. Folk spilles ut mot hverandre. Gjerne i borgerkrigslignende tilstander. Og når støvet legger seg tar bakmennene over makten. Først i ettertid kan man identifisere de som sannynligvis stod bak. Men det mest uhyggelige er at det i slike senarier fremstår en virkelig onde personer som overtar over hele styringen. Slike som f. eks Stalin eller Mao. Alle som opponerte mot disse ble ekspedert raskt og effektivt. De gjorde angiveri til en høyverdig norm og seg selv til den eneste lovlige avgud.

    En interessant episode var når Mao satte igang en storstilt kampanje som innviterte intellektuelle til å si noe om svakheter og hva som kunne forbedres i det kommunistiske styret. De som vil kan finne ut hva som skjedde med dem.

    5
    1
  6. “DEN DYPE STATEN”

    Flere har etterlyst hva som er definisjonen på “den dype staten:

    Bibelen forsikrer oss om at ”denne verdens gud er Satan Djevelen” og at ”HELE verden er i den ondes vold”. Da er det klokkeklart for kristne at hele denne verden har en enhetlig, bakenforliggende ledelse som har felles mål. Nemlig å knuse troen på Bibelen og skape et så stort kaos worldwide at folkene til slutt aksepterer, ja roper på en ”sterk mann”.

    Satan er den dype statens egentlige leder, og styrer de største maktpolitikerne som sammen med globalkapitalen møtes jevnlig på Bilderberger-møter og i Davos – ikke-demokratiske møter uten at informasjon om hva som tas opp kommer ut. Dette er definisjonen på ”dyp stat” – det motsatte av demokrati med åpenhet.

    4
    2
    • Med unntak av å nevne Bilderberg-møtene og Davos var ikke dette spesielt konkret.
      At noen europeiske ledere – og ikke nødvendigvis bare politiske ledere – nok kan avtale noe “hemmelig” på disse møtene vil jeg tro kan forekomme, men der er en hel verden som ikke får delta på disse møtene. Hva med dem?

      Jeg tror helt ærlig at vi tillegger Davosmøtet for stor makt. Dersom de virkelig hadde makt ville det ikke betydd noe om f.eks. Trump gadd å komme eller ikke.
      Men det er min mening.

    • Qanon , du bør identifisere deg , i tillegg bør du sjekke litt mer opp rundt Bill Gates gjøren og laden og ikke minst hans tanker og visjoner, kanskje du da finner at det denne kvinnen sier ikke er så spinnvill likevel.

      2
      3
    • til Rune:
      jeg har lest en god del om hva Bill Gates gjør. Også to biografier. Så jeg kjenner til noen av hans prosjekter og donasjoner. Jeg har også lest at han har investert i selskapet som ønsker å utvikle den QR-koden som skal avleses med UV-lys. Akkurat det prosjektet var vel mest aktuelt i 2019s, og iallefall opprinnelig ment for vaksinering i utviklingsland.
      Så ja, jeg vet litt om Bill Gates. Han har nok sine feil han også, men jeg tror ikke han er en djevel.

      Jeg kommenterte ikke om Carrie Madej On var spinnvill eller ikke. Jeg sa kun at folk bør undersøke og gjøre seg opp sin egen mening.

      Grunnen til at jeg spurte om du virkelig var seriøs var at jeg oppfattet ditt svar som “æda, bæda, ja tenk hun er mer kjent enn deg så”. Derfor håpet jeg i grunnen at det ikke var deg som hadde skrevet kommentaren. Jeg regner deg for å være voksen.

  7. En fare ved å fokusere på “den dype staten” er at man blir opptatt av å lete etter noe man ikke finner. Og hvis man finner noe så kan det være en avsporing.

    Det er skrevet titusenvis av bøker om politiske revolusjoner av antikristelig karakter. For meg ser det ut som om revolusjoner, sammensvergelser og konspirasjoner vokser frem på samme måte som en orkan suger energi opp fra et varmt hav. Men i stedet for varme som blir til vind handler det om en ond utvikling som suger sin energi opp fra et hav av syndige mennesker. Syndige mennesker som gjerne gjør det de innerst inne vet er galt. Jo mer synd jo mer energi vil den onde utviklingen få og jo ondere blir den. Jeg kan huske å ha lest noen virkelig gode beskrivelser av slike senarier.

    I slike sammenhenger er det antagelig galt å skille mellom religioner, politikk, kultur og ideologi. Til og med mellom ateisme og kristendom. De vedtatte grensene mellom dette er ofte kunstige. På et tidspunkt kan noe av dette, eller alt smelte helt sammen og få preg av demonisk religiøsitet.

    Vi har ikke en kamp mot mennesker men mot åndelige makter og myndigheter skrev Paulus noe om. Det er dette alt handler om. Og typisk så synes mange det er mye mer spennende å lete etter antikrist enn å kjempe mot makter og myndigheter i himmelrommet.

    Hvordan kjemper man mot ondskapens åndehær egentlig? Man må begynne med seg selv. Verdenshistorien skapes gjennom åndskampen inne i hvert enkelt menneskes hode. Historien om Hans Nilsen Hauge, i utgangspunktet helt ubetydelig person, sier mye om dette. Den åndelige stormen begynte med at han tok et kraftig oppgjør med samtidens synd.

    Og et sukk til slutt. Veldig mange av de som virkelig har satt dype spor etter seg i kristendommens historie har latt noe av sin egen menneskelighet fortolke Bibelen på gal måte. Som om djevelen har satt absolutt alt inn på å gi en ny vekkelse en akilleshel. Det kan ha gått bra lenge men plutselig fått store negative konsekvenser. Antisemitismen i kjølevannet av erstattningsteologien er muligens et eksempel på dette. Det står en del om dette i GT også. Typisk kan det stå om en konge at han ikke stoppet ofringene på haugene. Eller om dommere som gjorde ett eller annet veldig dumt. Det som begynte så bra ble svekket av helt meningsløse ting.

    Hva kan vi egentlig vinne på å kompromisse med Guds Ord? Hva har vi å tjene på å legge noe til eller trekke noe fra? Kanskje en svært kortsiktig økt selvfølelse lik den Eva følte når hun spiste av kunnskapens tre?

  8. Guds ånd og de frelste holder tilbake dyret og antikrist. Når Jesus henter de frelste bort fra jorden, vil også Guds ånd tas bort. Da kommer Antikrist og dyret frem med full tyngde og dyrets merke med dyrets tilbedelse vil introduseres. De som nekter, vil ikke kunne kjøpe og selge og tilslutt blir drept. Så bibelens profeti om dyrets merke vil ikke gå i oppfyllelse før Jesus har hentet de frelste bort fra jorden.

    3
    1
    • II Thessalonians 2:3
      “Let no man deceive you by any means: for that day shall not come, except there come a falling away first, and that man of sin be revealed, the son of perdition;…”

      Let’s look further. “..there shall come a falling away first….” (apostasy). There’s also a second definition of apostasy. We see it here and other places in our New Testament. It is actually translated, “departure,” as a person departing from one place to another. So, you might say that within verse three, you not only have the apostecia of Christendom turning it’s back upon the truth of the Word of God, but also the departure of the Christian himself; we’re going to be taken out. And then, as soon as the apostasy has come on the scene, there shall be the revealing of whom? That ‘man of sin,’ who will be revealed, the son of perdition. Who is that? The Anti-christ.
      The Anti-christ will be revealed, I think, immediately. Not maybe within an hour or two, but a relatively short period of time after the Rapture, and this great world political leader, who is going to come on the scene. A very charismatic individual. The Book of Daniel says he is going to come in with flatteries, promising peace, prosperity, telling the world’s population that he’s got the answer to all their problems. Don’t you know the world is looking for that kind of a person. Oh, the world has got so many problems that they don’t know which way to turn. But, when this fellow comes on the scene, he’s going to seemingly have all the answers and the world will fall at his feet.

      Hentet fra Through the Bible with Les Feldick Bok 6 side 56.

      Kan gjerne anbefale Through the Bible with Les Feldick hvis noen er interessert i et grundig Bibelkurs som går igjennom hele Bibelen.
      Les Feldic er en konservativ selv-lært Bibel lærer som ikke tilhører noe bestemt trossamfunn eller organisasjon. Han er en helt uavhengig Bibel lærer. Bibelkurset består av 82 hefter på hver ca. 100 sider.

  9. Det er en ting som slår meg med Qanon og resten av den vaksine venlige bøtebaleten her inn på søkelys og det er at når noen som taler mot vaksinen , så finner de kun negative ting om denne personen og blåser disse opp , men når det kommer til eks personer som Bill Gates, da bagatellisere de hans feil og fremhever det de kan finne av positivt.
    Dette syner en klar ting og de er at det er hjærne vasket i en så stor grad at de ikke lenger driver kritisk tenkning.
    Det var samme mekanismene som driv frem Hitler , derfor velger jeg å kalle personene her på søkelys som kaller seg Qanon, Ropereid med flere Hitler følgere , for det er nettopp det de er , Hitler følgere eller kanskje .er rett å si Satan følgere , for de står at alle som tar dyrets merke og tilber dyret er …

    IKKE TA VAKSINEN!!! DEN ER ETT LEDD I INNFØRINGEN AV DYRETS MERKE !!!

    VEND DITT ANSIKT I BØNN TIL JESUS !!!

    • Selvsagt er disse du nevner og flere til inne her på Søkelys for å spre antikristendom og kaos. Men Kjell Andersen lar dem holde på med å ødelegge denne nettsiden også.

    • Det er helt klart at Randi har tatt vaksinen hun så høytidelig advarer imot (hun oppfører seg slik hun påstår vaksinen har virkning på folk som tar den).

    • Til Rune Lye

      Jeg har ikke (tror jeg) funnet frem noe negativt om personene som er negativ til vaksiner. Alle er i sin fulle rett til å la være å vaksinere seg. Det jeg har kritisert er løgn og feilinformasjon.
      At det kan virke som at jeg kun finner negativ informasjon er antakelig på grunn av det som er publiset på Søkelys er ensidig positivt. Jeg har lagt ut informasjon som er vinklet motsatt for å få en viss balanse.

      Robert i Blazing Press: løgn om vaksinerte på sykehus i Australia, løgn om pansrede kjøretøy i Canada, løgn om databrikker i nye biler

      Carrie Madej On: jeg har ikke kommentert henne, men bedt dere gjøre opp deres egen mening.

      Jeg har i tillegg bedt om mer konkret informasjon fra dem som er skråsikre med utydelige argumenter.

      Dersom du mener noe annet om mine innlegg må du gjerne vise til hvor jeg har gjort feil, så skal jeg svare og evt beklage.

      Randi: jeg regner ikke med at du ber Kjell Andersen innføre sensur?

  10. Denne vaksinen har hvertfall en god “bivirkning” vil jeg påstå, selv hvis du ikke tar den. Vaksinen har bidratt til å avsløre hvem som leser Bibelen sin, -og hvem som ikke gjør det. Og vil sannsynligvis føre til at flere vil lese Ordet.
    Det virker som om at når noe kan ha visse likhetstrekk som vaksinen vs dyrets merke, da er en plutselig ikke i tvil, en mister all dømmekraft og blir altspisende.
    Hvis du får spørsmål om en 100-lapp er ekte, hva gjør du da? Den har naturligvis visse likhetstrekk, sannsynligvis er den særdeles lik også, mye mer enn vaksinen som dyrets merke..
    Du vet at ved å prøve den opp mot lyset, da kan du avsløre om dette er ekte varer, eller at den har 0 verdi. Vil du allikevel stå på dine overbevisninger om at denne 100-lappen er ekte, basert på at den ligner, til tross for at den f.eks skulle mangle denne ståltråden (eller hva det heter)?

    Er du noenlunde åndelig oppegående, da vet du at du kan bruke Guds Ord på samme måte som 100-lappen mot lyset, du kan avsløre det falske mot det ekte. Hvis ikke er du et lett offer for forførelser.
    Når du får presentert en sak som dette (vaksinen), da ser en at den har visse likhetstrekk ved første øyekast, men det stopper her.
    Om du prøver den mot lyset (Guds Ord), da finner du fort ut at du må ignorere visse sentrale vers for å få kabalen til å gå opp, hva gjør du da?
    Du har valget mellom å si at Guds Ord er sant, eller du gjør deg selv skyld i å ignorere helt avgjørende vers for å fremme din sak. Du sier også indirekte at Guds Ord ikke er helt til å stole på, og i tillegg gjør du deg selv skyldig i å dømme alle vaksinerte til fortapelsen.

    Kan vi stole på Guds Ord, eller inneholder det bare halvsannheter? Hva er ditt ærlige svar her?
    Det er sunt å være skeptisk til hva en får i seg, det gjelder både vaksiner, mat, drikke og ikke minst stråling, men som kristne bør vi kunne Guds Ord bedre enn å fortsette med dette tåpelige snakket om at vaksinen er dyrets merke. Den har visse likhetstrekk (systemet, på samme måte som med kontantløs betaling osv), men om du holder deg til Guds Ord, da klarer du fort å legge fra deg denne ideen. Og la den ligge, for dette tjener bare til det onde.

    Søkelys: er det ikke på tide å kalle en spade for en spade og legge denne saken død? Eller skal vi fortsette å kaste bensin på bålet som i stor grad er i ferd med å skape splittelse og hat?

  11. Jeg tror det var Hank Williams som sang “I,ll never get out of this world alive” eller noe slikt. Jeg mener det må være mer enn tusen milliarder ganger viktigere å være åndelig levende når man dør enn å miste noen leveår her på jorden. Kanskje glemmer vi alt fra livet livet her på jorden etter bare noen millioner år i himmelen.

    Noen muslimer tror visst at hvis de f. eks blir skutt med en kule dyppet i griseblod så vil de gå evig fortapt. Jeg har alltid tenkt at slike ideer virker middelalderske. Men er det så andeledes enn mye av det som hevdes på dette forumet?

    Jeg har også lurt på hvor mange som har gått fortapt fordi de involverte seg i meningsløse religiøse stridigheter hvor de til slutt kalte hverandre helt fryktelige ting og dømte hverandre til evig fortapelse. I tillegg til slike synder tror jeg at jeg kan ramse opp mange vanlige synder som i følge Bibelen må være tusen ganger værre enn en rna-vaksine. Hykleri f. eks. Tenker på de som finner store feil hos andre men er ute av stand til å se sin egen farriseerisme.

    Selv har jeg aldri anbefalt noen covid-vaksine og savner den ikke selv heller. Men jeg innser at mine kunnskaper om biologi er begrenset og at jeg ikke har noen grunn til å innbille meg at jeg vet alt om dette.

    Men jeg har kunnskaper om andre ting. Etter nine-elleven-terroren dukket det opp tusenvis av youtubevideoer om at dette var en “innsidejob”. Jeg deltok i en tilfeldig diskusjon om dette og forstod raskt hvor utrolig lett det var å lure folk uten fagelige kunnskaper. Argumentene som folk slukte rått, selv høyt utdannede mennesker, var faktisk helt latterlige. Og jeg husker at mange av “bevisene” som ble publisert på nettet var proffesjonellt pakket inn i veldig “fagelig terminologi” og fremført av tilsynelatende veldig “importne personer”. Men det var bare sprøyt. Likevel, selv i dag har jeg ingen beviser for om det kunne være helt eller delevis en insidejob eller ei. Men hva betyr egentlig det? Krever Gud at vi skal vite alt?

    Det var med nine-elleven som med ubestemmelige virus og dårlig testede vaksiner. Det har ikke så mye med det personlige livet med Jesus å gjøre. Ikke før noen får en klar åpenbaring eller om det blir publisert noen klare koblinger til noe som er synd eller antikristelig. Inntil det skjer vil det ikke en gang bety noe om det skulle ha noe med et fremtidig merke å gjøre heller. NRK har mange ganger vært åpenlyst antikristelige, så det kan man si noe om. Men jeg har ikke sett noe slikt om rna-vaksinen.

    Når tiden er inne vil nok folk bli satt på et klart valg. Spørsmålet er hvor mange troende det er igjen på det tidspunktet. Noen må det være siden Joh åp nevner de som tror på Jesus.

  12. Som en som er meget erfaren med under strømmer i sjøen , har jeg advart mange mot bading , senest for noen uker siden gikk jeg ut i Jærbladet og advarte mot kommende farlige under strømmer på Brusand , da det var meld kraftig lavtrykk i sør noe jeg vet fører opp mye varmt vann , som er fristende å bade i , men det fører også opp store bølger som danner farlige under strømmer , klok av erfaring så vet jeg at dette er strømmer som er umulig å svømme mot om du kommer i dem og sjansen for å drukne er stor , derfor går jeg ut og advarer .

    Engang var en skole klasse nede og badet mens jeg holdt surfe kurs , jeg sa til mine kurs deltakere at dem kommer til å komme i strøm , og ganske riktig de kom i strøm og jeg og mine kurs deltaker måtte redde dem , da fikk jeg følgende krast spørsmål fra en av mine kurs deltakere : NÅR DU VISTE DET VAR STERK STRØM HVORFOR GIKK DU IKKE BORT OG ADVARTE DENNE SKOLE KLASSE ??? Jeg ble svar skyldig og svarte egentlig noe som at, jeg var lei av og advare folk og regnet med jeg ville klare å redde dem uansett , like fult ett dårlig svar.
    Les Valdres profetien, Les Johannes åpenbaring kapitel 6 og utover ,,,,
    Rytteren på den hvite hest som rir ut med seier for å seire , er det vi nå ser med covid og vaksinen . rytteren på den røde hest er neste og det er 3 verdenskrig , om du hører etter ( les om vesten ,Kina og Russalnd og deres forhold seg imellom) så kan du tydelig høre den hovslag . Det er like før Jesus gjenkomst !

    Jeg er ett uperfekt menneske full av synd og i meg selv er jeg fordervet , derfor vender jeg meg til Jesus og klynger meg til han , kun han kan frelse meg .

    Jeg opplever å ha en oppgave og det er å advare om hva som kommer , så la dere advare og ikke bli tatt av strømmen !!!

    • Det er ikke så mange som advarer om så mye i dag, så du skal ha kred for å gjøre det. Det er mye anklager mot hverandre i dette kommentarfeltet, det gjør hvert fall meg oppgitt og provosert. Burde ikke bry meg og har skrevet hva jeg mener om det, derfor synes jeg «prest» hadde mange gode poenger i innlegget sitt selv om jeg ikke nødvendigvis er enig i alt. Det var saklig og greit. Har du fått et kall til å advare, så fortsett med det.

  13. Tror jeg kunne skrevet Runes innlegg om strømmer selv. Det er ikke så lenge siden en bitcoinmilliardær ble dratt til havs av en understrøm. En analogi som har blitt brukt av mange predikanter.

    Det skummle med strømmer i havet er at man ikke merker dem hvis man ikke ser et referansepunkt på land. Jo lengere fra land man kommer, jo vanskeligere blir det å se at man blir ført stadig lengre bort av strømmen.

    For kristne er Den Hellige Ånd og Guds Ord “referansepunktet”. Med de understømmene som vil dra oss bort fra Jesus er sterke og finnes over alt. Og som Rune sier så kan det føles meningsløst å advare folk. “De fleste ser ikke lenger land”. For dem er Jesus bare historie. Det eneste håpet for dem er at de møter noen som lever slik at Jesus blir synlig gjennom dem. Noen som Den Hellige Ånd kan virke gjennom. Det er fasinerende å lese om hvordan dette kunne gi seg utrykk i tildligere tider vekkelser. Men de mest betydningsfulle av dem alle var de som hadde en bønnetjeneste. De som ble hørt av den høyeste Gud. Kanskje er de den viktigste livsnerven mellom Gud og mennesker.

    Ett eller annet sted har jeg lest om en drøm som en predikant hadde. Mener å huske den var slik: Han så en godt opplyst sti som gikk til himmelen. I begynnelsen gikk mange midt på stien der hvor lyset var sterkest men mange trakk seg også litt lenger ut på siden, der hvor lyset var litt svakere. Jo lengere ut på siden man kom jo svakere ble lyset. Og så fikk han se alle de som litt etter litt hadde vandret lengere og lengere bort fra lyset. De befant seg en stund i overgangen mellom lys og mørke før de til slutt ble helt borte i mørket.

    Tror ikke predikanten sa noe om dette men det er lett å få en følelse av at veien bort fra Gud bare går en vei. Kan ikke huske at predikanten sa noe om at de som gikk i tussemørket kom seg inn på den opplyste stien igjen. Jo dårligere lys jo vanskeligere blir det å forstå hvor man er på vei.

    • Ja presten du kunne skrevet om strøm selv , men kunne du advart om dem som meg ? kunne du forutsett dem som meg? jeg har over 30 års fysisk erfaring med strømmer , har du ?

      Djevelen prøver å kopiere, det gjør også presten .

      Djevelen prøver å få dere inn i gjernigs lov strev , det gjør også presten som han kaller seg her.

      Les Valdres profetien, les Johannes åpenbaring og forstå tidens vær tegn.

      Til de som kaller deg presten, for at du skal ha troverdighet, må du identifisere deg , det du skriver kan alle skrive og det sier egentlig innhenting, bortsett fra at det leder bort folk fra sannheten.

      Søk JESUS mens han er og finne.

  14. 29/07/2021, kl. 10:32 sa Rune Lye:

    “Ja presten du kunne skrevet om strøm selv , men kunne du advart om dem som meg ? kunne du forutsett dem som meg? jeg har over 30 års fysisk erfaring med strømmer , har du ?”

    Ja. Vet ikke hvor mange ganger jeg har advart folk mot forskjellige typer strøm og hva slags situasjoner de kan skape. Og jeg vet at de kan være helt uforutsigbare. Og jeg har diskutert dette med folk som har seilt verden rundt. I tillegg til litt erfaring med strøm i elver og åpent hav har faktisk litt erfaring med strøm og bølger på stranden din også.

    29/07/2021, kl. 10:32 sa Rune Lye:

    “Djevelen prøver å kopiere, det gjør også presten .

    Djevelen prøver å få dere inn i gjernigs lov strev , det gjør også presten som han kaller seg her.”

    De fleste frafalne jeg har møtt sier noe lignende. De mener man kan synde som bare det, “for gud er nådig”. “Man må for all del ikke bli fanget i lovtrelldom” for da blir livet så kjedelig. Og det er sant, for de fleste av dem mangler en viktig dimmensjon i livet. I praksis har de blitt det som Bibelen kaller “slaver av synden”. Jeg kan selv huske hvordan dette var. Og jeg vet at hvis noen med dette utgangspunktet prøver å “vitne om Jesus”, så blir det lite troverdig. Nesten som om en kråke skulle synge opra.

    29/07/2021, kl. 10:32 sa Rune Lye:

    “Les Valdres profetien, les Johannes åpenbaring og forstå tidens vær tegn.

    Til de som kaller deg presten, for at du skal ha troverdighet, må du identifisere deg , det du skriver kan alle skrive og det sier egentlig innhenting, bortsett fra at det leder bort folk fra sannheten.”

    Jeg gjør ikke krav på å ha troverdighet og jeg tviler på at noen som kan tenkes å være på dette forumet vet hvem jeg er. I tillegg er jeg litt allergisk mot nysjerrighet. Det ligger for tett opp til sladder. Men hvis jeg hadde gjort krav på å ha et kall, da hadde jeg selvsagt stått frem med fullt navn.

    En fordel med ikke å identifisere seg er at man kan skrive om ting uten å bli satt i bås. Siden jeg ikke har noe særlig med andre kristne å gjøre så erfarer jeg at jeg ikke har noen typisk “religiøs profil”. Oftest er jeg mer eller mindre enig og uenig med de fleste. Alt etter som.

    Jeg hørte Minos fortelle om valdresprofetien for mange år siden da den kom. Og hvor mange ganger jeg har lest Bibelen vet jeg ikke. Jeg kan ikke se at profetien sier meg noe som jeg ikke må ta høyde for ut fra det som står i Bibelen. Men innser at den kunne være nyttig for de som brukte mer tid på tv enn Bibelen. Jeg anntar at alle som virkelig trodde på den sluttet å betale for alle de kanalene som hun sa ville få en ødeleggende virkning på landet. Dette har blitt tydeligere enn noen sinne.

    En gang trodde jeg bøker om “antikristavsløringer” var interessant. Men innser i ettertid at alt bare var tull og tøys. I dag kommer det “avsløringer” i nye utgaver og jeg er fremdeles usikker på hva jeg skal mene om dem. Jeg tar ikke stilling til noe før jeg ser sammenhengene.

    Det som virker mistenkelig er alle videoene på youtube som folk viser til. Dette minner meg om et mønster jeg lot merke til for noen år siden. Google slettet mye informasjon som de ikke ønsket at folk skulle se. Men tullete feilinformasjon fra mennesker som kunne anntas å svekke troverdigheten for noe de ønsker å motarbeide kunne bli stående. Som f. eks giftige eksostriper fra fly.

    Faktisk mener jeg det er godt dokumentert at både google, facebook, twitter osv kan sies å være svært antikristelige på mange måter. Og alle som bruker dem bidrar til at de sakte men sikkert kan undergrave yttringsfriheten, trosfrihet og demokrati. Og de promoterer fake news til fordel for venstresiden. De tjener milliarder på brukerne og missbruker både pengene og markedsmakten maksimalt.
    En som gjør et nummer av at han er objektiv la akkurat ut denne:
    https://rumble.com/vkg9vv-google-leaks-zach-vorhies-exposes-ai-censorship-ask-dr.-drew.html

    Det jeg vanskelig kan forstå er at så mange av de som blåser opp betydningen av vaksinen overser det som kan være mye farligere. Virker veldig hyklersk. Eller kanskje har det noe med teorien om kognitiv dissonans å gjøre? Teorien som beskriver djevelens viktigste våpen mot menneskene.

    • Jeg er ikke Gud, hvorfor er du opptatt med og forsvare deg over for meg ?
      Søk heller Jesus !

  15. Først sa Rune Lye:
    “Djevelen prøver å kopiere, det gjør også presten .
    Djevelen prøver å få dere inn i gjernigs lov strev , det gjør også presten som han kaller seg her.”

    Og siden sa Rune Lye:
    “Jeg er ikke Gud, hvorfor er du opptatt med og forsvare deg over for meg ?”

    Beklager hvis det virket som om jeg forsvarte meg mot deg. Siden jeg hadde god og kommentarfeltet fremstår som et diskusjonsforum så kommenterte jeg jo bare den meldingen du stilet til meg.

    Det er sant at jeg har kopierte analogien med farlige strømmer ved strender. Gjort det ved flere andledninger faktisk. Men ikke fra deg. Jeg har hørt den fra predikanter på nettet.

    Og når man leser valdresprofetien og Johannes åpenbaring så levner vel ingen av dem noen tvil om at djevelen ønsker at vi skal bryte loven. Det er vel slik han vil få oss bort fra Gud. Og det lovens bokstav ikke greide det gjorde Jesus når han kjøpte oss fri da han døde på korset i vårt sted. Ønsker noen å synde etter at vi har blitt befridd fra syndens makt?

    Du gav et veldig godt råd når du oppfordret meg til å søke Jesus. Men enda viktigere er det å ta imot ham i hjertet og omvende seg fra synd.

    Men det var kanskje dumt av meg å kalle meg “presten” selv om hvem som helst kan bli prester idag.

Det er stengt for kommentarer.