Levi Jensen: “Jeg styrer langt unna avisen Dagen og denne Fragell personen for dere river begge Guds rike”

Levi Jensen vil ikke uttale seg til Dagen og mener at avisen sammen med denne Levi Fragell personen river Guds rike. (Foto: YouTube)

Avisen Dagen kjørte i ettermiddag et oppslag om saken som kan leses i sin helhet her. I oppslaget gjengir Dagen Levi Fragells kritikk av Levi Jensen. Fra  Dagen gjengir vi dette: “Fragell mener at «anstendige kristne» må sette grenser for Jensen. – Jeg mener at de bør si «nei, dette vil vi ikke støtte». Anstendige kristne må ta vare på Levi Jensen og vise ham kristelig kjærlighet, men de må nekte ham å skremme barn, sier han. Dette kan ikke anstendige kristne sitte passivt å se på. Mange gode kristne har dessverre holdt munn i denne saken. Dette synes jeg er galt. .– Det at Jensen får støtte fra kristent hold slik som Visjon Norge og Finn Jarle Sæle gjør meg veldig oppbrakt, sier Fragell. Finn Jarle Sæle er redaktør i ukeavisen Norge IDAG.

Avisen Dagen tok tirsdag kontakt med Levi Jensen for å be ham svare på kritikken, men Levi Jensen har fint lite til overs for Dagen og skriver kun et kort svar pr SMS og vi siterer:  “Levi Jensen opplyser til Dagen i en tekstmelding at han ikke vil uttale seg til avisen og at «jeg styrer langt unna avisen Dagen og denne Fragell personen for dere begge river Guds rike.” Hele avisen Dagens oppslag kan leses her (betalingsmur)