Pastor ville gå på vannet, ble angrepet og spist av tre krokodiller

Pastor Jonathan Mthethwa fra Zimbabwe var blant dem som fullt og helt satset på å tro på troen. Historien som i går ble brakt av den britiske avisen Express forteller at pastoren i forkant av sitt religiøse stunt hadde vært i bønn en helt uke før han gjennomførte sin religiøse demonstrasjon. Pastoren skal i følge vitner ha vært inspirert av den bibelske fortellingen om at Jesus kom gående på vannet midt i en storm, og gjennom å gjenta dette underet ville pastoren demonstrere Guds kraft og makt. Imidlertid skal det hele ha endt i en tragedie, for på tross av ukelang bønn og faste ble sjokkerte medlemmer av “Saint of the Last Days Church” vitne til et krokodille angrep som tok livet av pastoren 

Han hadde vasset omtrent 30 meter ut i det som lokalt blir omtalt som “krokodille elven”, og dette punktet hadde han lovet sin forsamling at han ville trå opp på vannet. Men, istedet ble han brutalt angrepet av en flokk krokodiller som hadde gjemt seg på dypere vann. En diakon i forsamlingen sier: “Pastoren hadde undervist oss om tro forrige søndag, og han hadde lovet at han ville demonstrere sin tro for oss i dag. Dessverre endte det med at han druknet og ble spist av tre store krokodiller foran ansiktene våre. I dette tilfelle snakker vi ikke om bibelsk tro, men om overtro eller en tro på troen. I videoen under snakker Jeff Daugherty om denne form for åndelig overtro og tankeløshet

 

 

 

 

 

Facebook Comments

1 tanke om “Pastor ville gå på vannet, ble angrepet og spist av tre krokodiller

  1. Nei, det er ikke “helsekost” å utfordre “Leviatan” etter eget forgodtbefinnende.

    Jesu halvbror Judas skriver eksempelvis i sitt bibelske brev i vers 9:

    “Erkeengelen Mikael våget ikke å spotte og dømme Djevelen den gang han lå i strid med ham om kroppen til Moses. Han sa bare: Må Herren refse deg!”

    Det er ikke særlig smart å vasse uti blant krokodiller og tro at en slik meningsløs handling har Guds godkjennelse med påfølgende beskyttelse. Selv ikke sanne kristne ville funnet på slike stunt. Da kunne man jo like gjerne kastet seg fremfor tog i fart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *