Mer Russland trøbbel for Donald Trump -skal ha røpet hemmelige etterretningskilder til Russland

Fake News? Presset mot Donald Trump ser ikke ut til å bli mindre på tross av at han sparket sin FBI sjef. Sent mandag kveld kunne Washington Post fortelle at USAs president  skal ha avslørt identiteten til en hemmelig IS-kilde i et møte med den russiske utenriksministeren og Russlands USAs ambassadør. Avsløringen har i kveld slått ned som en bombe i Washington. En kilde nær Trump hevder at det hele er nok et eksempel på “Fake News” som brukes i medias evige kamp for å sverte president Trump. 

Saken er i natt big news i USA

 

https://www.youtube.com/watch?v=k-OQZAPZuLk

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/usa/washington-post-trump-roepet-hemmelig-etterretningskilde/a/23999333/

2 tanker om “Mer Russland trøbbel for Donald Trump -skal ha røpet hemmelige etterretningskilder til Russland

 1. Jeg tror ikke lenger det døyt på hva den globale PK-pressen klemmer ut av seg før det foreligger dokumenterbare bekreftelser over hele den mediale fjæla. Hva enten ”nyhetene” er for eller i mot den ene eller den andre. Og akkurat det har jeg faktisk førstehånds kunnskap om.

  Grunnen er åpenbar. Partiene har flyttet sine valgkampavdelinger inn i redaksjonene i et omfang vi aldri har sett maken til siden Joseph Goebbels serverte verden ”nyheter” om jødene så fjernt fra sannheten som øst er fra vest.

  Selv mellom valgene foregår det nå en intens kamp om menneskesinnene og genererer ondt blod, uro og strid hver eneste dag. Borte er den tradisjonelle journalisten og den ”fjerde statsmakt”. Inn er kommet politiske misjonærer og emissærer som avløser hverandre kontinuerlig i å pumpe ut propaganda og fake news.

  Det er ikke minst den tidligere ”venstresiden” som kjører døgnkontinuerlige drittpakker mot enhver som våger å stå imot den nye global-religionen. De vet at slaget står nå og at vestlige folk i sin alminnelighet er så overrumplet og forfjamset over globalistenes verdensrevolusjon at de ikke våkner før det er for sent.

  Donald Trump har selvsagt sine svin på skogen – som alle andre maktstrebere. Man kommer ikke til topps i denne verden uten kynisme. Tenk bare på hvordan Hillary Clinton administrerte salget av amerikanernes uran-gruver til nettopp Russland – på Barrack Hussein Obamas vakt. Men det har ”venstre”-mediene klokelig lagt lokk over.

  Vi lever i illusjonismens tidsepoke. Og bak det hele står den største illusjonisten av dem alle. Den mektige åndspersonen som kjemper sitt livs kamp for å dra menneskene vekk fra Jehova og Kristus og få flest mulig av folkene slaktet og bedratt. Satan Djevelen.

Det er stengt for kommentarer.