Også i år serverer Siv og Erna knapper og glanspapir til landets pensjonister -må tåle inntektsnedgang

Siv og Erna kan le etter at de igjen gjør en million pensjonister og uføre fattigere

Gjør en million nordmenn fattigere  For tredje året på rad får pensjonister flest svekket kjøpekraft, men i år forsøker Frp-leder Siv Jensen å sukre pillen med en skattegave – som over 223.000 pensjonister ikke får noen glede av. I ettermiddag kom svaret fra Høyre/Frp-regjeringen: Heller ikke i år får pensjonistene økt pensjonene like mye som prisene i Norge har økt,” skriver VG etter at det er blitt klart at trygdede og pensjonister igjen vil måtte skjære ned, for at Høyre og FrPs rike venner skal få skattelette i millionklasse

Ingen grunn til å feire 17 mai for landets trygdede og pensjonister i år heller

– Jeg er skuffet, sier Jan Davidsen som ikke ville skrive under på oppgjøret. Jeg trodde de forsto alvoret. Dette dreier seg om nesten én million mennesker i Norge. Dette er pensjonister som har liten mulighet til å påvirke økonomien sin, og dermed burde regjeringen tatt større ansvar for å få gi dem bedre økonomi, sier leder Jan Davidsen i Pensjonistforbundet til VG. Egentlig burde ingen være forbauset. Det er ennå noen måneder til neste valg, og da vil Siv Jensen, Erna Solberg og resten av våre politikere igjen begynne å bugne av omsorg for våre eldre og uføre. Det ser ut som om regjeringen nå satser på at alle trygdede er så senile at de glemmer alt til valget likevel. Denne gangen får vi håpe at våre pensjonister og uføre ikke glemmer, og stiller politikerne til ansvar og fortelle dem at de ikke lenger har tillit til politikere som skaper større forskjell mellom rike og fattige og som år etter år og med god samvittighet kan gjøre stadig flere fattigere i Norge. Vi bør si nei takk til denne politikken og til dem som fører dem. Og samtidig takke nei til fagbevegelsen som faktisk støtter ideen at våre eldre og uføre skal bli stadig fattigere.

Til lykke med 17 mai!

Kilde: VG http://www.vg.no/nyheter/innenriks/pensjon/frp-sivs-skattegave-ikke-en-krone-til-minstepensjonistene/a/23999149/?expId=df-86-f8a0fb47&varId=df-86-e8a55682

9 tanker om “Også i år serverer Siv og Erna knapper og glanspapir til landets pensjonister -må tåle inntektsnedgang

 1. Det er dessuten et grunnskudd mot solidaritetsmodellen at NOEN pensjonister mottar uhorvelig mye mer i pensjon enn de har behov for, der de sitter gjeldsfrie i sine hus på beste vestkant og har alt de kan drømme om etter et langt liv i det tidligere gode, gamle Norge. Det blir som når milliardærer får barnetrygd.

  Dessverre for den altoverveiende del av den fattige pensjonistskaren vil nok den tapte økonomiske fremtiden deres gå til å betale for unge, kraftige afrikanske ”skjeggbarn” som søker lykken hos verdens mest naive befolkning i nord-Europa, som lokker med gratis bolig, fri lønn for total passivitet, lett tilgjengelig gatesex og full økonomisk støtte til deres imaginære ”familier”.

  Eller milliarder til Clinton Foundation uten debatt. Eller statlig u-hjelp til negergolf i Sør-Afrika og bridgeklubber i muslimske slaviske land. Og bombetokt i utlandet mellom fredsprisutdelingene. Ikke å undres over at alt flere somaliere tar turen ut i morgendagens 17. mai-tog i norske bunader betalt av norske fattigfolk.

  Men pensjonistenes stemmer får de jo likevel, så hvorfor skal de bry seg om gamle, idiotiske nordmenn. For Siv er det bare å trekke Per Sandberg opp av hatten og gi ham litt for mye på julebordet hvert fjerde år så er det tut og kjør fire år til.

 2. Mon tro om pensjonskassen egentlig burde vært privatisert. Mindre statlig styring, gir mindre makt til elite-politikerne, og mer personlig frihet (og ansvar) for den enkelte borger. Og så kan Guds menighet ta seg av dem som ikke har opptjent full pensjon. (likeså med uføre og enker)

  I den ideelle verden..

 3. Noen synes å være forundret over at en blå-blå regjering gir mest til de som har for mye fra før, og for lite til de som årlig får mindre kjøpekraft. Men dette er jo selve kjernen i blå politikk – urettferdighet og større utenforskap for de nederst på stigen.

  • Så vidt meg bekjent er ikke disse snik kapitalistene i sosialistenes rekker så verst de heller. De liker tydeligvis å grabbe til seg, dog med en fåret arbeider og pensjonist vennlig mine. Viser til alle toppene i AP eliten som er nullskatte ytere. Jeg tror alle nåværende politikere har ett mål, og det er å mele sin egen kake, i form av kapital og stillinger der ute.

 4. Misliker Siv Jensen nå etterhvert at jeg håper hun farer på hue og ræva ut av regjering. Det spiller ingen rolle lenger hvem som styrer. De er globalister hele gjengen og jobber for the new world order. Siv og Erna er bildenbergere en hemmelig gruppe som bestemmer hvordan verden skal se ut. Siv g Erna er aktivt med på menneskesmuglingen som foregår over middelhavet. Nei, Norge har ingen parti som virkelig tar nasjonalstaten på alvor. Det er ikke noe å stemme på lenger.

  • En helt korrekt observasjon Z. Davos-, Bilderberger, Soros og G7-banden har bestemt seg for å putte kloden i lomma.

   Dette viser at ALLE politikere tilhører Satan Djevelen og hans demoner. Trøsten for sanne kristne er at slik skulle det også være. “Guds rike er ikke av denne verden”, og Jesus rømte unna da mengden ville ha ham til jordisk konge.

   Sanne kristne stemmer derfor ikke ved politiske valg. Da blir vi medansvarlige for alle de gudløse misgjerningene deres, og en del av nettopp Satans verden.

   Sanne kristne setter derimot sin fulle lit til Gud og Kristus. Ikke til “menneskebarn i hvem det ikke finnes frelse”.

  • Riktig observasjon av Erna og Siv. Hvis man ikke gjennomskuer falskheta hos disse to damene så er man totalt blind. Erna har uttalt at Norge skal være fremst i EU?, vi er ikke medlem av EU, men det bryr de seg ikke om, hverken hun eller Siv. Erna har kommet med mange totalitære uttalelser siste år, Norge skulle være kontantfritt innen 2020, det viser dumheta deres. Vi har nettopp hatt et verdensomspennende hackerangrep, men hva gjør det, hun har blitt lovet en plass i staben til Merkel, det ligger tjukt utenpå. Ja, vi ser konturene, men spørs om vi trenger og framskynde det?
   Vi har nye partier, PDK, Demokratene. Slutt og si at disse minipartiene ikke vil få innflytelse, stem dem fram og få ut dette pakket som sitter så trygt og ikke respekterer folkets vilje, de er valgt inn for og tjene folket, i stedet sitter de i hemmelige ordener og handler bak ryggen til folket. Men dessverre, det norske folket er for treige. Og de kristne kjenner ikke sin besøkelsestid, dessverre.

  • Tror du er inne på noe vesentlig her. Jens Stoltenberg er også medlem i Bilderberg gruppen. Tror min stemme går til Partiet De Kristne. I midlertid vet vi jo som kristne at Bibelens profetier vi gå i oppfyllelse. Det beste er nok å sette sin tillit til Gud, og vite at Han har full kontroll. Ingen regjering kan redde verden fra dets undergang. For øvrig er vi som kristne kalt til å be for våre myndighets personer.

 5. Dessverre er det pest og kolera dette valgåret. Ikke noe bedre med kristenJonas.
  Er det noen som har hørt han si navnet Jesus? Ja, jeg har en tro har han sagt.
  Ja, djevelen har også en tro står det i Bibelen.
  Og alle er de flink til og flørte med de kristne, mor Erna var på Jesuskvinner, og mange kristne skriker over seg, Erna er for skolegudstjenester. Hva er det?
  Hun har påtatt seg og være hele verdens abortmor, er det noe og heie fram?
  Og så dette falske smilet til Siv, israelvenn, stemte mot omskjæring av jødiske guttebarn, men hadde stemt feil? Hadde reaksjonene fra de kristne vært annerledes, hadde det vært feil da og?
  De fisker stemmer og manipulerer kristenfolket, falsk som de er. Snakk om ulv i fåreklær, både Erna, Siv og KristenJonas, med sin makker som vil ha 4 juridiske kjønn?

Det er stengt for kommentarer.